• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    STENNY: Fenix E01, je malá, lehká, má volitelnou intenzitu světla.
    SWIST
    SWIST --- ---
    STENNY: KURE: E03R nemám na klíčích, ale v kapse batohu - takže ohledně zamknutí neporadím. Ale přidávám se k tomu, že to je super světlo. Na tu velikost mne to mile překvapilo.
    KURE
    KURE --- ---
    STENNY: nevím, mám stejný problém. Fenix E03R, furt vybity, i přes zamknuti.
    (Kromě toho je to super světlo)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Ahoj, co byste doporučili jako klíčenkovou svítilnu? Ideálně dobíjení přes USB, mody klidně jen dva stylem málo/hodně lumenů. Používal jsem Nitecore Tube, ale jednak se mi navzdory zamykání tlačítka samovolně rozsvěcela v kapse, jednak jsem z ní nedávno vylomil to očko na zavěšení.
    NAINEKO
    NAINEKO --- ---
    AZIM: Tak to si nejsem jistý. Zrovna řeším, že se mi u Skogso po necelých třech letech (v tom dva lockdowny) prodřely záda. Sic G-1000 Lite, ale pořád popisováno jako odolný materiál.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    AZIM: a fjalraven to není ani tak drahý.. ta zelená je super, škoda že by mi ji manželka nepovolila :(
    AZIM
    AZIM --- ---
    AZIM: a propos ... je to hlavne bunda pro lidi co tahaji batoh a pouzivaji bederak, kapsy jsou reseny na prsou a prave do nich ten pas nezasahuje, bunda je i silnejsi v ramenou naopak zada ma ten g-1000 strech, stejne tak vnitrni strana rukavu ale vnejsi nikoliv(kdyz se budete plazit) ... jinak je to g1000 kterou tu vsichni znate, muzes si lehnout na strepy a bude to v pohode
    AZIM
    AZIM --- ---
    Panove mam ted treti mesic novou bundu ... fjallraven keb a musim to jen a jen doporucit, je to teda vazne draha sranda, to je jedine minus ale ta mrcha vypada absolutne neznicitelne, mel jsem ji v brdech na 4 dny a pak bez prani u zakaznika, za mne maximalni spokojenost, trosku problem ta cerna ted jak vychazi slunicko ale kdyz je clovek v lese nebo nekde vys v horach tak je to absolutne jedno, paradni vetrani na stranach ... je to spis od podzimu do jara ale paradni zalezitost, kdyz by chtel nekdo universal tak musim maximalne doporucit: https://www.fjallraven-shop.cz/cs/keb-jacket-m
    bunda funguje nejlip kdyz se pouziva s vrstvama, mel jsem pod tim dve merina a bylo ok v -5, ted jsem pod tim mel kratke triko, po stranach rozepnuto a je pohoda v +18 ... nevim co dal rict, snad s tou "reklamou" nikoho nenastvu
    KURE
    KURE --- ---
    bytelnej telefon někdo? :D :D

Destroying the MANLIEST phone on the planet!
    https://youtu.be/xyqoOPw_7B0
    SPM
    SPM --- ---
    ZOIDBERG: Všechny ne, papíry k autum ten debilní rozměr mají pořád taky... Nicméně mám už x let koženou pěněženku od tlustého, která po rozevření má z obou dvou stran zasouvací kapsu, kam se horko/těžce tenhle formát vleze. Mám tam nacpanej zbroják, PZ ke Glocku co nosím a papíry od 3 aut a zatím to furt drží :-)
    EZOP
    EZOP --- ---
    R4BB1T: Mám taky cca 6 let a velká spokojenost
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ZOIDBERG: Vždycky jsem nosil doklady zvlášť. Jednak by mě naditá kešeňa štvala po kapsách, jednak doklady prostě nenosím stále s sebou (kupř. když jdu jen tak do města na drink, zmrzlinu, cokoliv). A od té doby, co mi peněženku šlohli cikáni, tak tuplem nemám chuť rvát doklady do něčeho, co ti každý zloděj bude chtít šlohnout jako první věc. Na doklady používám nějakou sto let starou věc, kterou jsem si kdysi koupil někde v papírnictví za pár šušňů, a vždy to mám v nějaké vnitřní zipové kapse brašny, batohu apod.
    XAJA
    XAJA --- ---
    DARUMA: za mna i-clip.

I-Clip | The Wallet
    https://www.i-clip.com/
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    Vsechno nosim v penezence. Teda karty a bankovky - mince po kapsach. Uz leta mam slim verzi od Dannyp a nedam na ni dopustit. Navic krasne starne a ziskava patinu.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já mám peněženku na míru od pávka a je cajk, drží a vejde se tam všechno co jsem si řekl.

O dokladovce taky uvažuju, potřeboval bych tak tři. Tak pokud by někdo doporučil, byl bych rád. Zatím co jsem koukal tak jsou všechno takové ty kožené klasiky a to se mi děsně nelíbí.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Když už jste u tématu peněženek… jak nosíte doklady? V peněžence nebo extra? Bohužel se všechny doklady (kromě pasu, pochopitelně) zmenšily, ovšem na zbrojní průkaz a průkaz zbraně se zapomělo, takže mi likvidují a zvětšují peněženku. Začínám uvažovat o pouzdru na doklady, ale obávám se že je budu zapomínat brat s sebou, když budou třeba.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    DARUMA: přesně tu mám cca rok. sucháč zatím v pohodě, drží jak má.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Nakonec vezmu Lifeventure RFiD Wallet. Snad ten sucháč něco vydrží.

RFiD Wallet | RFiD Blocking Wallet | Lifeventure
    https://www.lifeventure.com/products/accessories/rfid-wallet
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    AUDIAC: Pěkný, ale dva litry za peněženku je trochu moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam