• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jak se šije z pružných látek na obyčejném stroji? Pyzamko vlastní výroby by pídí chtěl. Mám tu žralokovou látku, moc se mu líbí a domáhá se.
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    TRISSIE: Taky jsem pod stromeček nadělila synovi pyžamo vlastní výroby, nejdříve se koukal nedůvěřivě, ale ted ho má furt, takže velká radost. Dcera dostala jen látku, s tím, že si pak řekne jak to chce ušít, dodneška ho nemá ušité :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak mladej dostal na vyzkoušení tričko od pyžama a nevím nevím, jestli se to někdy dožije pyžamovosti, neb ho odmítá vrátit zpátky (ještě z toho místy trčí nezapošité nitě) a běhá v něm po zahradě :-)
    no, já se úplně nedivím, je to fakt krásná klučičí látka :-)

NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: Tak ušij pyžamko a uvidíš, jestli to vezme jako kus za kus nebo jestli bude stále toužit po košili... :-)
    Kdyby o ni stál, tak bych mu ji ušila...
    Táta je pro něj obr vzor (a právem), a tím že ji má, tak věřím, že mladej po ní bude toužit o to víc, ale taky že si to ve školce ustojí... :-)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    TRISSIE: rozhodně :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORPED: no rozhodně dostane pyžamo s pirátama, na to už tu mám látku, akorát jdu stříhat :-)

ale dobře, koupím mu i na košili :-)
    MORPED
    MORPED --- ---
    TRISSIE: usij...jinak by byl asi smutny,ze mu mamka nechce usit kosili,jako segram!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRISSIE: ano
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ušily byste šestiletému klukovi noční košili, když po ní touží?
    samozřejmě v klučičích barvách a v klučičím střihu, ne růžovou s mašličkama :-)
    teď jsem došila košile pro holky a syn se dožaduje taky... a výmluva, že kluci noční košile nenosí, jaksi padá na tom, že jeho otec ode mě jednu pánskou noční košili dostal před lety k výročí a velmi si ji na spaní oblíbil.

já bych s tím šitím neměla problém, ale aby si z něj pak třeba neutahovaly děti ve školce, kdyby to zmínil?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak já k těm Drážďanům dodám, že pokud by byl někdo nucen s sebou brát rodinu, tak kousíček od náměstí je interaktivní Muzeum dopravy, kam je možné uplacírovat manžela i děti všeho věku (mimo jiné je v horním patře obrovské dopravní hřiště s odrážedly) :-)
    TULENI
    TULENI --- ---
    naskytlo se jedno posledni volne misto v aute na sobotu do drazdan? neprida se nekdo? :)
    MORPED
    MORPED --- ---
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MORPED: je ten je moc hezky. a jake cislo z ottobre to je, prosím? díky
    MORPED
    MORPED --- ---
    Teď jsem sila tuto,střih z otobre,ale kapuci a stojacek jsem přidávala podle sebe

ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ahoj holky, nešila jste některá holčičí kabátek? Mám asi podivnou představu... líbí se mi kabátky "slušné do města", ale chtěla bych něco takového ze softshellu, aby se to vzalo i v dešti... střihů na internetu je moc, tak najednou nevím, kam sáhnout. Kdyby měla některá z vás něco ozkoušeného, budu vděčná. (školková velikost...)
    TULENI
    TULENI --- ---
    Ahoj, 8. dubna se chstame s mamkou opet na drazdansky trh latek, nabizim dve mista v aute :) kdyztak prosim posta!
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    D_RIM: To vypadá dobře, díky :)
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    DALEEN: budto nasit dalsi vrstvu softshellu jako "zaplatu" viz. [ D_RIM @ Šijeme dětem ] a nebo tohle by taky mohlo byt rychle a jednoduche reseni ;o)
    Nažehlovačky, reflexní prvky | Prodej designových látek a metráže pro děti
    http://www.unuodesign.cz/Nazehlovacky-po-1-ks-c6_119_2.htm
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Měla bych dotaz. Čím opravím softshell?
    Syn si ve školce uděla na softshellových kalhotách díru. Takovu malou, není skrz, ne ta horní vrstva je natrhlá. Už jsou mu tedy malé a má nové, ale i tak bych je ráda nějak opravila, protože je časem podědí dcera.
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    SPAM
    pro začínající švadlenky nebo někoho z Vašich známých, kdo by rád začal... simple kurz v DIY Praha
    https://www.diypraha.cz/event/siti-detskych-kalhot/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam