dost mi vrta hlavou, zda nektere veci se vubec vyplati sit nebo je jednodussi to koupit (protoze to ve vysledku vyjde bud uplne stejne nebo pravdepodobne i levneji).
pokud jsou tu matky, co to maji v oku (jakoze predpokladam ze jo:), prosim o vas nazor: resim takove prkotiny jako bavlneny spaci overal pro batole (druky od krku az po nohy, aby se dalo snadno prebalovat i v noci) nebo softshell. kombinezu.
totiz zprvu me zarazilo, ze ty overaly ve vetsich velikostech (98/104) jsou dost drahe, okolo 350-450 za kus. chci koupit treba 4 a pyzamka za 1500, co vydrzi chvili, to jako zdarec zejo.
zas ale pokud si vezmu, ze te latky na to stejne musim koupit vic, plus postovne nebo benzin, plus ten cas, co na tom musim stravit...prijde mne, ze bych za veskerou snahu byla "zaplacena" dost levne, ze to nema vyznam. usetreny cas ma pro me vetsi hodnotu nez par stovek (par jako par, ne treba litr a tak:)
pletu se?
(jinak jako ja nesiju a sit neumim, mam doma novej overlock od Lady, na kterej mne uspesne seda prach, a bohuzel se k tomu porad nemuzu dostat, tak hledam vetsi motivaci proc jo.)
pak treba ten softshell. overal, koukam treba z Lidlu za 369,- (kvalita nevim, cumim na eshop), jinak gugl namatkove kolem tisicovky, dvanactiset.
napocitam-li ten Lidl, kde se to nejspis vyplati urcite (z Lidlu mam na decko vicero obleceni a zatim me nic vyrazne nezklamalo), tak existuje nejaka pravdepodobnost vetsi uspory, kdyz si takovej overal usiju sama, nez kdyz ho koupim za cenu okolo tisicovky?
za pripadnou odpoved dekuji, rada bych si ujasnila zda ma vyznam se timto smerem ubirat nebo si to rovnou muzu odskrknout.