• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK:
    JINX:
    ještě jsem mrknul na video a jako kdyby měl vepředu dvě kapsy jako klasický assault, tak ho asi beru
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JINX: ta bonusová kapsa vepředu je hrozná slabota... a skoro mi to přijde jako bych se bál, že to roztrhnu. Co ta podšívka nebo co to je vidět tou otevřenou boční kapsou? Navíc mi to přijde jak kdybych se díval na batoh oblečený v nějaké bundě :)

to už je lepší Dragon Egg, i když má tu přední kapsičku menší
    JINX
    JINX --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Existuje batoh, který má velikost i vnější konstrukci jako Rush 24, ale má dvě hlavní vnitřní kapsy (jako třeba Dragon Egg) a na bocích kapsy na lahev/vibrátor/whatever? Na assaultech mně vadí nepřítomnost bočních kapes a taky plandavost umístění těch dvou vnějších předních kapes (právě ty přední kapsy má Rush 24 fajn). Navíc assault small je moc malý a standard zas moc velký mi přijde :) i když jsem kdysi ten velký nosil jako EDC každý den do práce a tak.
    SM3
    SM3 --- ---
    Koukám po nějakém koženém pouzdru na opasek pro AirPods Pro, máte někdo tip? Asi to může být pouzdro na Zippo apod, to musím vyzkoušet, bude muset být asi širší.
    A dále koukám po sponě do vlasů, žena to někde viděla snad od Leatherman a bylo to x věcí dohromady včetně nože, ale nikde to nemůžu najít.

Máte někdo tipy?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    JINX: Ja mam jejich LEAF batoh a nemel jsem problem ho sehnat
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    JINX: maj to tak vsude po svete a retaileri to vyzaduji, obchazi se to pres zname.
    Spekulace o duvodech jsou mnohe, od paranoidnich teorii (znacka 2roky patri Cinanum a tedy...) az po mene paranoidni, ryze obchodni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STENNY: Lies! Jenom se musíš podívat, jak to tam bylo složené, pak je to jednoduché :) Zkoušeno.

MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    STENNY: díky, koukám na to.
    STENNY
    STENNY --- ---
    MONOEGO: V tom případě bych šel do StS ultrasil poncha (bez "tarp" v názvu), váží tuším ani ne dvacet deka a sbalené je fakt malinké.
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    STENNY: není nutné aby z toho byl tarp. prostě plaštěnka na více použití o velikosti cca dvou tenisáku max.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JINX: Je to jen marketingový tah, znám spoustu lidí co jejich hadry nosí, a zdaleka ne každý je v bezpečnostních složkách, a nikdy s tím nikdo žádné problémy neměl. Každopádně ale až na cenu jsou jejich věci skvělé...
    KURE
    KURE --- ---
    STENNY: nasilí to chce, ale vejde se
    JINX
    JINX --- ---
    SPIKE411: tak rozumím tomu ze k tomu mají různé důvody. Pokud třeba logistické nebo že to dělají pouze ve větším množství na zakázku tak to chápu. Jiné důvody mohou být bezpečnost protože v některých kruzích to asi může působit nějak na některé lidi. Proto se na to ptám, zda si to jako civilista raději vůbec nekupovat.
    STENNY
    STENNY --- ---
    KURE: Tak to máš asi jiný sáček, anebo používáš hever :P
    Cpát tam to StS pončo zpět je cvičení ve správně dávkovaném fyzickém násilí, takže použivám jiný obal.
    KURE
    KURE --- ---
    STENNY: +1 to sea to summit.
    dokonce jde zase slozit do toho prtavyho pytliku, to jsem po pravdě ani nečekal :D
    STENNY
    STENNY --- ---
    MONOEGO: Používám od Sea to Summit, https://seatosummit.eu/en-cz/products/ultra-sil-nano-tarp-poncho?srsltid=AfmBOoqao819q4clASRetnwqbJMZAo-ibFXaekZqFMjNNbWCoL2CHOyj , jsem spokojený. Je potřeba na něj dávat trochu pozor, ale mnohem méně, než jsem si myslel - ten kluzký silnylon se moc nechytá za větve a tak.
    Potřebuješ, aby se to dalo rozložit do plachty, nebo ne?
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Nějaký tip na pláštěnku/pončo? Pokud možno malou skladnou.
    Přemýšlel jsem nad Rab
    Rab SilPoncho - Pončo | Hardloop
    https://www.hardloop.cz/produkt/60558-rab-silponcho-ponco
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    A jo, koukám na čepici a mají tam v popisu
    *Dle požadavku výrobce je produkt pouze pro ozbrojené složky, aktivní zálohy, strážníky MP, příslušníky IZS a další státní složky*

Můžeš zkusit nějakého známého z uvedených složek. :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    JINX: Dunno, doklikal jsem se během chvilky z jejich webu na nějakého českého dealera, nějaký LEAF mají mít skladem, tak se asi podívej a případně jim zavolej.

MARINES-SHOP.COM
    https://www.marines-shop.com/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam