• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    KLON: Nedá si myslím. Je to sračka, čekal jsem od toho víc. Cígo to zapálí ale vydrží 25 zažehnutí a musí se nabít. Další věc je že žhne jen 4 vteřiny a pak se musí zavřít, a znovu otevřít aby šel zažehnout. Pokukuju po něčem na plyn a s hořákem.
    KLON
    KLON --- ---
    VILGEFORTZ: Dá se tím zapalovačem zahřát tavné lepidlo? Nosím kousek tyčky s sebou na drobné opravy.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Letošní EDC upgrade považuji za splněný.
    Svítilna Fenix PD36R PRO, nůž Sog Seal XR a plazmový zapalovač Kaminer.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Nemáte někdo náhodou tip na rukavice v kombinaci nomex + kevlar, nebo něco podobného co kombinuje nehořlavost a ochranu proti proříznutí?
    Měl jsem kevlarové mechanixy, ale tam je kevlar jen na dlani a prstech, zjištěno když jsem s nimi sáhl do ohně. Ale nutno uznat že se prohořené části nenatavily na ruku, takže asi dobrý.. Jen v nich mám díry, no.. :D
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Tak jsem vybíral a vybíral až jsem zase skončil někde dost jinde než bylo v plánu. Ale nelituji ani náhodou, je to dělo.
    Fénix PD36R Pro 🤩👍
    JOPS
    JOPS --- ---
    JINX: i Mironet to ma za docela dobrou cenu oproti jinym eshopum

WERA Tool-Check PLUS / Sada nářadí tvořená ráčnou & bity & ořechy | Mironet.cz
    https://www.mironet.cz/wera-toolcheck-plus-sada-naradi-tvorena-racnou-bity-orechy-a-rucnim-drzakem+dp397881/
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    JINX: tak jsem se teď koukal na to co je dostupný a těch sad je docela dost. Vyber si tu co se ti hodí. To co ukazuje on, je Wera Tool-Check plus, ale nevim jak moc používáš třeba Pozidriv nástavce. Ty třeba v cyklo sadě nejsou. některé sady nemaji ten postranní šroubovák.

Wera je DE značka tak ji většina větších eshopů s nářadim má. Stačí trochu hledat :D
    JINX
    JINX --- ---
    ELDERIK: Mě to přijde hodně podobne ProsKit nářadí které se prodává v GME, dá se to koupit někde v ČR?
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    JINX: pokud ti jde o tu weru, tak tu mám. Sada super. Trochu dražší než Lidl ale za kvalitu si holt člověk musí připlatit :-)
    JINX
    JINX --- ---
    Pravé jsem objevil https://www.youtube.com/watch?v=6R0LHBBwRuY a jsem z toho úplně nadšen. Mate někdo podobně EDC neradi?
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    Chapu. Batohu neni nikdy malo:)
    JINX
    JINX --- ---
    LIMECEJ: jo ale je to dost nepraktické kvůli velikosti. 15" mbp se tam vesel v pohodě protože je tenci, u 14" mbp je to trochu jinak protože ten je sice menší ale hrubší.

Zatím to vypadá na důvod pořízení nového batohu :)
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    JINX: a do ty zadni kapsy se ten notas nevejde?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JINX: ještě (pokud to teda zároveň nevítáš jako důvod, proč si pořídit nový batoh - což samozřejmě schvaluju :) je tu možnost pořídit si kapsu, která se dá připevnit pomocí velcro panelu a slouží pak jako přihrádka - když to rozměrově padne, tak ani nepoznáš, že není součástí původního batohu :) třeba namátkou:

Kapsa na notebook TASMANIAN TIGER Modular Computer Sleeve - Titan Grey - Kerberos Tactical
    https://www.kerberostactical.cz/batohy/kapsa-na-notebook-tasmanian-tiger-modular-laptop-sleeve-titan-grey/

Pouzdro na Notebook 14.5´´ Sleeve Agilite® | Top-ArmyShop.cz
    https://www.top-armyshop.cz/pouzdro-na-notebook-14-5-sleeve-agilite
    JINX
    JINX --- ---
    Mate někdo tip na náhradu za AMP24 od 5.11? Koupil jsem novy notebook, který je vyšší než ten minulý a ten způsob vkládání notebooku na místo vaku na vodu me začíná štvát a raději bych něco kde je vyhrazená přihrádka na notebook uvnitř. Ideální by bylo kdyby byl stejně bytelný jako ten od 5.11, který mi aktuálně jinak vyhovuje.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Taky dotaz na baterku, ale z jiného soudku. Mám tu Led Lenser T7, která „přestala svítit”. Buď elektronika, nebo dioda, vím o tom prd — ta dioda jakoby změní stav, ale nenazval bych to světlem. Dotaz zní, tyhlety věci někdo opravuje, nebo je to konečná? V záruce už dávno neni.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Ahoj, můžete mi prosím doporučit baterku? Nějaký ekvivalent Fenix E15, s tlačítkem spouštění a režimů na boku, nabíjení přes USB?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FEEX: skvele. Jak to udelame?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam