• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BRUKEV: všichni jsou už zalezlí, přepočítávají munici a dorozumívají se jen skrze UHF vysílačky kódovaným jazykem :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jsem po nějaké době nakouknul a celkem překvapení, že se neřeší nějaké prepperske tipy a triky tady.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kdyby někdo potřeboval Maxpedition Thermite, tak mám jeden "skorojakonovy" k prodeji.
    Případně pošta, díky.
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    DOTCOM: Už nedočkavě vyhlížím pošťáka. Nakonec vyhrála ta.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    SPACEX: ja muzu potvrdit ze Carinthia je skvela (mam teda MIG 3.0)
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    JOPU: Je to tak. Asi holt o 50% zvednu rozpočet na bundu a půjdu do toho
    JOPU
    JOPU --- ---
    Ale pravda že ten Tiger vypadá taky fest dobře a má ještě další vychytávky, jako tu Corduru vzadu dole, větší větrání v podpaží, jinak to vypadá hodně podobně a mají tam napsaný i stejný materiál a membránu.
    JOPU
    JOPU --- ---
    SPACEX: Na Carinthii jsem se tu taky před časem psal a nikdo mi na to nic nenapsal asi nejsou zkušenosti, tak jsem se prostě rozhodl tu MIGinu 4.0 koupit a vyzkoušet. Nelituju vůbec ničeho, už dva zimní vandry s fujavicí, sněhem, deštěm a teď o víkendu i trocha toho mrazu v Kruškách a celý víkend jsem si absolutně liboval, že lepší kus oblečení jsem nikdy neměl, pecka. Můžu jen doporučit.
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    PIVECEK: Vida, nevěděl sem. Už i s tou cenou se pomalu začínám srovnávat - zatím sem další vyhovující parametrům našel akorát Carinthii G-Loft MIG 4.0 a je ještě asi o talíř dražší :D
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MAWERICK: Bohuzel proto, ze pak se to nevyplati v CR maloobchodech nikomu prodavat, jelikoz jsou na tom titerny marze, diky tomu, ze to jde jeste pres slovenskeho prostrednika :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PIVECEK: proc bohuzel? Ja s nima nikdy nemel problem co se nakupu/komunikace tyka.
    Ale je pravda ze ty UFPro veci jsou rance hrozny :) :D
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SPACEX: UFpro vozi Slovaci, bohuzel delaji distribuci i do ceskych shopu. Nicmene UFpro pouzivam hodne, kalhoty, softshellky, UBACS, nelituji zadne koruny :)

UF PRO R DELTA OL 3 0 Jacket Black
    https://www.tasmaniantiger.sk/uf-pro-r-delta-ol-3-0-jacket-black?search=delta
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    Ahoj,
    poradíte prosím se zimní bundou?
    Požadavky:
    Vnitřní kapsy, ramenní kapsy, větší venkovní kapsy
    Velcro panely na obou rukávech
    Kapuca
    Delší zadní díl
    Zipy v podpaží
    Cena ideálně kolem 5k
    Jsem celkem dost zimomřivý
    Kromě ceny to všechno splňuje třeba UF PRO DELTA OL 3.0 Jacket, která se mi hodně líbí, ale už mi přijde cenově mimo a je nedostupná. Projel sem různý armyshopy, ale vždycky mi něco nesedělo.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KURE: Miluju ten jeho smích, když z něčeho střílí... :,-)
    KURE
    KURE --- ---
    Joerg je hovado :D kuše s dvouřadým zásobníkem na 18 (!!!!) šipek.
    Pure Crossbow Firepower - High Cap Bolt Mag!
    https://youtu.be/vgRRbRrt_Vs
    SWIST
    SWIST --- ---
    OTAKAR: Tak je doma.. Ntb se do ni vejde úplně akorát, brašna je super. Jedinou výtku bych měl k tomu cvočku na přichycení rameního popruhu, mohli by dát protikus i na tělo brašny, aby to neplandalo.. :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: ona muze odejit i ta dioda jako takova
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jen si postěžuju... Led Lenser T7 vypadá docela robustně, taky nebyla levná, ale včera mi ji vyřadilo tříletý dítě, když mu vypadla z ruky na zem. Jako WTF.

(Při bližším zkoumání po rozebrání se ukazuje, že nějaký proud do tý diody jde, protože ta se jakoby rozsvítí, ale jen sotva znatelně. Vevnitř se asi někde něco urvalo, ale není mi moc jasný, kde, když tam kromě spínače nejsou žádný části, co nejsou vysloveně natěsno.)
    SWIST
    SWIST --- ---
    OTAKAR: Super, díky moc..
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SWIST: Tak přesně 36x24x5. Případně druhá imho pořád dostatečně polstrovaná na ntb má 39x29x9.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam