• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SELLIGAN: Mě je to sympatické.... Vůbec nechápu, že se všechno holčičí dělá tak totálně růžové....znám hodně maminek, co růžovou na holčičky nechtějí...ale něco najít...jedině v tom klučičím... :-)
    Ale fakt je to MOOOOC krásné... a MOOOC jí to sluší... :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jasne, ja te jen trosku pozlobila:) ono taky i na klucich a holkach vypada vsechno jinak
    HC_
    HC_ --- ---
    MEDOULKA: moc pěkné!
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HC_: no ona ma pod tim klasickou latkovku ctvercovou, tahle PUlka ji je takova vetsi (mama rika, ze ma prdelku jak cinskej cesnek :) ale vsak ona do toho doroste
    jinak ma i kalhotkove samoztrejme, take vetsi, cekame az povyroste)

NIENNA: to mame podedene po nejakych znamych
    Občas je Šárka jak takovej malej kluk, protože má všechno po klucích, je to modre, sloni, autíčka, pruhy a tak :)
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Pěkný věci, holky, jste šikovné. Já mám strašnou chuť šít, ale jsem pár dnů před porodem a po běžných povinnostech malinko síly a energie. :-) Ale dcerce chystám nějaké tričko nebo tričkošaty, tak snad brzy nahodím. :-)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    no more PASPULKA, at to tady nezakecavam, hazim jeste kabatek:)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    MARUCHA: mno kdybych chtela tu opravdovou - s tkanickou, myslim, ze se setkam se stejnym problemem, jako nize u vsivani paspulky - je potreba to prosit vedle toho provazku obalenyho, takze sehnat nejakou patku
    MARUCHA
    MARUCHA --- ---
    leda si ji strihnout z jinyho materialu nez je saten...
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    MARUCHA: to teda, trhá! lákala mě ta všitá tkanička, líbí se mi jak to vypada, mno, smula:))
    MARUCHA
    MARUCHA --- ---
    add PASPULKA - já jí nedávno všívala na okraj sukně, koupila jsem klasickou saténovou stuhu bez tý všitý tkaničky, sežehlila jsem napůl a zastehovala stehovkou, což hodně pomůže, ale taky se to šije blbě a obávám se že žádnej fígl na to neni, páč ten satén je prostě nechutnej materiál na práci a kór ty stuhy asi ani nejsou top kvalita (jehla stroje to pěkně trhá...)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    PASPULKA zde:)) je v horni casti saticek, zvenku snad ok, ale zevnitr bída:P

(pardon za velikost)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SELLIGAN: Moc se mi líbí i to body se sovou...Jsi dělala ty? Nebo taky HC_ ? A nebo je kupované? Každopádně je krásné.... Svrchˇnáky samozřejmě taky... :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jeeee, to je fešanda! dík
    ještě bych ty plenky něčím vycpala, třeba tímhle http://www.fler.cz/zbozi/bambusove-plenky-sametove-fialky-3511613 :D
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    spokojená majitelka - autorem je HC_ neboli http://www.fler.cz/petit_lulu

BARETKA
    BARETKA --- ---
    TULENI: mne se libi i vyber latek.. a jak si na tom krasne hovi mrnousove! :) jinak pol. kulicky mame v psich pelesich, je to mordor :))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: takovehle veci ja rozhodne neresim.pokud nejsi profi krejcova co dela veci na zakazku, tak to taky neres. mas to krasne, tohle se obcas deje na latce a miminku to vadit urcite nebude. navic to neni neco co musi sedet presne, jako treba kalhoty nebo bodicko..
    TULENI
    TULENI --- ---
    MEDOULKA: hele ja k tomu novymu stroji mam docela dost patek, este sem ani vsechny nevyzkousela tak muzes priste vzit sebou a zkusime to :)

plnim polystyrenem pac jsme kdysi koupili hrozny mnozstvi za nakou fajn cenu a potrebovala jsem to zpracovat, este mi tak na jeden zbylo, tak doufam ze este nekdo by ho mohl chtit :) jediny na co je to narocnejsi je ta vnitrni latka...od toho kluka to mame v cejchach a normalne nejaky mikrokousky prolejzaj skrs tu latku, takze ten vnitrek siju z nejaky pogumovany nebo nepromokavy latky aby to neprolejzalo..
    TULENI
    TULENI --- ---
    BARETKA: ale dekuju, deti to milujou :) hned byli nadseny ze tu maj naraz dva a radili na tom cely odpoledne a podvecer :)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    TULENI: plnis jen kulicky nebo nejaky mix? superlátka!:)

add PASPULKA, diky vsem za ucast, paspulka je praveze ne sikmy prouzek, ale toto:

(snurka obalena do satenove stuzky, sešitá)
    a dela to toto:

starsne mi to klouzalo - sesivat dve latky a paspulku najednou jsem vzdala velmi brzy, a i tak to bylo dost fuj, ale ted pri hledani obrazku pro vas se mi tam podezrele casto zobrazila nejaka spešl patka ke stroji, takze to asi bude spis tim, ze jsem to sila normalni patkou. Coz vlastne asi i dava smysl, ze to dela problemy, protoze ten provazek by mel byt tesne u svu a tudiz musi byt veden pod patkou....
    no nahodim vysledek, nefoceny zblizka:)), brrr, uz nikdy:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam