KASHMIR: report: pán na to, že hrál DJ set, to umí pěkně rozjet. Před ním hrála taková divná mainstream house tucka, až jsem chtěl odejít, ale prošel jsem se na druhou stage a když jsem se vrátil, už nastupoval :) Měl playery, kompa a takovou destičku, do který pořád bubnoval paličkama. Evidentně měnil během produkce zvuky, který to vyrábělo, někdy klasickej virbl, jindy činel nebo hihat, jeden track to dokonce kuňkalo. Show jako blázen, světla, projekce atd, ale mě hlavně dostávala ta hudba. Energie jak blázen. Týpek se nezastavil - slušnej hiphoper. hrál věci jak z JPOD (Ray! či Let the good times roll..) ale i z řadových alb. Hrál Glottal Stomp, Bogan Protein, Creamy Taco a další. část jsem vůbec neznal. Míchal poměrně svižně, max minuta, dvě přechod, trocha bubnování, tance a šup další track. Do hloubky to moc nešlo, ale to jsem od něj ani nečekal. Lidi pařili jak o život, party jak blázen..myslím, že z psychedelické obce nás tam bylo poskrovnu. Tohle hrál hned asi jako třetí věc a držel to v tomhle rytmu, vůbec tam bylo dost balkánu a starých 30s trubek a najazzlých věcí
https://soundcloud.com/opiuo/ray-good-thymes-opiuo-remixx