• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    Ráda bych,aby tento klub byl především o sdílení našich výtvorů, střihů a nápadů. A vůbec nevadí, že budou třeba jednoduché, hokus pokus - každý nějak začíná:) Také je zde prostor na různé dotazy ohledně šití, od začátečníků po pokročilé.

NAKUPUJTE U NAŠICH TVOŘILEK!
    Plenky, svrchňáky, rychloprdky, vkládačky apod. http://www.petitlulu.cz Kontakt id Hc_
    Originální pohodlná móda pro děti, rodiče i nerodiče. Šijeme i na zakázku! http://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387 Kontakt ID Tuleni
    rozbalit záhlaví
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    JANYNA: jee díky, asi si budu muset udělat nějaký vzorníček a ty materiály si k tomu popsat :)
    děkuji, otevírá se mi zřejmě nový svět (ano, něco jako amerika, něco, co ostatní už dávno znají:))
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    ZARZAROSA: Tak třeba na kalhoty k pyžamu vybírej z:

tkaniny - plátno, popelín, flanel
    úplety - jednolíc (taky ho vydávají za žerzej), žebrovina/náplet
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    JANYNA: aaaha, děkuji:) já se vůbec neorientuju v materiálech, což mne mrzí, třeba bych si například zkusila ušít kalhoty k pyžamu (zdá se to jednoduché), ale odradí mne, že nevím z čeho.
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    ZARZAROSA: To je něco úplně jiného. :-) Psala jsem to v rychlosti, správně řečeno je to velur z biobavlny. Muž a syn mají tepláky z toho modrého, já a dcerka z toho červeného. Je to úplet vyšší gramáže, na jedné straně sametový chlup, na druhé straně klasický žerzej. Dlouho vydrží pěkný bez oprání a je moc příjemný, chlupaťoučký na dotek. Proto jsme si ho vybrali.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    JANYNA: co je organic velur? To je jako softshell? To mne totiz inspiruje :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: :-)))))
    HC_
    HC_ --- ---
    holky jestli vy netrpite nedostatkem sexu :D
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    BARETKA: ptacci jsou uzasni! taky nad nima tady slintam:-)
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    HC_: a mne se libej ptacci, ty sou supr!
    HC_
    HC_ --- ---
    chudák Vojta růžový gaťky! už se pěkně brání, není lehký mu plenu nandat natož ho vyfotit
    HC_
    HC_ --- ---
    ALDETRUDA: to sem urcite patri!
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    HC_: Já jsem taky nedávno něco spíchla, ale jsou to jenom takový amatérský pokusy a jednoduchoučký drobnosti-pytlík na špinavý pleny, přebalovací podložka a tak...
    HC_
    HC_ --- ---
    JANYNA: jj vyfot!
    HC_
    HC_ --- ---
    LANTHAL: jeee no vida! ja tu mam koupeny wellsoft na zimni overal, ale myslim, ze nez ho usiju, tak malej vyroste
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    HC_: Ale jo, před Vánoci jsem rodinu vybavila domácími tepláky z organic veluru. Ale nestíhám fotit. Zkusím si dneska vzpomenout a vyfotit aspoň cérenku. :-)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    HC_: když ty to máš tak pěkný :) ty látky jsou fakt ňuňu ...

já naposled vytvořila něco asi před rokem, se dvěma dětma už prostě neni síla ani na to ...
    tady poslední výtvor, kabátek dvojtý flees + podšívka
    HC_
    HC_ --- ---
    co vy ostatní nešijete?ať tu nejsem jenom nudná z plenama..
    HC_
    HC_ --- ---
    HC_
    HC_ --- ---
    HC_
    HC_ --- ---
    Díky jedné zákaznici parádní nápad přišít vkládačku přímo do pleny all in one /takže opravdu all in one/ :) Ušetří to čas při vešení, sbírání prádla a při nandavání pleny.

tady zepředu http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582423_4694321914658_1678852773_n.jpg
    HC_
    HC_ --- ---
    ALDETRUDA: jj hodně lidí šije z téhle látky, přesto jsem neodolala (klučičí a podzimní verzi jsem pořídila taky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam