• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    MADE
    MADE --- ---
    QUAACA: a ještě jsem někde viděla návod na rychlozavinovačku se sucháček, ale i s dvěma pruhama látky na svázání... to by nebylo řešení?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    a já doporučuju nešít rychlozavinovačku, ale klasickou zavinovačku. do tý rychlozavinovačky se nedá dítě pořádně utáhnout, plandá na něm a kouká mu z ní půl těla. ;)
    MADE
    MADE --- ---
    MORPED: hm, to je zajímavý, to bych do peří neřekla:) Vlastně ale nepotřebuju, aby byla nějak ultra teplá, budu ji potřebovat na léto.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    já doporučuju nacpat tam vlnu, v ovčí zavinovačce se oběma dětem dařilo skvěle :)
    MORPED
    MORPED --- ---
    MADE: mam ji ja i par mych kamaradek a jsme vsechny spokojene a zadna alergie se nevyskytla.
    MORPED
    MORPED --- ---
    MADE: no bylo mi receno,ze s alergii na peri se deti nerodi. Ja mam perovou zavinovacku i z duteho vlaknaa je tisickrat lepsi nez ta z duteho vlakna,dite se v nem nepoti a to i v lete a v zime krasne hreje (je to prirodni material). Je v ni krasne zabaleny jako v brichu.
    MADE
    MADE --- ---
    MORPED: čtu správně peří? Na novorozence? To zní trochu alergenně, ne...?
    MORPED
    MORPED --- ---
    MADE: doporucuju peri!
    LAURA
    LAURA --- ---
    MADE: ne, jen suchy zip.. a jestli spravne tipuju, ta co mam je plnena dutym vlaknem.
    MADE
    MADE --- ---
    Tak mě to učení s novým šicím nápadem zase omrzelo:) Vyráběli jste někdo doma rychlozavinovačku? Čím je plněná? Já ji na první dítě neměla, ale teď jsem jí chtěla pořizovat, ale napadlo mě, že si ji radši udělám dle svého designu... A spíná se to suchym zipem, že jo? Nebo je tam ještě nějakej fígl?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MADE: bozi!!!!
    MADE
    MADE --- ---
    A takhle to vypadá, když se někdo nechce učit na státnice...

ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    po úspěchu s vestičkama jsem na podzim ještě ušila medvědí mikiny. Na vesty jsem dala barevný knoflíky a bylo to mnohem veselejší. Na tyhle mikiny jsem plánovala našít nějaký jednoduchý třeba fleece obrázek. Nakonec jsem se k tomu přes celou zimu nedostala, ale úspěch to mělo i tak. Bez zapínání vepředu to vypadá opravdu jako medvědí kožich, ale na šití to bylo asi tak stokrát jednodušší.

víc třeba tady:
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/46985208/deti/DSCF9921.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/46985208/deti/DSCF9931.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/46985208/deti/DSCF9911.jpg
    TULENI
    TULENI --- ---
    holky, posledni dobou objednavam fleece, colar fleece a uplet (patent) tady : www.tkadexa.cz a velka spokojenost - fleece je oproti mrazovi a flexu neskutecne prijemnej, a kvalitni (skoro se neda rozeznat rub a lic, je tak srovnatelnej s tema detskyma fleece dekama z ikey jestli znate) , dnes budu zase objednavat, maji celkem drahy postovy (100,- plus 30,- za dobirku) tak jestli chcete nekdo se pridat k objednavce budu rada, piste do posty, vim ze je to narychlo ale mam nejaky zakazky tak to musim dnes odklepnout.. Predala bych pak pres mamku ktera ma kramek na palmovce primo u metra a tramvaje a je tam kazdy vsedni den od 10 do 18...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: tybrďo dobrý! hezký skřítek :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    HABRENKA: hm... tak pry "nece"... a mraz selhal a uz nema tenhle levnej, ale prijemnej fleece, abych si udelala trapnou radost ja... tak nekdy priste ;-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    vysledek behavioralni terapie... puvodne pokusny fleece a prvni zajet overlocku, ale nakonec to na vyhozeni neni, i kdyz spousta pouceni pro priste... kapuce je moc melka, nechala jsem si maly pridavek a pri siti na to zapomnela, mea culpa, ale bud do nic dam gumicku/snurku, nebo proste bude jen na ozdobou, kreslila jsem ji k tomu od boku a uprimne mne prekvapilo, ze se mi tam vubec povedla pristi :D, puvodne to mela byt jen testovaci tunika na doma... ted potrebuju to same asi i pro sebe :, foto na diteti snad zitra dodam...

SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    technická, jak to děláte se sežehlováním švových záložek u dětských věcí? dokud jsem šila šatičky, tak to nebyl problém, ale teda u kalhot to byl zádrhel, rukávník nemám a i kdyby, na tohle by byl asi široký. nakonec jsem došila bez žehlení, ale výsledek podle toho vypadá...
    MADE
    MADE --- ---
    ZARZAROSA: tak jsem to zhruba udělala... teda bez toho sucháče - podle mne tam mají filc. Nakonec jsem ještě oranžový filc přišila mezi vlasy a "čepičku", aby nevykukovala bílá barva. Do copů jsem dala po 3 zahradnickejch drátech (dobře se s ním pracuje a je měkký, aby nepolámal stonky - ale je to i jedný, co jsem měla doma:)). A ty nohavice jsem ustřihla, asi by se mi jen pletly a navíc jsou bílé... Na váze to naaranžované vypadá docela dobře, ale jsem zvědavá na realitu...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ZARZAROSA: no, vlastne u tech puncochacu ani nemusis strihat ty nohavice a muzes je zaplest do copů... jednak to udělá objem a druhak to z toho nebude padat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam