• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    Jen rychly dotaz... existuje nejaky vyrobce, ktery dela obleceni na stejnem/podobnem principu jako Fjallraven, ale nema takovou "over the top" cenovou prirazku??? Ty jejich kalhoty jsou bozi a byl bych ochotny si priplatit, ale tolik zase asi ne ;)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    LORD_WANG: já mám teda už druhý KEENy NEWPORT, a velká spokojenost. Jestli jsou tacticool nevím, ale jsou překvapivě "teplý", nosím od jara do podzimu. Aj bez fuseklí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    SPM: v tom únoru ne
    SPM
    SPM --- ---
    CROSS: A měl si v nich ponožky? :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TABORACEK: já taky jezdim všude autem, a právě proto nosim sandály skoro pořád. Jednou takhle v únoru když mě šacovali na hraničním přechodu do Švajcu se na sandály tvářili dost překvapeně.

    LORD_WANG: důležitější je, aby byly pohodlný, spíš než "vychytaný", léta jsem nosil sandály Caterpilar, ty pak nějak zmizly z trhu, teď druhej rok fandim značce Keen, ale myslim, že je to hrozně individuální.
    SWIST
    SWIST --- ---
    ...a vyztuženou špičku..
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DARUMA: molle kapsy a spis pouzdro na nuz ;)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    LORD_WANG: Taktické sandály musí mít minimálně tři kapsy a poutko na klíče. ;-))
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    LORD_WANG: nezapomen si k tomu koupit taky takticke vychytane ponozky, jinak budes out kamo.

    Jinak na tech par prilezitosti co potrebuju sandaly pouzivam znacku source, je to takova ta outdoorova klasika, ale ja jezdim vsude autem, takze sandaly moc casto nenosim.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    kdyz tu mame kratasove silenstvi, ma nekdo tip na tacticool, nebo alespon prakticke vychytane sandaly? chystam se nejake poridit
    HELIOS3123
    HELIOS3123 --- ---
    STENNY: vyztužený není a na opasku nic nenosím tak nedokážu říct.
    Ale příště bych si ho nekoupil, jak jsem psal tak se povoluje pořád to přitahuješ. Pokud to nezaložíš jako na obrázku vpravo :-)

    SWIST
    SWIST --- ---
    Trochu mimo EDC, ale taky se to tu už párkrát řešilo - camelback... Mám Hydravak a je tedy super - to zavírání ala loďák je fajn, dá se otošit na ruby takže vyschne hned. Ale hadice, i když ji nechám vyvěsit, profouknu ji a pokouším se dostat ven veškerou vodu, tak je pak z ní cítit nějaká podivná pachuť. nejsem si jistý jestli to není zkažená voda, nebo něco co pouští ten plast - i když o tom pochybuju. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? Napadlo mě to propláchnout vodou s trochou octa, to by tomu uškodit nemuselo, ale radši bych vyřešil příčinu..
    IMUS
    IMUS --- ---
    TABORACEK: Ja je mam v cerny. Jeste sem je nepral, tak nevim jak je to se sepranim. Ale co me sere, na ty cerny je videt kazdej bordel, trochu prachu, pylu, cokoliv na tom strasne vynikne. Mozna az budou seprany, nebude to tak znat :). Asi koupim jeste jedny v jiny barve.
    SPM
    SPM --- ---
    Dlouhý UTP v černý mám už asi 2 nebo 3 roky, ale že by byly nějak tragicky sepraný mi nepřijde... Jako o něco asi vybledly, ale vypadají furt OK. Víc mě na nich štve, že na mojí skútr postavu, aby se do nich vešlo IWB, jsem je musel nechat zkrátit a v nohavicích si stejně trochu připadám jak krteček v kalhotách...
    STENNY
    STENNY --- ---
    Kdyby někdo v kraťasovém šílenství chtěl kraťasy od COPu http://www.police-shop.cz/kratasy-cop--cargo-sp-6-5-khaki , mám tu dvoje velikost 38. Nosil jsem jednu sezonu, moc jsem jedl, přestaly mi sedět...


    HELIOS3123: Je ten opasek něčím vyztužený? Takhle od pohledu vypadá, že se bude kroutit, když toho na něm bude moc navěšeného.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    u helikonu asi obecne nekupovat tmave barvy... Mam UTP dvoje ve "svetle" a "tmave" zelene a ty tmave blednou hodne rychle... Hlavne kolem svu a kapes...
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    psal jsem to v rychlosti a chtel jsem vam tim naznacit, ze jsou celkem cajk. Jen si nekupujte cerne, ty se seperou a pak jsou spis seprane cerne:)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    PRAASHEK: jsou trojjediné, jako u katolíků :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    takže vlastně nejsou jediný, když jsou troje
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    WOJTYLA: UTP kratasy mam troje. Jsou to moje jediny troje kratasy co mam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam