Ahoj,
přečetla jsem si tento inzerát, a ač máte tedy preferovanou lokalitu trošku jinou, než já (praha 3-Žižkov - ale kdyby bylo možné nějaké to rozmezí mezi třeba Praha1 a 3, nebo Praha 2 a 3, zkousla bych to - pro pohodu jsem ochotna spousty věcí :) ), i tak se proto ozývám, protože pojem "zevlák" je pro mě hrozně přitažlivé slovo a nedá mi to se neozvat! :)) Taky sháním splubydlení a byla bych neskonale šťastná, kdybych bydlela s lidmi, kteří mají takhle krásně "bezcílný" a pohodový pohled na svět, jako já :) Je to pro mě, uvědomila jsem si při hledání nového bydlení, dost zásadní. Nemám sice teď žádný byt, co bych mohla nabídnout, ale mohla bych se nabídnout jako spolubydlící do společného bytu (vlastního pokoje ;) ) , kdybyste tedy chtěli.. možnosti ideálně do cca 6500 Kč.
Kromě chtíče po pejskovi (ač je mám samozřejmě ráda, ale se svým životním stylem si tuto zodpovědnost, na které by mohla být nějaká bytost bita, nechci raději dovolovat..) se s pohledem na spolubydlení s vámi stoprocentně shoduju. Je mi sice 26 (pracující), ale nechce se mi tomu ani věřit se svým životním stylem, jaký vedu, a celkově se svým pohledem na svět... :) Jsem velmi nekonfliktní osoba, nesnáším řešit zbytečné blbosti (kvůli tomu se vlastně i stěhuji z dosavadního bydlení), moc ráda chodím na hudbu (psytrance, techno, house, rock, ethno, ... je toho prostě kvantum :) jsem na hudbu trochu ujetá), pařím, tvořím, hraji na didgeridoo, dělám vše možné, ale na druhou stranu si myslím, že jsem slušný člověk, přirozeně zodpovědný (tam kde je potřeba), co nikdy nechce těžit nic na ostatních a rád vyjde vstříc, nejlépe však, když je toto vzájemné.
Jinak ohledně vegetariánství - maso sice do úst vezmu a sním ho, ale nacházím se v takové životní fázi,... že prostě během cca nějakého půlroku jsem měla maso tak 10x, jen když mi ho někdo položil před čumák a já si řekla, že si teda dám, nebo abych neurazila. Takže si nelepím nálepku vegetarián, ale prakticky jím skoro jsem - domů ho rozhodně nekupuji. Žrací orige jsou boží :)) Guacamole forever - zbožňuju je.
Klidně se dále rozepíšu/setkám a pokecám - jen abych vás zbytečně neotravovala , pokud je má odpověď bezpředmětná, nebo tak ;)
Díky za vaši odpověď a přeji fajn, ač fakt parný, den!
Iva