• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Když už se řeší kalhoty, máte někdo zkušenosti s 5.11 Defender-Flex Slim? Manželka furt votravuje, abych si pořídil něco civilnějšího, tohle mi příjde jako dobrý kompromis. 8-)
    Kalhoty 5.11 Defender-Flex Slim
    http://www.toptactical.cz/e-shop/kalhoty:c48/kalhoty-511-defender-flex-slim:p14698.htm
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MONOEGO: Dva roky už mam ty klasický látkový a zatim držej.
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    MONOEGO: Ja je nosil cca dva roky temer kazdej den a spokojenost. Pak se mi zacaly osoupavat v rozkroku a ted tam je uz vetsi dira, tak zustavaji doma.

    Vsechny kapsy drzej pohromade, akorat ta na mobil se zacala odoupavat od castyho noseni mobilu uvnitr. Mam totiz snad u vsech kalhot problem, ze se mi vzdycky protrhnou kapsy - u tehle jedinych se mi to nestalo.

    Za me to byly jediny kalhoty, co vydrzely takovou dobu a super.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    STEPNI_VLK: hele je to pruser nosil sem keeny fakt dlouho a posledni cca 3
    roky co sem koupil to slo rychle do haje
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    já po těhlech kalhotech (latkovy verzi) pokukoval v krámě a nakonec jsem koupil pentagony, mají takový normálnější střih. Nehledě na to že na těch helikonech na tý dětský verzi co musim mít já byly nohavice takový pytlovitý :-O
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ZLOKOCKA: to mi po pravde ani neprislo. Mozna zvyk?
    Ale ted me napadlo ze ty "predni" docela rychlke prisly k diram dole v rohu (na obou dvou kusech prava. Asi od telefonu)
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    MAWERICK: Plus do těch postranních kapes se fakt blbě leze.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MONOEGO: ja mam normlani latkove dvoje... chviuli jdsem je nosil pomerne denne ven., ted jsou na doma... po cca trech letecvh zacaly povolovat stehy na tech kolenech a kolem kapes.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SIRIUS: No, ale jaksi zapomněli optimalizovat odpovídajícím způsobem i ceny...
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SHADDIE: keen byl dobrej driv, potom optimalizovali na vykon a produkty sotji za hovno, ale pocitam ze gulfstreemy ma managment a investori moc pekny....
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    STALK: Mám podobnou zkušenost s botama značky KEEN. Chtěl jsem lehký sandály, ale nám rád klasiku s odhalenejma prstama.
    Po nadšené recenzi od kamaráda na sandály Keen Newport, kdy je tahal v Norsku když tábořili jako přezůvky, nosil na různý letní treky a vůbec je opěvoval, jsem do nich šel taky. Během prvního měsíce běžného nošení se v nich vypárala elastická podšívka. Reklamaci naštěstí uznali na místě a vrátili mi prachy, přímo na prodejně jsem tedy vybral jiný, Keen Arroyo s pevnou patou v naději,že jsem měl vadnej kus. Nosil jsem je běžným způsobem a během jednoho léta se rozpárala podšívka na patě a vypraskala do paty všitá plastová výztuž. kromě toho se začaly prodírat poutka tkaniček a postupně se začala odchlipovat spodní vrstva podrážky...To už jsem se krapet nasral.

    No chtěl jsem tomu dát ještě šanci, protože samotnej koncept se mi líbí a co do komfortu mi vyhovovaly. Koupil jsem si od nich KEEN Owyhee, byly inzerovaný, že jsou vhodný i do vody, že jejich pata jde sešlápnout a pak jsou snadno nazouvací, což jsem si říkal bude super při táboření a lezení ze stanu a do stanu. No během dvou měsíců aniž bych tu "sešlapávací" funkci použil se mi při běžným nošení ty síťky vytrhaly. Takže na KEEN z vysoka seru, jsou to sračky předražený zkurvený.
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Zdravím, Máte někdo zkušenost-nosíte je?
    Taktické Kalhoty Helikon Urban Tactical UTP Denim Jeans

    Taktické Kalhoty Helikon Urban Tactical UTP Denim Jeans | MARINES-SHOP.COM
    https://www.marines-shop.com/kalhoty/takticke-kalhoty-helikon-utp-denim-jeans
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BAAL: nevyzadana rada - ser na to a nasij černou. stejně máte černy pásek počítám a ještě jsem neviděla dva aspoň podobny coyote odstíny od ruznych výrobců čehokoli.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Nemáte někdo kus Coyote látky?
    Potřebuju vyrobit 4 poutka u kalhot a potřeboval bych to tento týden, takže na objednaní lowbudget vec z ciny na rozstříhání není čas.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    STALK: i kdyby to byly super boty a tys mel smulu na kus, tak (tim spis) chovani distributora z tech bot dela neco, co si po tomhle prispevku nekoupim:)

    Bohuzel je to mimo SAMGARR pozadovanej cenovej limit, ale bezvyhradne pozivni zkusenost s:

    Letni obuv:
    LOWA INNOX GTX MID TF black - Selection-Store
    https://www.selection-store.cz/cs/lowa/lowa-innox-gtx-mid-tf-black

    Zimni obuv:
    Salomon NYTRO GTX M pánská zimní obuv - Sport-poeschl.cz
    https://www.sport-poeschl.cz/salomon-nytro-gtx-m-panska-zimni-obuv/
    STALK
    STALK --- ---
    SAMGARR: http://www.prabos.cz/praha

    Bohužel přidam poněkud špatný reference na obě značky. Bennon boty se po tejdnu práce v mrazech začli rozlepovat. - po reklamaci mi je dvakrát poslali slepený - dvakrát se rozlepili - pochopitelně :) do třetice kdy maj ze zákona povinnost mi vrátit prachy mi poslali nějaký chytrý jakože znalecký odůvodnění proč mi reklamaci neuznávaj a proč si za to můžu sám :) - po značně nasraném hovoru s pánem co to psal mi prachy vrátili - druhý boty od nich vydrželi asi rok. všechno to byli jejich jakože "top" modely za cenu cca 2000 - nečekal bych od toho bůhvíco ale za kvalitu palec dolu a za přístup nasrat navždy :) ...
    Teď pujdou na reklamaci Prabos fox GTX - do kterejch jsem za ty peníze vkládal větší naděje nicméně koupil jsem je někdy na podzim a šev plastový paty ke kůži se uplně urval a podrážka se na dvou místech začíná odlepovat - a to sem je docela šetřil a docela si dal záležet na péči sušení střídání. - jak ty se k tomu postavěj sem zvědav.
    Podotýkam že ty boty nosim do práce v který se celej den pohybuju v terénu za každýho počasí - ale tak nějak mam možná neskromnej dojem že na to by pracovní pohorky s certifikátem měli bejt :))
    a taky mam možná prostě jen kurevskou smůlu a jinak sou to supr boty :)
    SPIRALCZ
    SPIRALCZ --- ---
    k tem botám BENNON mám model Panther OB High mám je cca rok držej za tu cenu jsou dobrý ale!! v létě se mi v nich nohy koupou v potu a to netrpím na žádné extra pocení nohou spíše naopak
    SWIST
    SWIST --- ---
    SAMGARR: armed? Minimálně ty bennony měli..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SAMGARR: To netusim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam