• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZLUTAK23KOLEKTIV-SOUND MAFIA -WEBSITE PUBLIC OFFICIAL
    PAN_TOFEL
    PAN_TOFEL --- ---
    ZLUTAK23: to nema smysl resit , a stim prispevkem na vejsku byl dobrej vtip ... ta vam nehrala v prichovicich ,, taky na nikoho nehazim ze se mi v prichovicicvh posral gramec na kterej ste taky hraly .
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    PAN_TOFEL: tak asi takhle nekdo ho od nás zbalil ale proč jsme ho vezly na tu past????aby jsme vám ho předali sám DUX si to vyžádal at mu ho tam odvezem že si ho přeberete...jinak nevím koho to byl nápad ho zapojovat ale myslím že když se zapojil tak jste o tom vedeli takže jste musely počítat stím že když bude na párty fungovat tak se taky bohužel může stát že se rozbije...imho dále jako stim hraním máš recht hráli jste ale málo a zrovna při tom když jste hráli ty a jonáš nejakej ten dramec pinčes...tak se ozval z tech středovýšek hrozivej zvuk a obě dostaly na prdel a šly do servisu za 45OOkč.....a ozvalii jsme se my stím že na tom má někdo další podíl?????tímhle bych skončil a nepočítej že nekterej z našich jelit se ti ozve a odpíšeti na to jsou to velký poserové :)) aby ti řekli co si o tom myslej....tím bych te nerad nejak naštval ale přijde mi dost na píču abys nám tady předhazoval že jsme ti rozbily laser na párty kde jste byly a at ti zaplatíme opravu ješte bych třeba chápal kdybys chtel třeba přispět na opravu......
    PAN_TOFEL
    PAN_TOFEL --- ---
    PAN_TOFEL: nemluve otom ze pul kltv se snazilo nam nakecat ze je vas :))
    PAN_TOFEL
    PAN_TOFEL --- ---
    ZLUTAK23: no jelikoz ste ho meli od carodek a ja ani nehral tak sem tam svama jako dj nebyl ...
    no to je fuk jen me zajimalo jak se ktomu vyjadrite .. laser svitil jen v prichovicich a na vasi akci a uz nefunguje smutne ze ??
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    PAN_TOFEL: pujčenej????? vy jste na tý kalbě nebyly bo co s náma????
    PAN_TOFEL
    PAN_TOFEL --- ---
    kdyz uz jste u toho placeni kdo nam zaplati opravu laseru kterej ste mely pujcenej na prvni past ?
    MISHULE_21
    MISHULE_21 --- ---
    jj to doufam, bydli barak ode me, takze si ho kdyztak najdu :DD..ne, urcite to uhradi..neumi sice pit a chova se jak cunatko, ale svoje si hlida
    MISHULE_21
    MISHULE_21 --- ---
    Jj, jsem s nim domluvena, ze to v tydnu bud posle preze me, anebo jinak, ale tenhle tyden urcite...jsem s nim v kontaktu....ze je to jeho demence to uz priznal a mam vzkazat velikou omluvu...priste mi prej vsechen chlast odevzda :DDDD
    MANIATIC
    MANIATIC --- ---
    jinak majiteli sem dal 400 ze vstupu. týpek slíbil, že to zaplatí
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    S3FKO: no nekterým jendincům stačí holt i držák na ubrousky aby ukojil svoje nervy či chutě neco rozbít ...hovada ty lidi no snad to dobře dopadne a típek podojí...
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    S3FKO: na pánských WC nejaký to frajírek posilnenej alkoholem si vybil zlost na držáku na ubrousky.... :/ demence nechápu...
    PULECEK
    PULECEK --- ---
    nasednem do tveho vymahacskeho bavoraka a pojedem si pro to:)
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    tak doufám že to dovalí....
    PULECEK
    PULECEK --- ---
    rozsekal na hajzlu ten drzak na ubrousky.sejr to ma nafoceny:)
    HANZI23
    HANZI23 --- ---
    PULECEK: za jakou škodu.?
    PULECEK
    PULECEK --- ---
    hele uz typek dal tech 500 za tu skodu v pasti?
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    Cut & Run - No Good (Prodigy Remix) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=1ukI3_DZYfc

a jedem vy chátro líná :DDD
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    S3FKO: když bude pořádnej prostor s TÉČKEM nebude problém :DD
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    PAN_TOFEL: Bobina!!!!!nejvíc :DDD
    PAN_TOFEL