• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EXXdodávky nad 3,5 tuny - společnými silami proti mýtnému v nekomerčním sektoru problémy, řešení a informace kolem přihlášení vozidel nad 3,5 tuny do kategorie M1 (osobní vozidlo)
    MELDA
    MELDA --- ---
    EXX: Nedodrzi nikdo nic. naslibuji ti hory doly, ale pak ti stejnak naserou do xichtu...ukaz me jedinou vec, kterou slibili a dodrzeli.
    EXX
    EXX --- ---
    MELDA: ja si myslim ze by mohla byt moznost , kdyz se dostatecne hlasite ozvem, dat jim do ruky takovej ten argument co je libivej pred volbama "delame neco pro lidi - zdrazime sice mytne-protoze nase kapsy jsou nenazrane a na zdrazovani jste si zvykli, ale zrusime jej v soukromem sektoru, a tak to poznate jen na cenach veci z dovozu" , coz samo pak bude otazka zda dodrzej predvolebni sliby..ale kdyz by nejaka strana s timhle prisla, a nebyla teda v ostatnich vecech uplne mimo ... asi by me osobne u voleb jeste i videli
    MELDA
    MELDA --- ---
    EXX: Ja bych byl spis pro, kdyz by se kolem toho prave jen nemluvilo, ale neco konalo. Ono se totiz uz o vsem moznem toho nakecalo tolik a pak skutek utek. Ja se priznam, ze vubec nemam paru na cem sme, jen je me jasny, ze proste platiti se bude vsude a uplne ze vseho.
    WTG
    WTG --- ---
    nejezdi po dalnici no . nebo jaky jiny reseni ? :)))
    EXX
    EXX --- ---
    hlasovalo asi 50 lidí pro založení, tak doufám že máte co říct k tématu. Bylo by hezký tu shromažďovat informace a třeba i postupy proti mýtnému systému z Čech i z okolních státu, a třeba i vymyslet postup jak správně podat odpor aby se s tím něco začlo dělat. Balit jednotku do alobalu jak jistě všichni víme neni řešení vzhledem ke kamerám na branách , musí se na to jinak..
    MELDA
    MELDA --- ---
    book
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam