• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Kovová montáž svítilny na zbraňovou lištu Fenix ALG-00 - LED svítilny a čelovky Kronium.cz
    https://www.kronium.cz/kovova-montaz-svitilny-na-zbranovou-listu-fenix-alg-00/prod_1608.html
    rozbaleno, nehodí se-prodám. PM
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Nebo mel kilt od 5.11
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    381007: No buď takový produkt už existuje, nebo to byl nějaký tester. Fousy a kočárek s dítětem. Já jsem zrovna postával u skupinky ženskejch, co venčily psy a rozhodně to vzbudilo jejich pozornost.
    381007
    381007 --- ---
    IOT_JH: To nevím. Během testování a vývoje se dělalo asi třicet kusů. Šest kusů mám já a nosím je sám, zbytek šel mezi lidi po celé ČR, Prahu nevyjímaje. Ale jestli to, co jsi viděl, byl náš vyrobek bych mohl potvrdit, jen kdybych ho viděl.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    381007: Je možný, že jsem v nějakém prototypu viděl jít chlapa po Praze?
    SWIST
    SWIST --- ---
    PAHAVASKA: Nevím jaký je rozdíl, ale dělali teď ještě novější verzi, kdy je kevlarová vložka tenčí a nějaké další drobnější úpravy.. Určitě to nebude velký rozdíl, ale je možné že se jim v procesu něco rozhasilo..
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    SWIST:
    Měl jsem vagabundy (teda mám je pořád, drobná poškození, používám je jako pracovní) mám i nomady, ono to není zas tak nový ne? dva roky to budou, možná víc.
    SWIST
    SWIST --- ---
    PAHAVASKA: Pokud je máš pár let, tak to ale nebude ta nová Green zone, ne? A jsou to opravdu Nomádi? Na poprvné bych si řekl,že to je smůla, ale kdž mi podrážku strhnou, "nalepí" novou a stejný problém se opakuje po nějakém čase na obou botách a kamarád má ten samý problém.. To mi už smrdí.
    Jinak ale co mám jiné Prabosy bez tohohle typu oblepení drží v pohodě.
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    SWIST: to bude jen nějaká divná várka, já je mám pár let a jsou cajk
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    CROSS:
    NOISEGATE:
    DRIZDIK:
    KURE:
    díky, jdu vybírat 🙂
    381007
    381007 --- ---
    Ahoj, dovolím si tady nechat odkaz na náš nový dílenský projekt. Pokud chcete, podpořte nás na Hithitu, nebo se, prosím zmiňte známým, kamarádům kolegům a podobně. Budeme moc vděčni za jakoukoli formu sdílení a podpory. Díky Honza. :)

Hithit - KILTORYS - pánskými sukněmi za svobodu pytlů!
    Hithit - KILTORYS - pánskými sukněmi za svobodu pytlů!
    https://www.hithit.com/cs/project/10364/kiltorys-panskymi-suknemi-za-svobodu-pytlu

SWIST
    SWIST --- ---
    Mimochodem, pokud by jste někdo přemýšlel nad pořízením bot Prabos Nomad nebo asi i jiných s podobně řešenou podrážkou/gumovým rámem.. Tak musím silně nedoporučit, nevím jestli mají blbě zvládnutou technologii, ale já je teď za rok reklamoval 2x s tím, že se podrážka odlepuje - teď naposledy se mi urvalo tak 1/3 boty a kamarád je taky bude teď reklamovat..
    Reklamace sice prabos vezme v pohodě, strhne a nalepí komplet novou podrážku, ale není to něco co bych chtěl absolvovat 2x do roka.. Navíc když jsem loni v covidu defakto nikam nechodil..
    CROSS
    CROSS --- ---
    KURE: do hor = turistika. Z nejasného zadání jsem vyvodil hypotézu, že to chce třeba do města. Čili na EDC.
    KURE
    KURE --- ---
    FEEDER: AZIM: možná spíš Trail nebo ACT Trail.
    Má ty boční kapsy a otvírací předek.

CROSS: PD je dost blbej batoh, pokud ho nepotřebuješ na (fotot)echniku.
    Zádovej system je "meh", drahej jaxviň a hlavně těžkej.
    Aby nedošlo k nedorozumění, PD má skvělý věci, mám je moc rád, ale prostě doporučit foto batoh na normální turistiku je chyba.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    FEEDER: Ženský v okolí si dost pochvalují Gregory batohy co se ergonomie týká.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    AZIM: ten bych zrovna nedoporucil, zbytecne uzkej a specializovanej, zena ho mela (a ja ho mam furt, ale pouzivam ho na lezeni). Nema kaspy na boku na flasku (must have) ani na bederaku, coz treba moje zena vyuziva furt na takovy ty drobnosti co musi mit po ruce. Poridil jsem ji Gossamer Gear Gorila a je s nim dost spokojena, jen je to teda zbytecne drahej UL bagl.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FEEDER: jestli to neni někam do hor, kouknul bych na Everyday Backpack od Peak Design. Barevný spektrum je teda bez červený. Nerozbitnej, kapsičky v chlopních, stojí, nějaká flexibilita co do objemu, bederák k tomu myslim taky dělaj.
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    AZIM: FEEDER: jo vidíš - moc nechápu, co tam pořád nosí, ale je toho hromada a má to často třeba osum kilo :D
    za ten deuter díky, kounu na to
    AZIM
    AZIM --- ---
    FEEDER: v tomhle rozměru bych doporučil deuter guide 34+, s tím, že batoh je zaměřený na lezeni/hory/skialpy ... nenapsal jsi k čemu to chce, třeba v tom bude nosit pletení :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam