• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    KADLIK: celkový dojmy :) nikde se mi nepodařilo najít nějakou slušnejší ucelenou recenzi bohužel. Zajímá mě opotřebení materiálu, co zipy, spony, jak drží polstrování zad a popruhů :)
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    XLACHTAN: mám starší verzi asi už 6 nebo 7 rok co tě zajímá?
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Nemá tu někdo Tactical 20 VI od Tacticalpro? Na jaře budu potřebovat novej batoh na dovolenou a ta jejich urban verze mě dost zaujala :)
    VACA
    VACA --- ---
    GALENIUS: No hele ja jsem vzdycky porizoval osobni navstevou na ty prodejne v Osadní..

Nevim jestli je mozny ze to tam meli, nebo jsou slim. Ale ja slim kalhoty obecne moc dobre nesmasim..
    VACA
    VACA --- ---
    KRITAU: :D přésně, jsem takovej technik bond, agent s povolením zapíjet..
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    VACA: Jo, to je druhá verze těch, co jsem uváděl těsně pod tebou.
    Ale důležitá otázka - KDE JSI JE SEHNAL?!
    Když dáš na 511tactical.com hledat defender flex a tváříš se jako CZ, tak u nich uvádí:
    Sorry! This product is not eligible for shipping to your country.
    Sem dováží pouze slimy.
    5.11 Tactical - Search Results for defender flex
    https://gear.511tactical.com/search?ts=custom&w=defender%20flex
    KRITAU
    KRITAU --- ---
    VACA: pracuju jako technik, ale zaroven potrebuju vypadat dost civilne pac se pohybuju na ruznejch spolecenskejch akcich apod.

nějak se nemůžu zbavit dojmu, že jseš vlastně něco jako James Bond... ;)
    VACA
    VACA --- ---
    *vlastne ani nemam rad pred-vysisovany nbo pred-osoupany jeany. Osoupu si je sam :D

GILDARIUS: j, n. Tak to byl proste takovej moment, a taky uz jsem to pak nikdy neudelal. Jako mel jsem i celkem solidni jeany jinejch vyrobcu. Ale na vsem mi vzdycky neumerne brzo odesly kapsy uvnitr. Nosim tam klice, uznavam, ale nemam zadnej megasvazek, naopak, klice mam rozdeleny na co nejmensi svazky a beru jen podle potreby...
    Ale 5.11 si me prave ziskali tim ze maj proste fakt kvalitu i uvnitr teh kapes. Kdyz se mi udelala dira v kapse, tak uz vetsinou byly cely ty kalhoty hrozne zhoblovany zdrbany.

Doufam ze neprestanou delat i ten civilni look. Me se ty echt taktizovany uplne nehodej.
    Ja prave potrebuju kalhoty aby neco vyrzeli pac dostavaj v praci dost zabrat, pracuju jako technik, ale zaroven potrebuju vypadat dost civilne pac se pohybuju na ruznejch spolecenskejch akcich apod.
    Tak snad..

Kazdopadne jestli mate tipy na adekvatni kvalitu a provedeni jako 5.11 ale zaroven civilniho vzhledu. Sem s tim! pls pls
    VACA
    VACA --- ---
    jo, tak ten jeden tip z teh co mam jsou asi tyhle: https://www.511tactical.com/defender-flex-straight.html
    a jsou perfektni. Ty jeanovy uz jsem vubec nenasel, ale maj skoro identickej strih, jen jsou jeanovy. A nemaj zadny ty "prezehlany batiky" :D nebo jak tomu rict. uprime receno, tyhle veci na kahotach nesnasim...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    5.11 vyrábí tohle, ale sem nedováží
    Defender-Flex Straight Jean - 5.11 Tactical
    https://www.511tactical.com/defender-flex-straight-jean.html
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    EDAK: ty jsou moc pěkný, koukal jsem na ně. Ale délka 36 je jen do velikosti 36. 38 a 40 má smůlu.
    SM4SH
    SM4SH --- ---
    VACA: Ja si desne oblibil tyhle: https://www.amazon.com/5-11-Mens-Taclite-Jean-Pant/dp/B009H0Z586
    fakt supr gatata, jak material tak strih.
    Ale ted koukam, ze uz je 5.11 asi nedelaj takze az je prodru tak budu taky v prcicich :-/
    EDAK
    EDAK --- ---
    GALENIUS: Co treba tohle? do tech asi pujdu ja.
    Kalhoty Clawgear Blue Denim Tactical Jeans, Midnight | alfatactical.cz
    https://www.alfatactical.cz/kalhoty-clawgear-blue-denim-tactical-jeans-midnight.html
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    VACA: džíny od Vans bych si asi nekoupil, měl jsem jednou boty a to byl neuvěřitelný shit. Jsem fakt rád že mám zdroj mexických wrangler za 20$ spím fakt nejsou, aspoň není tak úplně moc poznat jak mám kuřecí nohy
    VACA
    VACA --- ---
    Koukal jsem na ten web, a prijde mi ze ani jeden druh co pouzivam klasickyho jeans stylu vubec nemaj, nebo jsem neco prehlidnul.
    Tak to je smutek, a sry za zcestny reference.
    Sam nevim co si pocnu.. :/

Pravda ale je ze jsem podle webu nikdy nehledal, vzdy jen miste.. tak nevim jestli je mozny ze by meli na krame neco co neni na webu, ale to se mi nezda...

Ani jedny z teh co mam mi ale moc slim neprijdou.. taky to nemam rad, jednou jsem mel nejaky jeany od vans, a ty byly fakt slim, upnuty..
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    VACA: na ty jsem koukal, ale jsou to slimy, mám rád trochu volnější. A volnější sem 5.11 nedováží.
    VACA
    VACA --- ---
    NAVARA: tyjo, to takhle z hlavy nedám, a ani na jedněch to na cedulce neni napsaný.. Až budu mít večer v práci víc času, zkusim kouknout na jejich web jestli nepoznám... Jedny jsou vyloženě z jeansoviny, druhý jsou jakoby trochu stretchový, ale furt s texturou a střihem jeansů...

Jestli jsi pražskej, tak v tý Osadní maj celkem výběr, a příjemonou vstřícnou obsluhu.. ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VACA: Který model? Cargo pants jsou pořád mimo causual, tohle by mohlo vyhovovat...
    VACA
    VACA --- ---
    GALENIUS: ja běžně nosím jakoby jeany od 5.11 v různejch barvách. Nevím teda co je vysoký pas. Ale jinak jsou super civilní, a maj výbornej materiál uvnitř kapes. (u běžnejch kalhot nebo orig jeansu mi kapsy vždycky odešly jako první, tady ne, už opakovaná zkušennost:) Maj jakoby vyztužený lemy kapes třeba pro nůž, ale všechno velmi decentně civilní vzhled...
    Nemaj teda žádný stehenní kapsy, což mě osobně vyhovuje. Ale maj skrytý kapsy nad zadkem okolo lemu. Jakoby nad těma klasickejma zadníma kapsama. To je vážně super featura.. Původně jsou asi na zásobníky, ale ukázaly se bejt výborný např na telefon, protože si na něm člověk přímo nesedí, a je tak dosažitelnej i v sedě bez zvedání se ze židle. Ale třeba i kdyby jsi chtěl mít víc "secure" peněženku, nebo nějaký karty... Už si kalhoty bez tehle kapes neumim vubec představit... Dokonalost :)

GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Chtěl bych se zeptat, nemáte tip na nějaké kalhoty, které by bylo možné nosit do kanceláře?
    Do teď jsem nosil True Spec, ty ale nemají délku 36. Pak 5.11 Cargo, vypadají civilně a nemají výrazné boční kapsy. Ty ale 5.11 přestali vyrábět a teď sháním náhradu.
    Takže sháním něco, co by bylo civilního vzhledu, boční kapsy buď nemělo, nebo je mělo dovedně skryté, normální, ne ripstop materiál. A ideálně vysoký pas, na současný nízký jsem si nikdy nezvykl.
    Moc díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam