• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    381007
    381007 --- ---
    WOJTYLA: jasně, ale říkám: poptávka je, lidé je žádají ( i třeba ve svítících verzích, aby to vyniklo) a nás zajímá hlavně ten výstup, že lidé kupují. jestli ji má doma na poličce, nebo ji nosí na hlavě mě už tak trápit nemusí ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    381007: Tak asi je rozdil co mi prijde vtipny a co nosim viditelne na cepici:-))
    381007
    381007 --- ---
    BRUKEV: čoveče, I love sushi je jedna z nejžádanějších nášivek. Hodně si to kupují militaristi na maskáče, a několi kusů šlo dokonce jednomu vysoce postavenému funkcionáři jedné nejmenované pražské univerzity (bez detailů, to jen k té asocialitě). Vždycky je to o člověku. Jsou lidé, kteří kroutí hlavou nad tím, že má někdo tričko s jakýmkoli nápisem a přijde jim to jako vrchol nevkusu, ale jsou i lidé, kteří si Tě nevšimnou, když budeš chodit po ulici s metrovým krucifixem v prdeli a je pár takových, kteří Tě zastaví a zeptají se, kde si ten krucifix mohou zakoupit...

    Prostě jsou lidé, kteří takovýto šovinistický, nebo i fekální smysl pro humor mají (jestli jsi citlivka a nechápeš co se může někomu líbit na I love sushi, nedoporučuju nikdy v životě chlastat s jakýmikoli příslušníky (zejména elitních) bojových útvarů ať armády, nebo policie. Je to jedna banda úchyláků a je to nakažlivé ;).

    Naopak konkrétně k té I love sushi máme skvělé ohlasy, že jejich nositelé dostávají (zejména ve větších městech) spousty nabídek ;)



    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    381007: eh, věci s logem I love sushi se prodávají ve symsluplných počtech?
    Moc si nedokážu představit asociála, který by tohle nosil.
    381007
    381007 --- ---
    Jen si dovolím sem repastnout informaci z FB: jsme si vědomi zoufalého stavu naší webové prezentace na stránkách www.janpavek.com. Jelikož Vám nasloucháme, vybrali jsme nejčastější rady, tipy, názory a připomínky, které od Vás přišly a na základě nich jsme si u profesionální firmy zadali výrobu zbrusu nových www stránek, kde se dočkáte mnoha novinek, zejména všechny naše ready-made výrobky budou přehledně řazené v eshopu, takže je snadněji naleznete, objednání už nebude složitý "oser" přes e-mail dále budete automaticky informování o změnách na Vaší zakázce, bude lepší propracovaný systém slev a dárků - prostě samá pozitiva a sociální jistoty :). Celá akce je velmi finančně ale hlavně časově náročná, ale co bychom pro Vás neudělali! Těšte se! Bude to stát za to ;)

    KONEC HLÁŠENÍ!

    (a apeluju na všechny, ať sem taky něco píšete a přispíváte, přijde mi že za posledních pár dnů je tu nějak moc vytapetováno Pávkem :) )
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BLOWUP: jestli máš předlohu vytetovanou na zádech, tak stačí vystřihnout v bundě v těch místech patřičný otvor
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Ok ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: Tak ono se to na tu bundu nakonec taky musi nejak prisit, ale mozna by bylo reseni patch z cerny kuze. Hele, vyrobim predlohu a ozvu se, resp. Predlohu vyrobenou mam, ponevadz ji mam vytetovanou, ale musim ji nejak zjednodusit, ponevadz je dost detailni a ma dost polotonu.
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Předloha ve vektorové grafice (corel, ilustrator...) a co se týče výšivky samotné: není problém to vyšít přímo do bundy (stroj umí vyšívat i do 3mm hovězí kůže). Blbé je, že máš jen jeden pokus a navíc, bunda je pak prošitá skrz. Určitě bych Ti nerad zmrvil drahou bundu. Takže jednoznačně patch ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: wow, to by melo stacit :-)
    hele, jak ma ta predloha vypadat? Nejaka vektorova grafika, pocitam, ne? Teoreticky by to slo sit primo do ty kozeny bundy, akorat nevim jak to udelat s podsivkou a tak vubec... Patch by asi byl schudnejsi cesta.
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: 35x50 cm ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: hele, jak velkej motiv to umi vysit? potreboval bych casem takovej patch na motorkarskou bundu...
    381007
    381007 --- ---
    381007: Třeba takhle to může vypadat:

    381007
    381007 --- ---
    KADLIK: samozřejmě ;) mám teď skaldem pěkné černé, šedé, forest green a pár šíleností jako reflexně zelená... ;) Jen ten obrázek musí splňovat pár kritérií, aby na čepici šel posadit ;)
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    381007: a šlo by si objednat i kšiltovky samotné s vlastním logem?
    381007
    381007 --- ---
    Jinak ještě k těm Cobrám: Shaddie na můj popud v rekordně krátkém čase vyrobil logo přímo k výrobkůs s Cobra sponami. A jelikož EDC Cobra belty mají doživotní záruku a je to super záležitost, od dneška ke každému kusu, který jde z dílny přikládáme jako dárek kšiltovku s vyšitým logem Cobra. A kdo to ještě nezaregistroval, pořídili jsme si na dílnu novou vyšívací mašinu, která umí 15 barev, a má automatiku na vyšívání kšiltovek (foto zde: http://janpavek.com/vybaveni-dilny-novy-vysivaci-stroj/ ) KONEC HLÁŠENÍ!

    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    jj, engelbert. Do civilu už druhý rok nosím tyhle:
    ABEBA O1 pánská obuv s Reflexorem Nico - engelbert strauss
    https://www.engelbert-strauss.cz/.../ABEBA_O1_panska_obuv_s_Reflexorem_Nico-1001710-94483-1-591.html
    do dílny pro změnu tohle:
    S3 Bezpečnostní polobotky Andrew - engelbert strauss
    https://www.engelbert-strauss.cz/...soka/S3_Bezpecnostni_polobotky_Andrew-1301170-80504-138-587.html

    Oboje parádní.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    VACA: zkus si vybrat neco od https://www.engelbert-strauss.cz
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    VACA: Nevim jestli to nepotřebuješ do nějakyho těžkýho terénu nebo tak nějak, takže budu možná mimo, ale já nosim celoročně do města a lehčího terénu klasický camelky. Vydrzej každodenní nasazení několik let, a pak se nechaj ještě podrazit.
    VACA
    VACA --- ---
    STEPNI_VLK: japato? Neco jsem spatne pochpi, nebo napsal nejakou volovinu?
    ASACRA; WOJTYLA: jako diky za tip, asi budou dost dobry, a pohodlny... Nicmene je pravda ze vypadaj trosicku vic tacticool nez bych si predstavoval..

    Obcas vidam napr u filmovejch techniku, nekery maj takovy celkem obyc vypadajici "škrpále" kery by se skoro daly vzit i k obleku, ale maji celkem tlustou podrazku, vypadaj fest.. Alle co to je nevim, je mi i blby se ptat nekde na place kde vsichni kmitaj uplne ciziho cloveka: "hej co to mas za boty" :D

    Jako uz me i napadlo oslovit nejakyho toho švece/sedláře.. Ale to bude za vetsi raketu, a to se mi ted teda moc nehodi do kramu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam