• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    bezva klub..! vcera jsem dosila tehotenskou sukni s pasem a ted se chystam na kratasy pro novorozence..az budou, tak kdyztak hodim foto..
    HC_: ja bych asi zazehlila vyztuznou vlozku, bude to pevnejsi a bude ti to lip drzet tvar..
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    HC_:
    navod nemam. ja to delala bez navodu, podle sve predstavivosti. nepodsivala jsem. ta latka neni elasticka, normalni pevnejsi bavlnena latka. zaklad je dobre to napnout, ukotvit na vsech stranach.kapsy jsem strihala podle latky, chtela jsem dodrzet vzor, takze jsem davala bacha aby kapsy i snurky k poveseni hracek licovali vzorem s podkladem. na vystrizene kapsy jsem prisila boky (pruhy zelene latky) a tim urcila hroubku kapes. vse oendlovat. pripravene kapsy jsem prisila na predurcene mista na nosne latce. nektere kapsy maji uzavirani na suchy zip. stejne tak snurky k poveseni hracek.... je to hodne snadne. ja si to stezila tim, ze jsem chtela dodrzet ten vzor. takze to byla trosku piplacka.
    HC_
    HC_ --- ---
    SPIRALOID: btw. je nekde na netu navod na kapsar, resp. mne zajimaji kapsy, plus jestli se to ma nejak podsit, aby to bylo pevnejsi a tak vubec
    HC_
    HC_ --- ---
    HC_: tak kecam, i ty moje koupeny grovie a baby lucy se zmensuji zvrchu
    HC_
    HC_ --- ---
    SPIRALOID: no vidis, a ja je na koupenych mam prave naopak
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    HC_: ja je nesila, ale mam koupeny. a na vsech rostoucich je to takhle... kazdopadne na to, ze si zacla sit ses fakt moc sikovna! klobouk dolu
    HC_
    HC_ --- ---
    SPIRALOID: ok diky, to me nenapadlo, precijen mi s tema plenkama chybi ta praxe no
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    HC_: pekny. jeden tip. ty patentky priste dej naopak. at se ti plenka zkracuje zvrchu. takhle si uberes z pruzne casti kolem nozicek a muze ti pak protekat. pokud plenku zahybas zvrchu tak neprichazis o pruzny lem kolem nozicek...
    HC_
    HC_ --- ---
    SPIRALOID: no uvidime, spis to vidim na postylku, na sikme zdi jsou okna a uz takhle bude problem tu komodu tam prisunout, dat prebalovak, natoz dite:)
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    HC_: na sikmou zed to taky pujde. jen to musis poradne napnout a hlubsi kapsy...
    HC_
    HC_ --- ---
    MEDOULKA: to vypada celkem jednoduse, peknej tutorial, davam na nastenku

TULENI: dik, taky to jde na nastenku:)
    to je hrozny, pak aby mel clovek tuny penez, nebo radsi nikam nechodil:)
    TULENI
    TULENI --- ---
    TULENI
    TULENI --- ---
    MEDOULKA: jeji tutorialy jsou supr, mam ji ulozenou uz dlouho, ma tam vic hezkych veci :)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    kdyby se nekomu hodil, tady navod na plataky, ktere s eted chystam: http://www.danamadeit.com/2008/07/tutorial-and-pattern-kid-pants-the-basic-pants.html
    HC_
    HC_ --- ---
    SPIRALOID: btw. pls kde jsou ty látky mráz, maj web, e-shop?
    HC_
    HC_ --- ---
    SPIRALOID: na postylku je to realnejsi, bydlime v podkrovi, nad komodou jsou stresni okna se zkosenou zdi:), je to takovy prozatimni bydleni, nez se zmuzem na vlastni
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    MEDOULKA: ten je included:D chystam se i na dalsi na prodej, uz jsou strizene, ale zatim čekají
    EDNA_JEDNA:mame minibyt a na pracovnim stole mam homeoffice s kompem a i siti, je to masakr:)) ale aspon to donuti obcas poklidit:)
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    HC_: nad komodu na zed...tam nemas misto? nebo se da udelat organizer na postilku...
    HC_
    HC_ --- ---
    SPIRALOID: sikulka, moc pekny, taky bych neco takovyho usila, jenze kam to povesit, mam tu malo mista, prebalovak bude na komode

ZARZAROSA: tak hlavne, aby byla mala v poho a pomohlo to
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: ad podlozka - tzn. PUL látka maj např. na http://www.sijemdetem.cz

SELLIGAN: tyhle pleny jsou dle "šijem dětem", jenže jsou velikostí S-M, takže jsem si je trošku upravila a přidala patentky dopředu, aby se dala velikost měnit viz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam