• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Dotaz: Když jsem ušila mikinu s raglánovýma rukávama a špatně se oblíká (ruce tam jdou těžko narvat), co mam na střihu změnit? Díky.
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: nerikej mi,ze jsem vyhodila tolik penez za Ottobre casaky a budu muset ty strihy upravovat!To mi nerikej ani omylem!!!!!!!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SKLIBA: si kur! jsem dostala k narozeninam ;-)

btw... ottobre strihy jsou fakt ulet... nekdy jsou kratky, nekdy uzky, nekdy siroky... vzhledem k tomu, ze siju jeden "projekt" mesicne, tak nemam kapacitu myslet na vsechno a vcerejsi pokus mne trochu profackoval... 4 trika, 4 velikosti... jen dve sedi plus minus... to nejvetsi je uz od pohledu uzke a dlouhe... ale to asi chlapecek pry prezije, nepotahne mu na zadek no...
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    HABRENKA: ty už máš i vlastní nášivkovou cedulku? :-D
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    juchu... a jdu spat, nez mne jebne... zitra prijede navsteva, tak snad vsem budou...nevim, proc je tak tezky se donutit neco delat...

SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    HABRENKA: děkuji převelice, udělala jsi mi radost :-) vystačím s materiálem, co mám doma (až na pár sucháčů na uchycení)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SKLIBA: nechybi, davala jsem plastenu, jinak mi to prislo opruzacky potive... ja tomu rikam spis nepadava deka...
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    HABRENKA: a nechybí ti popřípadě nějaká nepromokavá/neprofuková úprava? nerejpu, zjišťuju požadavky z praxe, obávám se, že s mrňousem budu ten kočárek potřebovat častěji
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SKLIBA: jsem spokojena, jen bych necim potahla nohy (pouzivam obe strany), boty zaspini, tak nejaky sustak asi pro chodici dite, jinak je na druky a spokojenost vetsi, nez zip - variabilita.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    HABRENKA: jo, super - jak se ti to osvědčilo? je to takhle tak akorát teplé? případně co bys změnila?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SKLIBA: ja jen "jarni", fleece/vatelin/pevnejsi uplet.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SOLEI: na to asi nemám vhodný materiál :-(
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SKLIBA: ja z peroveho kabátu :)) tos asi slyšet nechtěla co?
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Prosím vás, šila jste některá nánožník nebo fusak?
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    SKLIBA: ano. od doby, kdy zjistila, ze se sitim nehodlam prestat:)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Tak jsem dnes od dcérenky dostala poprvé košem se svými výrobky. Udělala jsem jí dva šátky na hlavu a oba odmítla a dala přednost poděděné (prachmizerně sesmolené) kšiltovce. Pche... Stává se vám to s vašimi ratolestmi často?
    BONIE
    BONIE --- ---
    holky nemáte prosím vás nějaký zaručený tip na šití míčku? ne ten japonsky, ale nějaky jednoduchy obyč.. díky
    MORPED
    MORPED --- ---
    D_RIM: diky!
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    diky holky, to potesi... :o)

navod tady: http://www.galanterie-cendulka.cz/navod-na-japonsky-balonek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam