• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    Ráda bych,aby tento klub byl především o sdílení našich výtvorů, střihů a nápadů. A vůbec nevadí, že budou třeba jednoduché, hokus pokus - každý nějak začíná:) Také je zde prostor na různé dotazy ohledně šití, od začátečníků po pokročilé.

NAKUPUJTE U NAŠICH TVOŘILEK!
    Plenky, svrchňáky, rychloprdky, vkládačky apod. http://www.petitlulu.cz Kontakt id Hc_
    Originální pohodlná móda pro děti, rodiče i nerodiče. Šijeme i na zakázku! http://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387 Kontakt ID Tuleni
    rozbalit záhlaví
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRISSIE: pokud vse dobre dopadne, tak my taky, shanis misto v aute, informace nebo pasovani zbozi ;)?
    TULENI
    TULENI --- ---
    TRISSIE: ja jo, ale uz plny auto :/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    chystáte se někdo teď 22. do Drážďan na ten látkový trh?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    jedny lehčí gatě na přání...
    BONIE
    BONIE --- ---
    trochu recyklace .)

NIENNA
    NIENNA --- ---
    Třeba někoho zde zaujme... :-)
    [ NIENNA @ nyx :: kluby :: hobby, sport ]
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    Pro syna na tàbor - varkoč. Ještě budu šít tuniku, kalhoty a měšec.

SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Kdyby někdo chtěl, mám tu v pdf střih na medvěda, je to střih zadarmo z lekaly, takže žádná pirátská akce :-) Měl by vyjít cca kolem půl metru velký, co jsem od oka odhadovala spotřebu tak do metru a půl látky při šíři 110, na širší by se asi poskládalo ještě lépe

MORPED
    MORPED --- ---
    TAPINA: tak mam tu dva ottobre,kdybys chtela,pucim!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ale jo, prošlo to :-)... sbiram odvahu na mikiny, ale to bude desny bordel (mam tu na to "wellsoft")

TAPINA
    TAPINA --- ---
    MORPED: Nic konkrétního, jen bych zas NĚCO ušila. Prostě na něco narazit, u čeho bych si řekla "jo, to by bylo super" a zkusit to :o)
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: moc hezke!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    no a jinak teda saty zalozim "nekdy", ted dosito, abych se rozptylila z nervu a zkusim jit spat, snad jim to bude :-)

MORPED
    MORPED --- ---
    TAPINA: taky mam dva ottobre a maji hezke strihy na kluky,tak rekni ,co potrebujes,navody jsou jasnejsi nez v Burde!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TAPINA: a co konkretne treba shanis? ten otas neni spatnej a kdyztak ti to nekdo prelozi/poradi... bohuzel burda je obecne docela maso, aspon z meho pohledu, zlaty osmdesatky forever...
    MORPED
    MORPED --- ---
    TAPINA: koukni na facebook na skupinu sikulici-je tam toho hodne i v cestine. A taky jsem si vsimla,ze je malo strihu na kluky,oproti holkam.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HABRENKA: Právě, o tom vím, ale já potřebuju fakt češtinu, někdy mám ty návody problém i tak pochopit :o)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TAPINA: ottobre, ale cesky to neni
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TAPINA: to se ti nebude líbit - nemám ráda fleky, jak je to dle mého nenositelne tak to rozstriham na střih. Ale dál než na kalhoty a repasovanou softshelku na nošení do lesa se necítím.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Prosímvás, kde berete střihy na věci pro kluky? Já už jsem z toho zoufalá, je vůbec něco v češtině? Odebírám Burdu, tam jsou vždycky vedle dospělých modelů troje sladké šaty na holčičky, teď vyšel dětský speciál, tak jsem to v trafice prolistovala - a zas odložila. Prakticky pouze holky a mimina.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ja mam rozdelano, tuniku a saty pro nejstarsi... dneska snad dodelam, satum tedy chybi uz jen zacistit spodek, tak tu mate... jsou zcela na prani, jak rekla, tak jsem udelala :)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORPED: to určitě bude! Na další svatbu jdeme v únoru, tajně doufám, že ty šaty holkám ještě budou... no když ne, aspoň to mám nacvičené :-)

ale pozoruju, že jak teď šiju hodně, tak mi to jde čím dál tím líp, vlastně na každém modelu si nacvičím jednu nebo dvě nové techniky (tentokrát to bylo to obnitkování zvlněných volánů a skryté zipy), takže si i víc věřím.

A mladej potěšil, ty nové šortky z něj prakticky nemůžu svlíknout :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam