Tak mi minulý týden dorazil dlouho očekávaný Batoh Tactical 20 III - od TacticalPro.
Musím říct, že jsem zatím spokojenej, "tváří se" opravdu bytelně a hrozně příjemně se nosí (až na pár věcí - viz nevýhody).
Už jsem ho vytáhnul na fesťák a dneska jsem s ním běhal po Praze s Laptopem 15,6 (Acer Aspire E15+ ještě v obalu) + Flexaret + nějáký kravinky + kindle a jedna knížka + opravdu těžký stativ Velbon - viz foto (to jenom tak na zkoušku, jinak tu krávu s sebou netahám) a spokojenost.
Taky jsem s ním dneska se psem "proběhl" kus botiče a skvělý.
Ještě ho čeká zatěžkávací zkouška na in-linech a s plnou fotovýbavou na horách na lyžích - tak uvidíme.
Chystám se nakoupit ty přídavný vaky:
ArmyShop - Kapsa Tactical 10
http://www.tacticalpro.cz/cz/katalog/batohy/kapsa-tactical-10/?
Dám to na strany a rozšířim o 20l na cesty, na místě sundám a mám zpět dvacítku na místní běhání - super.
Jediná nevýhoda, kterou jsem zatím našel je to, že mě tlačí do zad ty spodní očka na popruh - ale to se vyřeší jejich stáhnutím, mimochodem máte někdo typ na nějaký pořádný/kvalitní popruhy? Dál bych se chtěl zeptat, nějákej typ na jednoduchej ale kvalitní držák na stativ, kterej bych přidělal molle systémem?