• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CROSS: odšroubovali nástěnku, žejo?
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOBORG: dodneška pamatuju, jak po promítání Americkýho ninji u spolužáka, „co měl video”, přišli skoro všichni zúčastnění druhej den do školy se šroubovákem. Nástěnka dost utrpěla.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AMANT: aby ses mohl uctivě poklonit každému terminálu u vstupu / tiskárny / v kafilérce se soškou Předsedy :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HOBORG: presne tak
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    NAGASAWA: po tom co kovbojsky obdobi preslo do kungfu prichodem americkyho ninjy a komnat shaolinu :)

AMANT: nikdy!
    AMANT
    AMANT --- ---
    HOBORG: jo taak!:) no tak aspon to nenosis hrde na firemni snurce na krku:))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HOBORG: vyhoda byla, ze se dala pouzit i coby hazeci ninjovska hvezdice.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    AMANT: ach, jako malej jsem si takovou vyrezal lupinkovou pilkou z tlustyho nerez plechu. strasna prace, jeste ji mam doma v krabici pokladu! :)
    a ted taham badge korporatni krysy abych se dostal pres turnikety, to jsem to dopad :/
    AMANT
    AMANT --- ---
    HOBORG: badge?:)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    To je koukám výhoda úchylky mít potřebu s sebou tahat lékárnu. Tyhle problémy mi úplně odpadají, protože mám vždycky minimálně tašku přes rameno, ne-li batoh :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOBORG: V létě nějaký lněný / merino blazer :)

Jako zkoušel jsem to řešit vestou, ale i když mne bavilo, jak přede mnou v metru zdrhaj smažky, tak to bylo hnusný...
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    NAVARA: vidis, to mi pripomina ze kvuli tomu taky uz nejakou dobu nenosim nuz :/

jinak sako asi fajn, ale reseni to pro me neni. i kdybych mel zalibu v tomhle konzervativnim obleceni, tak nejsem blazen abych tahal sako v lete. i ted si muzu vzit nejakou lehkou bundu a nastrkat to tam, ale je leto, no :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOBORG: Ano, leathermana tam nedávám, přestože tam kapsičku na revolver mám :)

Ale jinak doklady, karty a papírový jsou v tenkém pouzdře jenom na to; mobil má vlastní kapsu a bouli na saku které ti sedí (např. na míru) neudělá, to samé klíče.
    Vlastně jediný co je vidět jsou kapesníky, protože je chci mít po ruce - a i to by šlo pořešit, kdybych si tam dal jen jeden dva kousky...
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    NAVARA: no ja to taham v kapsach, ale to taky nevypada idealne, a v kapsach u saka to bude jeste horsi
    zalezi kolik toho mas, ja uz pred par lety kvuli tomu uplne zrusil penezenku, ale obcas stacej klice, penize, par karet, badge, mobil, kapesnik, a mam obe kapsy nacpany
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOBORG: v saku :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    tohle je stejne vec ktera podle me nema esteticky uspokojivy reseni - kam s tema par vecma co sebou obcas potrebuju tahat?
    - ledvinka, at uz oldschool nebo pres rameno
    - takova ta mrnava kabelka formatu a5
    - tyhle outdoor/tacticool kapsicky na pasek

za me je to vsechno peklo
    ma nekdo nejaky jiny reseni na ktery jsem zapomnel?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ARMADILLO: ukrutně:-)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    SM3: docela hnusná :D
    SM3
    SM3 --- ---
    Tip na miniaturní kapsičku na pásek - rozměr karty/řidičáku. Aby byly dvě - jedna "větší" na Karty a jedna menší na papírové prachy.

ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KURE: V kapse u vesty. Někdy včetně obalu, někdy bez něj. Podle toho, jak často ho vytahuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam