ASACRA: hm hm koukal jsem na to, ake hodne sem se ted zhledl v tech lahvich naglene se sirokym hrdlem a k tomu ten konverzni kit.. Dospel jsem k tomuto zaveru z nekolika duvodu:
-Jednak naglene ma to velky hrdlo, zatimco tohle ma jen maly hrdlo... -o vyhodach velkeho hrdla i moznostech to kompenzovat pri piti ruznejma vlozkama nebo redukcnima uzaverama jste me presvedcili... :)
-Druhak, naglenku bych si urcite koupil tu srolovatelnou 1,5litrovou..
-dale bych teh naglenek postupne mel asi vic. Jako ve finale by se mi libilo mit 2x1,5l a 1xlitrovku kvuli vyletnictvi
-no a v neposledni rade se mi fakt zalibil ten kit jak jsi postoval tu:
ASACRA, a to hned zase z nekolika duvodu: jednak bych tomu mel teh naglenek vic.. A druhak, a to se mi obvzlaste libi, ze to jde nasroubovat i na hrdlo klasicke pet-lahve.. To mi prijde skvely sakra. Mohl bych si v klidu pokracovat ve svym zajetym mestskym rytmu, ale zaroven mit vyhodu camel váčku, totiž sosat z ty lahve bez potŕeby ji odpínat z tašky... :)
Tak uvidime, zatim mam ted teda jiny starosti takze na to prijde az casem, navic si nejsem jistej jestli letos jeste budu mit cas nejaky to vyletnictvimstihnut...
Hele a jak je to v zime, voda v ty trubicce asi dost rychle zamrzne, co?
(to je dalsi vec ze ja bych vlastne do teh naglenek ani nic jinyho nez cirou vodu nelil, tak snad bych je, ani tu hadici pak nemusel tak vehementne furt vymejvat...)