• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    MAAJAA: když jsem přestala hledat na mobilu a začala na pc, už se mi tihi taky podařilo dopátrat, každopádně díky :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jo a mám další finiš (mezi bylo pyžamo, ale to odjelo na tábor dřív, než jsem si ho stihla vyfotit) - nesnáším viskózový úplet! A to mě to čeká ještě jednou až dvakrát, minimálně pro druhé dvojče a možná i pro Báru.

MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    SKLIBA: dle popisu:" vhodné na plastové druky velikostí T3, T5 a T8 Nástavec na druky – vhodný na kovové druky velikosti T5 " tipuji, že nastavené budou z prodeje na T5
    druky se dají objednat i z alliexpressu vyhledávej: KAM T5/3/8
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: nene, to je nějaká stařičká Burda kids - 2014, tuším. Mám rozsáhlý archiv :-)

(a na střihy jsem levá, umím pracovat s tím, co je nakreslené, ale na vlastní si netroufám)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Prosím pěkně, nevíte, jaké druky jsou kompatibilní s kleštěmi, co teď prodávají v tchibu? Moje googlefu očividně není v kondici

TRISSIE: krásné šaty, střih vlastní?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GUDRUN: děkuji, však jsem si na obojím dala záležet :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TRISSIE: jsou krásný, holky i šaty.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    už zase šiju! :-)

GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GUDRUN: kupovala jako mircopeach jsem na unuo a ted na desiistyle (v akci za 90 metr, ve stredu jsem zaplatila, v patek jsem mela).
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GHOSTDOG: kde kupuješ? má to nějaké jiné obchodní jméno? přišlo mi, že to moc shopu nevede. díky
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GUDRUN: siju z nej kalhoty a kratasy. hodne se trepi ale je prijemny a levny...takze super
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    HABRENKA: taky jich par mam. nejradsi siju nejen sofshellove kalhoty.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    KOTENCE: dik za upozorneni, premerim, co mame doma, nez to zacnu strihat. ono je to bohuzel i s kupovanejma bundama loterie a to i treba od jedny znacky, co mam zkusenost.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    GUDRUN: sila jsem kalhoty na kluka, novej kus latky opravdu odpuzuje vodu, ale nedokazu rict, jak to bude po par pouziti. trepi se to, takze pridavat poctive na svy, kde to nebude skrabat, klidne zatavit.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    HABRENKA: softshellovou bundu
    Softshellová jednoduchá bunda s raglánovým rukávem – UŽŠÍ verze 74 -164 – Caramilla.cz
    https://www.caramilla.cz/produkt/softshellova-jednoducha-bunda-uzsi/

na facebooku jen fan stranka kdyztak, tam se daji najit zkusenosti
    Veřejná skupina Caramilla - vše o šití (střihy, návody, poradna) | Facebook
    https://m.facebook.com/groups/1651697268465923
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    máte některá zkušenosti se šitím z micropeache? je to tak skvělý, jak Caramilla propaguje? prckovi jsme vůbec nedávali dupačky, ale jak poporostl a je divokej, tak se nám osvedcily pohodlný kalhoty s laclem, který něco vydrží a nenasakaji vodu a dá se v nich řádit. má softshell a sustak, ale micropeach na léto zní dobře. jen jsem nikdy dřív o tomhle "zázračným" materiálu neslyšela
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    HABRENKA: ja sila softshellovy bundy a strih nic moc. Nebo jsem nemehlo...
    Melo to bejt na hubeny dite, coz mam, ale i kdyz mala je fakt hubena, tak ta bunda ji je na knap, v tlustsi mikine je v tom narvana. Pritom tam pise, ze strih je myslenej k podvlikani vic vrstvama obleceni. Rukavy bych klidne udelala delsi a kapuca "pres cepici" je mega velka.
    Nikdy jsem bundy nesila, takze jsem deti zmerila jen tak hala bala, no. Priste je zmerim lip (a zkusim jinej strih :-)).

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PETUL_KA: minule jsem obkreslovala a dopadlo to tak, že jsem parala komplet boky a vkládala klíny na rozšíření. holt obkreslovat se musí umět :-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    PETUL_KA: a jaky mas? Já stále zvažuju, protože sice nemá nic supr trupr ale zas by to mohlo sedět, Burda je na prd odjakživa a ottobre je jak vestit z koule a jak nesiju porad, potřebuju sáhnout po střihu, vědět na jaky je dite a šup šup...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam