• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    STALK
    STALK --- ---
    když je tu řeč o Strauss věcech - montérky držej jsou slušný - vesměs většina těch běžnějších pracovních věcí je v pohodě. Rád bych ale varoval před dražšíma botama a rádoby hi-tech věcma co vyráběj. - chtěj za to skoro stejný prachy jako outdoor firmy a je to celkem šmejd. - odskoušeno na x příkladech ve firmě kde makáme celoročně venku
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PPAVON: na ES jsem se díval, líbí se mi, ale nemají pro mne velikost - začínají až na 46kách :(
    PPAVON
    PPAVON --- ---
    NAVARA: Já si před lety koupil montérky z Lindu asi za 450kč a jsem nad míru spokojenej. Nejsem profi řemeslník, chtěl jsem něco v čem polezu ve sklepě na chatě, na kácení dříví, kamarádovi jsem v tom pomáhal brousit podlahu a pár dní jsem se v nich plazil. Pevná bavlna, drží to. A jak v tom vypadám, kdybych shodil tak 10 kilo, vypadal bych v nich dobře. Jinak když jsem špinavý a upatlaný, je mi to jedno. Kamarád co jezdí dělat ven nosí tohle: www.engelbert-strauss.cz a pochvaluje si civilní vzhled a kvalitu materiálu. Je teda pravda, že spousta lidí, až mě to někdy zaráží, nosí opravdu pracovní oděvy i obutí normálně v civilu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MAARISTAAN: Já třeba chodím 32 let po praze a přepadli mě jenom jednou.

Takže chodim s tisícovkou přilepenou na čele, jako ve vrchni prchni :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MAARISTAAN: Lezt ven je bez problemu, staci jen nebejt blbej :-)))
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    WOJTYLA: Vidíš to, to mě jakožto starého Foglarovce a obyvatele přátelského městečka nenapadlo :-) Tolikrát jsem na sídlišti nechal v autě viditelnou peněženku a mobil přes noc bez sebemenšího problému, že jsem se asi nechal ukolébat falešným pocitem bezpečí ... v té Praze aby se člověk bál vylézt i ven, jak to tak sleduju ;-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ARMADILLO: mam a je tam v noci pod lampou videt :-)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WOJTYLA: Ty nemas vzadu cerny okna?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    MAARISTAAN: To je dost dobry, kde se to da koupit? Mam podobny, ale malo takticky.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WOJTYLA: Přesně to první mě napadlo :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MAARISTAAN: Jako pozvanka pro kazdou smazku co pujde kolem aby to vybrala dobry :-))
    VACA
    VACA --- ---
    NAVARA: pokud montérky jako overall, "kombošku", tak za mě jedině Dickies. Maj fakt parádní.
    Coveralls Overalls Boilersuits
    https://www.totalworkwear.co.uk/all-coveralls.html

bohužel ale v čr se tohle ještě asi nenaučili a furt je to vnímaný jen jako hipster fashion, takže tady jsem od nich viděl jen kostkovaný košile, kraťasy apod...

NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAARISTAAN: případně do dodávky

:)

OTAKAR, MAWERICK, MAARISTAAN, SIRIUS: díky, projdu
    KURE
    KURE --- ---
    MAARISTAAN: :D monterky, the new tacticool :D
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    KURE: Ve Snikers vypadáš jako namakaný dělník, který ví o co jde, v těch 5.11 jako obstarožní řidič autobusu vozící děcka na plavání ;-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAVARA: ja ted zkusil tyhle:
    Pracovní oděvy - FRÜHBAUER, spol. s r.o
    http://www.fruhbauer.cz/sortiment.htm

a nesjou spatne. kalhoty a bunda staly dohromady kolem 1600,- a zatim drzi :)
    KURE
    KURE --- ---
    MAARISTAAN: najdi 10 rozdilu :D
    Kalhoty FlexiWork podlahářské s PK černé | Pracovní oděvy - Profi oděvy CZ
    https://www.profi-odevy.cz/kalhoty-flexiwork-podlaharske-s-pk-sede-1.html
    5.11 Tactical Cargo Pants For Men - Cotton | Official 5.11 Site - 5.11 Tactical
    https://www.511tactical.com/511-tactical-pants-mens-cotton.html
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    KURE: :-D to sice jo, ale lítat po baráku v taktických hadrech a místo samopalu držet vrtačku, tak se sousedi asi budou dívat dosti nedůvěřivě ;-) V tomhle člověk může klamat tělem a vypadat, jako že ví, kde se vrtačka zapne a kam se upne vrták. Zadání bylo "ale samozřejmě to nemůže být něco, co najdu v prvním obi" ... což, tuším, tohle splňuje.
    KURE
    KURE --- ---
    MAARISTAAN: tyvole, to si rovnou na praci kup hadry od 5.11, vyjde to levnejc. a jestli se v tom muzes prat s teroristama, tak urcite muzes vyvrtat diru do zdi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam