• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELECTRICKOTA: já to schválně odložil a fakt teď mi to přijde ve stavu, že to je docela odladěné. Nemám pocit, že by se mi někdo spawnoval za zadkem atp. Jasně, jsou tam zcela zřetelné skripty a triggery ale to k tomu imho patří. Ano, je tam přehršel surovin, jediné co mi dochází je střelivo víceméně ale vždy se to dá nějak vyšmoulit a je to spíš mou leností chodit si pro své zásoby do základny.

Nicméně mi přijde, že strašně moc dělá ta rozmanitost prostředí, nepřátel, anomálie, emise a další věci které prostě nějakým způsobem nutí hráče přizpůsobovat se situaci a není to "teď si doběhnu na letiště pro m4, pak zpátky do cherna na pvp, umřít a znova.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: Zrovna na novýho Stalkera mám pifku. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych kvůli fušeřině vývojářů nebyl schopnej hru dohrát. Navíc optimalizace byla dost strašná, umělá inteligence i kalkulace cest taky nic moc. Možná to za těch 8 měsíců, co jsem na to nešáhl, už opravili.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    EATHAT: O tom se mluví už tak dva roky, ale pořád jenom mluví, ne?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hej ono bude day z 2 jo?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Mozna, to je balanc, ten se asi da ladit donekonecna. Ale mit to multiplayer tak dayz uz nezapnu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: vubec nezminuju balanc zbrani. kdy jsou kalach a m416 starting weapons, slabsi nez nejakej submachine flusbrok, protoze hra.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: jakej mas pocit z kazdy plechovky? je to snad nejhur vybalancovana hra co jsem kdy hral. tri hodiny od zacatku mas plechovek, chlebiku, parku, lekaren, obvazu, napoju, naboju a zbrani, ze s nima vydrzis s trochou nadsazky do konce hry. vsude v kazdy "postapo" mistnosti se vali tuny vseho. obtiznost neexistuje. je to anti survival headshotova strelnice.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Njn komplet nova technologie vs udelame to na enginu Army 2 (v dobe kdy 3ka byla prakticky ready).. Kazdopadne vizual DayZ (a celkove Bohemackych her) jako takovy mam moc rad a nemenil bych.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: Jasne, zcela nepochybne. Jen ten pocit z kazdy sezrany plechovkx je ve stalkerovi proste jinej a lepsi a rozhodne v dayz nejde u jidla o multiplayer mechaniku. Stejne jako ze po deseti letech vyvoje je v dayz jeden druh enemaka. No nic, jen ze jsem casto rantoval jak mi dayz nedava co od tohodle typu postapo her chci a kolikrat jsem to neumel sam vysvetlit jak by to melo fungovat. Ve stalkerovi to funguje, zona je desiva a pritom pritazliva.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Ono delat singleplayer a multak je dost jiny sport (cimz nijak nevyzdvihuju DayZ, ktery povazuju za etalon fuseriny, kterou zachranil az ten mikrotym nadsencu na konci vyvoje / po releasu).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    je to trochu OT ale rozehrál jsem Stalkera 2 a když si odmyslím multiplayer které ještě není dokončené aspoň dle informací co mám, tak je tam všechno co jsem chtěl od DayZ a nikdy nedostal. Když člověk pak vidí jak tam fungují jednoduché mechaniky jako jídlo, healing, příšery, zóna, anomálie, npc...

No, třeba to naplní DayZ 2 a nebude to jen další PVP shooter jako teď.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    ZOMBO: Děkuju :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    SEKELLE: Patch 1.27.159674, do 14–15:00 by měly být servery zase online – https://forums.dayz.com/topic/265911-stable-update-127/?tab=comments#comment-2504018
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Paříte teď někdo? Fungují vám teď ofiko servery? Páč mě už tak 10 minut ne.
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    TAPINA: jo přesně, jen full pvp nic jiného nemá smysl

českých velko populačních serverů moc není, hraju nejvíce na KarmaKrew ti to mají vychatyné pěkně a servery jsou neustále plné a hraju převážně sakhal, mám na dayz nalítáno 1,8k hodin, hraju to od earlyacces asi od roku 2013, hráli jsme tenkrát na anarchy, patriot atd. z našeho klanu Public Enemies jsme zbyli pouze 2 co se s DLC frostline vrátili, no a kolega už si dáva zase pauzu... tak tam přežívám opět sám a pořád mě to baví ;) nejlepší a nepřekonaný survival simulátor...
    ROKLAN
    ROKLAN --- ---
    hrajete někdo na xboxu? žena mi zabavila PC a hraje tam sama, tak si buď musím sehnat notebook nebo si stačit s Xboxem :/
    UBIK
    UBIK --- ---
    TAPINA: Některé servery mají na jedné mapě vyhrazené PVE a PVP zóny. Zkoušeli jsme, ale je to nuda.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HANOUCH: Asi ne, jsem to specifikovala tak aby bylo jasno, co myslím :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    TAPINA: ona existuje i jiná safe zóna než ta u tradera ?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já mám nepřekonatelný problém s PVE zónama. Safe zóna s traderem, která vypadá jinak než zbytek mapy, to je v pohodě, ale běhat po mapě a hlídat si, kde můžu po někom vystřelit a kde ne, to nechci. Hraju full PVP servery a mám prostě flight or fight reflex, jakmile zahlédnu lidský pohyb :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam