• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    ARMADILLO: to mě taky napadlo, ale cca 1700 se mi za to dávat nechce. Ale pravdou je že ho mám na foťáku a nosí se to ultra příjemně.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    GIF_242: Peak Design?
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    Dnes jsem byl ve FotoŠkoda a chtěl jsem si koupit náhradní popruh k fotobrašně. Nicméně mi pán sdělil, že se to neprodává. Koukal jsem na stránky výrobce a asi má pravdu, což mi přijde docela zvláštní. jako chápu, že se těch popruhů asi neprodá hodně, ale sem tam se snad najde nějaký blbec jako já, kterej potřebuje nový :-D.

Tak se ptám, nemá někdo nějaký odkaz, kde by byl alespoň 3cm nebo širší řemen, cca 1,5m dlouhý, ideálně s ramenním polstrováním a ukončený na obou koncích karabinou?
    Něco jsem našel v armyshopech, ale to bylo bez polstrování :/
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Prosím vás, dají se někde v Praze vyzkoušet kalhoty 5.11? Poslední jsem kupoval v Holešovicích, ale pokud vím, tak tahle prodejna skončila.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Neměl by někdo čirou náhodou zájem o úplně nové protiatomové voděodolné pouzdro Armor-X?

Bohužel jsem jelito a místo na iPhone 6 jsem si objednala velikost na 6 Plus, takže nesedí. Zkusím ho vyměnit, ale když už je tady, napadlo mě, že by se třeba někomu mohlo hodit...
    Stálo mě kolem 1100, nechám bez přirážky.

Je to přesně toto:
    https://www.ebay.co.uk/...-6S-Plus-Outdoor-Sport/331974647201?hash=item4d4b3b1da1:g:YFgAAOSw5dNWiETs

GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    ELDERIK: magnetický molle? Zaujímavý :-O
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Tak jsem teď backnul tohle jako náhradu za krosnu (ještě do měsíce (38 dní) to můžu zrušit, ale mám zatim rezervovanou dobrou cenu :D):
    The Ultimate Adjustable Backpack For Travel & Everyday Use by Eshena — Kickstarter
    https://www.kickstarter.com/...able-backpack-for-travel-and-ev?ref=ksr_email_user_new_friend_backing
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    SPEKULANT: Vidíš, Baribal je dobrý nápad, Poláci si to dost pochvalují. Baribal ještě není tak předražený jako zavedenější konkurence. Za dva týdny tam jedu, tak se podívám.
    SPEKULANT
    SPEKULANT --- ---
    ZOIDBERG: Vřele doporučuji od firmy Baribal z Polska. Výhoda konfigurovatelnosti peněženky (rozmístění úložného prostoru, materiál atp.). Sám jednu vlastním a další dvě jsem držel v ruce. Zpracování je vynikající. https://baribalpoland.pl/...przy_suwaku-czaszka_gitd_przy_su/select_color-ranger_green_cordura_1100d
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    INF1466: ta je např, nemá oddíl s igelitem kam bych si dal fotku svoji ženy ☹️
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LACHAUER: mam takovouhle podobnou od mammuta a zatim drzi po peti letech vectne zipu.. stala kolem 500, ale uz ji nedelaji, ta novejsi ma trochu jinej vnitrek, ale jinak bude asi taky ok..
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    (jinak teda z mé zkušenosti je nejlepší outdoor peněženka plastová krabička lock&lock, ta mi už pár bankovek před vodou zachráníla.)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    KEJKLIR: díky za upozornění, pokukoval jsem po té se zipem, že bych upgradoval, tak asi zůstanu u bez-zipé..
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    LACHAUER: tuhle mam uz nekolikatou (asi treti?) pomerne hodne let. vzdy mi docela rychle odesel ten hlavni zip, ktery zavira celou penezenku, ale i tak mi plne vyhovuje. ted tu posledni mam dobrych osm let, z toho treba pet let bez funkcniho zipu :)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    ZOIDBERG: já byl spokojený s peněženkou od Bolla. Mají variantu se zipem (měl jsem bez), která by snad mohla i nějaké to vyválení v bahně snést.
    Peněženka Boll Zip Wallet | 4Camping.cz
    https://www.4camping.cz/p/penezenka-boll-zip-wallet/
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Nemáte tip na nějakou outdoor peněženku - ideálně alespoń trochu vodě či potu odolnou? Tak aby se do ní nutné dokumenty jako občanka, kartička zdravotní pojišťovny, kreditka, a samozřejmě nějaká hotovost… Zatím jsem se díval na Osprey, ale ta mi připadá až moc minimalistická.
    RASHEEN
    RASHEEN --- ---
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    XLACHTAN: potvrzuji ( KADLIK:, ADAMIRA:) 2 roky bez znamek nejakeho zasadniho opotrebeni. Ta skoro dvojka za to fakt stoji
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    PIVECEK: v pohodě, notebook tam tahat nebudu :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    XLACHTAN: Mam ho taky, stejnou barvu, ale s molle vazbou (drive nedelali urban variantu). Je to dobry bagl, ale zklamala me ta "kapsa" na notebook viz. foto. Neni uplne oddelena od zbytku a uz vubec notebook nekreje, nema polstrovani. Nosim casto na strelnici notas a s tim harampadim ho nakonec dovnitr radsi nedavam.

TacticalPro - Gear Without Compromise - obrázek
    http://www.tacticalpro.cz/photo_katalog.php?id_foto=5139572
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam