• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    Ráda bych,aby tento klub byl především o sdílení našich výtvorů, střihů a nápadů. A vůbec nevadí, že budou třeba jednoduché, hokus pokus - každý nějak začíná:) Také je zde prostor na různé dotazy ohledně šití, od začátečníků po pokročilé.

NAKUPUJTE U NAŠICH TVOŘILEK!
    Plenky, svrchňáky, rychloprdky, vkládačky apod. http://www.petitlulu.cz Kontakt id Hc_
    Originální pohodlná móda pro děti, rodiče i nerodiče. Šijeme i na zakázku! http://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387 Kontakt ID Tuleni
    rozbalit záhlaví
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    HC_: ja to jeste nemam prisity, zatim jen spinakem.. Resim, jak to tam pridelat, kvuli prani.. Napadl me suchac, nebo v ruce a vzdycky sundat, nebo mate nekdo zkusenost s pranim plste, co to udela?
    HC_
    HC_ --- ---
    BARETKA: jeee uka celej fusak
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    sice to neni sity, ale lepena plst se snad taky pocita..

ozdoba na zimni fusak
    HC_
    HC_ --- ---
    HC_: jezis chtela sem urcite napsat z kopce:)
    HC_
    HC_ --- ---
    no to byl vecer, uz dva dny mi stroj vynechava stehy, proste udela jeden dlouhej, ted dokonce zacal cuchat nit zespoda, myslela sem, ze me vomejou, zkousela ruzny jehly, menit napeti nite, změnit nitě, vzdy to chvilku slo a pak zas grrr, nakonec sem to rozebrala a bylo tak plno prachu, hlavne mezi drazkama podavace, tak je to snad ono, stroj se tvari, ze bude fungovat, vzhledem k tomu, ze mam docela dost objednavek, ktere musim stihnout odeslat tak, aby dosly do vanoc, me malem klepla pepka

btw. obcas se mi stane, kdyz patkou sjizdim z lemu latky (ze silnejsi latky), na slabou, (doufam, ze to chapete :)), tak jak je ta patka skopce, prejizdi na tu tenkou latku, tak ma tendenci to taky vynechavat stehy nebo je delat hodne nepravidelny...nejakej figl na to? zkousela sem zacit odjinud, ale pak se mi to zamotalo, trikrat sem parala, no proste prima vecer,)
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA: zkusim az budu mit chvilku casu diky za rady

ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: nebo me napadl taky ten filc ale prisit ho, zadny lepeni. chce to nejakou silnou barevnou bavlnku a hoodnekrat objet bud kolem dokola, nebo vysit uprostred krizek - vyrazne jinak barevnej, nez jakou barvu ma ten filc. stejne musis obcas kontrolovat, jestli se to nepovolilo.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    SELLIGAN: no fakt sikovnej napad! a levotu na me neuhrajes, ja ani envim, jak se stroj zapina! :-) resp jsem dvakrat na nem zkousela neco udelat a dopadlo to tragicky, tak jsem to vzdala. moje manualni zrucnost s sitim konci u prisivani knofliku. jo a jeste krizkovy steh na kanave bych zvladla:-)))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ZABITULKA: no prave proto, ze jsem leva a desilo me vyndavani zipu, kterej je vkladanej (coz me neminulo, vcera mi dal manzel na opravu svou bundu, jen asi pul hodinu jsem parala ten jeho zip) tak proto me to proste napadlo.nenosim dite porad, je to dle nalady (jeji i moji :) a tak tu bundu rada vyuzivam i normalne a zapinam az ke krku
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA: jj zkusim to diky
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: a ta plst by nesla prisit? nebo knofliky misto ocicek.

SELLIGAN: tyjo, to je hodne sikovnej napad! to by me nenapadlo! (nojo, ja jsem beztak jenom obdivovatel, na takovyhle veci jsem leva)
    HC_
    HC_ --- ---
    TULENI: roztomily!
    TULENI
    TULENI --- ---
    TULENI: tady jeste z druhe strany..

IMG_20121211_124752.jpg (841938 B)
    TULENI
    TULENI --- ---
    nositko meitai pro maly holcicky na panenky :) moje dcera nosila svou panenku kdyz ja nosila jejiho brachu loni celou zimu a sem tam i po zbytek roku kdyz si vzpomnela :)
    http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/547203_4167289897139_1795828819_n.jpg
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/408899_3037865902245_213219551_n.jpg
    siju i na zakazku..

IMG_20121211_124738.jpg (939224 B)
    HC_
    HC_ --- ---
    TULENI: diky budu zkouset, vojta si ty moje motyly, co jsem sila, hrozne oblibil, vcera jednoho proslintal skrz naskrz:))
    TULENI
    TULENI --- ---
    HC_: jakykoli sustivy igelit - igelitka dobre zafunguje :) a koralky bych asi radsi neprisivala..precijen to za chvili muze odkousat a tak..radsi vysit nebo pristi filcove vystrihane tvary :)
    HC_
    HC_ --- ---
    asi budu muset nakou tu sustivou hracku vykuchat
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: no ja mam na to patku, no uvidime
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HC_: no je to proste vsadka do kabatu, jen jsem byla totalne nadsena z toho napadu prisit to tam a zaroven nechat puvodni zips (asi nic noveho,. ale ja zatim vsude videla navody jen s vyparanim zipu :)
    tak ja zkusim vyfotit

zipy jsou vubec takova husta vec..podle me ho vsivam treba i do sukne pokazde jinak:)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HC_: o tom šustění už někdy někde řeč byla ale výsledek si nevybavuju :o/. jediný co od někud pamatuju je okénko z poštovní obálky.
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jen to ukaz, at vime, jak si sikovna!
    ja takovehle veci neumim
    chystam se na zimni overalek z wellsoftu a flisu a desim se jenom zipu, ale je to vyzva:)

jinak pls nevite, co nacpat do hracky, aby jeji casti sustily? zkousela sem bublinkovou folii, ale neni to ono...jinak jak nejlíp udělat hračce obličej? koupila sem plsť a vystrihovala ocicka,a lepila je herkulesem, ale to neni nic moc pro pusinku miminka,) napadaj me mozna koralky jako oci, a rucne to vysit, nejake dalsi moznosti? diky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam