• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MORPED: já mám na triko v pdf 18m-6t, ještě je zájem? můžu poslat
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: simte ta si sedne na pr...az ty saty uvidi!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    LEPEK: diky, to byla latka pro MNE... ale dcerunka si ji vybrala a ja mela radost, ze neco chce a neremca... tak jsem ho usila presne podle pozadavku na barvy lemu, nabirane rukavky, delsi... "maminko, ale tohle ja jsem urcite nechtela..." tesim se, az mi tohle rekne s tema satama, do kterych jsem se zamilovala hned, jak jsem je obratila na lic po prisiti sukne :D...

TULENI: MORPED: zkusim, snad to stihnu, mam ted nejak moc nabito :D, diky... ale uz umim rasit na overlocku, juch, zbyva jeste ten ozdobny vlnity lem a budu zase o chlup spokojenejsi ;-)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    HABRENKA: to oranžové tričko se mi tuze moc líbí!
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: zkus si na kousku odstrizku (z kolovky urcite mas) ruzny varianty a uvidis co ti bude pripadat nej :)
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: tak spoluzacka to delala u siofnu,coz klouze jako krava,tak to zkus na kousku a uvidis.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MORPED: rozumim... je to ten umelej saten, takze svine klouzava... ale moc videt nebude, tak si rikam, jestli bude jednodussi shanet prouzek, nebo to proste zalozit a prosit... holt mi chybi praxe a hledam "jednoduche" reseni u tehle debilnich materialu :D
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: co ten spodni lem jakoby zalozit a usit cikcakem tesne vedle sebe,snad mi rozumis?!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TULENI: nemuzu... nejdriv musim vymyslet, jak olemovat spodni suken, ten umely saten svinsky... aktualne vaham, zda to jen neojedu trojnitkou a pak nezalozim, co mysli profik ;-)? (pro sikmac se muzu zkusit vydat, ale bojim, zda to nebude jeste vetsi oser...)
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: hehe a ja jsem si vvcera rikala jestli uz nerodis :D
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak, jen spatne fotky, obcas slusny ulet, co "vidim jen ja", ale jsem happy a premyslim, co jeste dal stihnout :D... (sukni u satu musim jeste zacistit a dost mne to desi, ale to musim dnes ci zitra rozseknout, jsou na ctvrtek)

MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: je diky,ta tunika je bozi,neco takoveho bych rada mela. Na tricko mam taky strih,ale je to az od velikosti 120 a ja nato nemam nejak zmensovat.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MORPED: mrknu se ti, na triko mam urcite, ale jeste jsem nesila... pripadne bych mohla poprosit kamaradku, co ma otase a je v nem tunika, co se chystam sit jeste ted (ale ja mam 104 vykopcenou)
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e3/45/a9/e345a9630a057717f41880a02e703c6d.jpg
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Zeptám se asi nejspíš tady... Koupili jsme repelent ve spreji. Píšou na něm, že nepoužívat na syntetické materiály, ale zároveň že nepoškozuje nylon. Myslíte, že to můžu nastříkat na softshell, nebo radši jenom boty a nohy pod kalhotama?
    MORPED
    MORPED --- ---
    Prosim,nemate strih na saty s raglanovym rukavem?Velikost tak 86-92.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    měla bych dva dotazy na zkušenější...
    1) jaký je fígl, aby dětem čepice nelezla pořád do očí...? docela mne to to... s... štve, i když jsem je zkrátila, tak stejně...
    2) jdu hledat dál, ale třeba by mi někdo poradil rychleji, jak na takový ten úzký lem na overlocku, aby se okraje vlnily...? (na zakončení sukýnek, šátků a pod., kde se mi nechce/nehodí lemovat...) návod ke stroji jsem studovala, ale zjevně jsem na to moc blbá a prostě mi to nejde... (mám overlock singer 15SH754)

případné velké díky!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: nejlip mi vysla z fineribu, ja jsem spokojena, chce to zkusit, ale je jednoducha a za mne dobry :-) http://1url.cz/XtzXp
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: super, to je přesně ono, dík :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: http://www.ottobredesign.com/en/print/pdf/dragon_balaclava_en.pdf s tim, ze je relativne uzka = pres ramena nesplyva. mne to treba nevadi, ale je to jine, nez ty, co se tu prodavaji.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    neměl byste někdo střih a postup na jednoduchou kuklu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam