• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    siju, po pul roce (!), tentokrat deku do kocarku na podzimni pocasi... a nechci tam vsivat zip, vidim to spis na druky. mam tu patentky na bodycka, premyslim, ze by to mohlo stacit, co myslite...? je to pevnejsi uplet, tenky vatelin a fleece, ilustracni foto mam, ale neni cim se chlubit, spis prosim o radu ;-)...
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: to se bude líbit, má to skvělý žužlací končetiny :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak ja uz zacinam sit hracky na vanoce - tohle teda zrovna je darek pro kamaradku co se ji narodil prcek
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ZARZAROSA: Děkuji, mně se taky líbí. Ale ručičky (pardon, přední tlapky) má zmršený, krk jsem musela vytvořit dodatečně mašličkou a tahací fousky taky nebyly moc dobrý nápad :) Jo, a nechávat jako nezašitou část na vycpání zrovna tlapku byla taky blbost :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ANNNA: mně se to teda líbí :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Tak já se podělím o svou zvířatkovou prvotinu. Jak se to říká, když se něco úplně nepodaří? Hodně jsem se na tom naučila :)

JANYNA
    JANYNA --- ---
    SOLEI: Viděla jsem v nějaké Burdě.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Potkal někdo střih na košilku-kimono střih?
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    PISTULE: dík
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    REZZZY: jasne, je to tady http://www.titera.cz/dest/12
    je to opravdu jednoduche, tak at se brzy zadari :)
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    PISTULE: Ahoj, prosím neporadila by jsi mi, kde sehnat návod?Ten web, jak o něm píšeš zde
    PISTULE: jsem nenašla
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MEDOULKA: Díky... :-) Konečně jsem se dostala k prohlédnutí fotek... Je to moc hezký...jsi šikovná - tvoje princezna má velké štěstí...
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    dekuju moc:)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    MEDOULKA: :-))) to je dobra "omluva" :))) tak drzim palce, at se casem urodi! bo oblecky jsou krasne!! jen at modra sukynka by se mi libila na maminku a ne na dceru:-)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    SPIRALOID: to mě taky dost mrzí:/ jenže šití na mě přišlo s mateřstvím a zatim mám jen dceru, takže jak roste, vyvíjí se i oblečky... U klučičího skončím už u výběru látek, nemám pro to vůbec "chuť", jak ten klučičí svět ještě nemám načuchanej. Takže můžem jen čekat, jestli se urodí...:)
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    MEDOULKA: mě se taky moc líbí. akorát mě mrzí že nemáš v nabídce nic na kluky...
    TULENI
    TULENI --- ---
    MEDOULKA: aaano, zboznuju i tebe, ale tvy veci jsou proste nunu! :)*
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    TULENI: :))) no dekuju, urcite to nemas citove zabarveny, vid:D moc muck*
    TULENI
    TULENI --- ---
    MEDOULKA: I Just love it! hned bych Eri koupila sukynku a kloboucek mit na to, casem si asi od tebe neco objednam, nebo ji objednam nejaky saticky k narozkam :o*
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    MEDOULKA: žádné reakce? sperte mě!:))
    (za palce díky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam