• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    JINX
    JINX --- ---
    Diky za tipy, ten low-end je u mne asi velmi subjektivni. Vetsina tech veci co jsem tu nasel vypada dost "army" - do hor asi super ale do mesta moc ne.

    Nejlepsi dojem na mne zatim udelal https://www.youtube.com/watch?v=6TxQHhM_vsM akorat tady me sere plneni veci - je to jako klasicky kufr :-(

    Doted jsem pouzival https://www.dakine.com/en-eu/bags/backpacks/street-backpacks/campus-33l-backpack/ a ten mi na nektere veci prestal uplne vyhovovat (na denni chozeni do prace s NTB je to ok, ale jakmile clovek musi na par tydnu nekam odjet tak uz je to horsi, i kdyz si sebou beru druhe zavazadlo v podobe kufru na koleckach).
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    JINX: do mesta na EDC mam dobrou zkusenost s timhle https://www.youtube.com/watch?v=pm9s61cRbdc . Pred tiim jsem mel 5.11 rush, menil jsem ho protoze jsem chtel neco lehciho,chtel jsem redukovat pocet veci co jsem s sebou nosil a hlavne jsem chtel neco min tacticool ale stejne nebo podobne ergonomicky promyslenyho.
    Incase mam cca rok a po dennnim noseni vypada porad jako novej. Ke zpracovani a pouzitejm materialum nemam jedinou vytku. Kapsa na ntb je ze vsech stran vypolstrovana a z "fluffy" materialu. Zatim jsem nemel s ntb nejmensi problem a to s tim batohem nezachazim uplne v rukavickach. Ostatní bordel - pouch s kabelama apod pohodlne pojme. Kapsa na brejle a predni organizer imo taky cajk.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JINX: nerozumim moc tvýmu pojetí low-end - co je pro tebe hi-end - v šem to spočívá?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JINX: Pokud by mělo jít opravdu o maximální možnou ochranu ntb, tak doporučuju batoh Vertx Gamut. Má integrovaný nosič balistických plátů :)
    A celkově to je super batoh.
    Vertx® Official Site | EDC Gamut Backpack
    https://vertx.com/edc-gamut-bag
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    S4MUEL: jj právě, proto jsem psal to s tou skořepinou - žádná extra ochrana tam neni

    Taky záleží na velikosti toho notasu - 15,6 tam dáš uplně na doraz, v nějakym neoprenovym pouzdru by se tam už IMHO nevešel (nebo teda ne do toho "fochu" na camelbag - nějak uhlopříčně možná jo ale to už je dost lámání přes koleno)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    ADAMIRA: tactical 20 je boží, ale zrovna ochranné prvky pro elektroniku nemá prakticky žádné. takže leda bys měl nějaký neoprenový pouzdro, který uložíš do báglu - což ale mám dojem není cílem...?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JINX: doporučuju rozhodně
    ArmyShop - Batoh Tactical 20 II
    http://www.tacticalpro.cz/cz/katalog/batohy/batoh-tactical-20-ii/?

    Mám už delší dobu a super.

    teda pokud si pod tou ochranou laptopu nepředstavuješ nějakou skořepinu nebo tak...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    INSEQUI: koukni na fjalraven penezenky, maji presne to, co popisujes.
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    JINX: Já používám Ghost od Direct Action. Mám z něj sundanou přední kapsu, takže do metra, vlaku, autobusu je použitelnější. Nosím v něm macbookpro 15ku, zrcadlovku případně bezzrcadlovku s jedním nasazeným a jedním objektivem volně, blesk, velkej ipad. Nenosím všechno najednou, ale vždy nějakou kombinaci uvedeného. všechno má ještě svůj neoprenovej obal. ipad navíc odolný pouzdro. jednou mi vypadnul batoh z kufru auta, když v něm byl ntb a foťák a nějakej bordel kolem a všechno přežilo, čekal jsem že z něj vysypu střepy nebo že notas bude mit prasklej displej. nevýhoda batohu je, že i prázdnej je celkem těžkej.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    poraďte někdo kde koupit peněženku, s hromadou kapes na průkazy jak malý (OP, Řidičák) tak větší (TP a další podobnýho formátu), kapsama na zip na drobný a ideálně z cordury. Dík.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    JINX: Nevím jak máš nastavený pojem low end. Za mě funguje Deuter Giga 28 velmi dobře. Nenápadný a.bytelný.
    JINX
    JINX --- ---
    Prosel jsem znacnou cast auditka a moc toho nenasel. Mate nekdo tip na batoh pratelsky k zadum, vhodny pro celodenni noseni, cestovani a do mesta s tim ze ma max. moznou ochranu pro notebook + digitalni veci bezneho zivota? Moc se mi nelibi nektere batohy imitujici scifi vzhled a spise me zaujaly nektere u 5.11 - nicmene porad to na mne pusobi dost low-end i kdyz vypadaji hodne bytelne.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Tak tadka nova naplnena.

    Takze tady fotky ty stary. Nova stoji 2200cca necham tuhke za 1000kc.



    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    WOJTYLA: to zní dobře, hlavně to pak nahlaš, až to bude hotový.
    381007
    381007 --- ---
    BLOWUP: Teď jsem tu ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ok. a to spojeni na Pavka mas?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam