Avatar: Legenda o Aangovi (2024) | ČSFD.czhttps://www.csfd.cz/film/1377663-avatar-legenda-o-aangovi/prehled/Čekal jsem kdy se do toho někdo pustí. Až téměř s jistotou že dříve nebo později. Klasická má skepse a po shlédnutí prvního dílu, mám několik výhrad. A když už tu máme to AI tak ho mohli použít pro vygenerování a hledání i když chápu, že pak vybrat použitelné herce bude problém.
Když srovnám s filmem který byl za mě totální katastrofa. Tak přeci jen některé věci se mi i tam líbily, ale bylo jich minimum.
Tady mi vadí výraznost a sytost tetování, Zuka bych si představoval spíše blíže k tomu filmovému a poranění ohněm tady vypadá spíše jako Hemangion než poranění od ohně. Byl jsem hodně zvědavý jak bude vypadat Iroh. A jo může být. Jen český dabing v kresleném seriálu mi přišel u některých postav více příjemný. Ale i přes některé věci co mi trochu vadí a nesedí a představoval bych si lépe. Myslím že si dokážu zvyknout.
Celkově vzato tahle předělávka skvělé anime pro mládež a starší děti se za mě povedla a přijde mi i blíže i pro dospělé publikum.
A musím uznat, a tedy soudím zatím jen na základě prvního dílu. Vypadá to že adaptace se možná dost povedla. Uvidíme jak to bude dál pokračovat. Zatím jsem k mé klasické skepsi, příjemně překvapen.