• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NAVARA: ja teda nelitam kazdej tejden, ale ani do letadla bych si nebral armadni vystroj, kor do civilniho letadla. jako nevidim duvod, cim bych si napriklad v pripade unosu letadla ci v pripade havarie pomohl. nejsem trenovany clovek, jsem kancelarska krysa odsouzena v pripade konfliktu k brzke smrti. kdyz jsem jeste obcas lital (jako nedela se mi v letadle dobre), tak sem si bral normalni batuzek, kufr a zensky doprovod bezne kabelky s beznou damskou vybavou. vlastne kdyz si vzpomenu na svoji zemrelou tetu, ktera krome australie a afriky (mela s tema kontinentama nejakej mentalni problem) procestovala behem 50 let skoro celou planetu, tak ani v jeji pozustalosti nebylo nic s nadechem armyshopu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VYHULENY_UFO: 87 řeší batoh do letadla, odkud si najednou vytáhl ministerstva?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NAVARA: no ja nevim, kdybych prisel na obranu nebo vnitro v maskacich, tak by si tam hosi asi klepali na celo a byl bych vdecnym cilem humoru.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VYHULENY_UFO: Zpravidla kvalitnější materiál co něco vydrží a rozměry pro lépe stavěné chlapy - neměl jsem pohodlnější oblečení než naše maskáče.
    Generická móda je šita na jeden rozměr a pak jen násobena nějakým koeficientem, co si s tím že máš ramena/krk/stehna neumí poradit.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANARCHY: to mi pripomina kolegu, taky si furt kupuje kde co s napisem assault, tactical, ale sam ma modrou knizku, trpi nadvahou a jeho jediny pohyb je venceni jorksira manzelky a obcasne prace na chalupe.. tohle sem nikdy moc nechapal, proc si civilove kupuji a veci s nadechem armady. a to vynecham spoluzaky z gymplu, kteri usilovne pracovali na modrych knizkach a kdyz je dostali, tak kazdy leto pobihali v maskacich po lesich... tyvle. :D
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ANARCHY: jj, je to tak, ale neni problem to obejit, at uz pres drze celo nebo zname, zname znamych atd.
    Je take zajimave, kolik je kolem tehle obchodni politiky spolu s tim, ze z kanadske je to od nedavna cinska firma, spekulaci:)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    LA_PIOVRA: Bacha, Arcteryx zakázal prodej své Leaf řady pro civilisty, teoreticky by Ti to měli moct prodat jen po předložení služebního průkazu nějaké ozbrojené složky
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    87HIGHFLYER: jako prirucak do letadla beru:

    Assault Pack 45 | Arc'teryx LEAF
    https://leaf.arcteryx.com/us/en/shop/assault-pack-45
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    JINX: Nejakou dobu pouzivam tohle: https://aersf.com/products/city-pack-pro?country=CZ a pokud se to nekdy rozpadne, o cemz pochybuju, tak to chci znova. Vsechno naprosto bez vyhrad. Pojme to 17 zbook veskery EDC a porad zbejva spousta volnyho mista (e.g. na 3 lahve prosecca a parmazan a olivy)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Nemel by nekdo tip na nejakou novou evoluci batohu Osprey Farpoint 40? Aby to slo vzit jako prirucak do letadla, melo aspon nejaky v pohode zadovy system a oteviralo se to kompletne jako kufr a ne jako batoh. Dik
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    na operace se sipky a ruzemi pouzivam svarecske tluste kozene...nic jineho se neosvedcilo
    XAJA
    XAJA --- ---
    XAJA: inak mam viacero tychto rukavic, najviac asi z rady maxiflex, ale aj maxicut, maxidry a maxitherm a spokojnost zatial so vsetkymi. tenke maxiflex mam vzdy v edc taske, hodili sa uz niekolkokrat v necakanych situaciach.
    XAJA
    XAJA --- ---
    NAGASAWA:
    NAGASAWA: hm, tak moj ucet ta nebude mat rad;)
    XAJA
    XAJA --- ---
    DOTCOM: s trnami ruzi sice moc skusenosti nemam, ale uz roky v sade (zaschnute tenke vetvicky pichaju tiez pekne) pouzivame ATG. mam viacere, maxicut by mohli splnat, co hladas. velkosti robia tusimod c 5, mam vcelku standardnu zensku ruku, c. 7 mi sedi perfektne. ak by aj nahodou vadilo, ze vrch dlane nie je pokryty ochrannou vrstvou, urcite sa doma za tu cenu nestratia: su to fakt super pracovne rukavice.

    random google: https://www.ardonsk.sk/d/839006/rukavice-maxicut-ultra-44-3745?size=05

    pripadne prezri aj dalsie ich rady. k tym maxicut (tiez viac druhov, su aj rukavniky): https://www.adet.sk/pracovne-rukavice:atg/?pv221=4658
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    DOTCOM: ja mam vyzkoušené jako super pracovní rukavice TEGERA, vydrzej opravdu tvrde zachazeni, pohodlne, dobrý úchop, moře velikostí,... za mě nejlepší pracovní ruce co jsem měl... (dělaji na zimu i zateplene)
    TEGERA 9125 rukavice MICROthan+ šedá/černá/ranžová | FLOPP
    https://www.flopp.cz/tegera-9125-ruk.microthan-seda/cer/or
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    NAGASAWA: Ok, dik za info
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZLOKOCKA: Tak Alpaka poslala info, ze behem letosniho roku budou expandovat na EU trh. Pockam si, jak budou mit svuj gear na Alze, anebo u cz resellera.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    DOTCOM: resila znama a skoncila u Gardeny, i kdyz pak byla jeste varianta od Fiskarsu (delaji taky mensi velikosti), tyhle maji vyhodu manzety takze muze pracky strkat az ke korenum ;)

    Kvalitní GARDENA rukavice pro péči o keře M 11530-20 za 407 Kč | ProfiNářadí.com
    https://www.profinaradi.com/gardena-rukavice-pro-peci-o-kere-m
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    mam asi dost bizardni dotaz - moje zena potrebuje odolne rukavice na zahradu, aby mohla delat s ruzema atd. Ja na to pouzivam tyhle
    https://www.bauhaus.cz/gebol-pracovni-rukavice-driver-27615333
    , ale ty se jak na potvoru vyrabi jenom v chlapskejch velikostech. Pro zensky maji jenom takovy textilni pogumovany, ale ty se hned propichaj. Nemeli byste nakej tip?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam