• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECECHJedovatá literární kritika
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH: My už se tu, myslím, nehádáme, ale bavíme se flejmováním (aspoň doufám). ;)

NECECH: Rozumná dohoda o kultivovaném nepřátelství by z mého pohledu mohla stát na tom, že blbnout budeme tady, a v ostatních klubech se nebudeme chovat jako kreténi a nenarušovat místní zvyklosti.
    NECECH
    NECECH --- ---
    Chtel bych TOMASZOVI a druhym pripomenout, ze tento klub slouzi agresivnim jedincum jako jemu k odreagovani. Ze zacatku TOMASZ tak zertovne trolil v pranicich a tkanicich, napsal jsem mu tam otevrene, co si myslim o byvale Amaterske Poezie, a to ho uplne vytocilo. Jeho mentor VELKY basnik FIN byl zneucten! Takze TOMASZ zacal hajit FINA a dalsi tim, ze retoricky zautocil ne me. Jenze ja si tohle nenecham libit a tak vracim oko za oko a zub za zub a jeste s urokama. Zasel jsem do Autorske Poezie a tam bylo vsechno tak, jak jsem si pamatoval z Amaterske Poezie: stejne lidi, stejne nazory a predevsim stejny grammar nacismus jako pred lety. Takze jsem od zacatku pocital s odmitavou reakci, ale bylo mi to jedno, protoze mym zamerem neni stat se novou hvezdou klubu Autorska Poezie, ale spis probudit lidi z jejich gramaticke letargie, ukazat jim, ze v poezii se nekope jenom podle pravidel. Ted se to bohuzel snizilo na uroven sprymu. Obe strany jsou unaveny sporem. Jenze jsme se jeste na nicem nedohodli. Navrhnul jsem neco, ale TOMASZ to jmenem vsech odmitnul. Uvital bych rozumnou dohodu o etickem chovani a kultivovanem nepratelstvi mezi kluby Autorska Poezie a Poezie bez pranic a tkanic. Nejsem zadnej trol, jsem clovek. Howgh.
    NECECH
    NECECH --- ---
    KONZUM23: text odpovida obrazu TOMASZ

DIKY KLUCI za tento krasne FLAME!

A ted pro zmenu vazne: O cem se tu vlastne hadame?
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KONZUM23 --- --- 13:38:31 28.6.2012 --- 21:40 :: Fotky kluků z Poesie bez pranic a tkanic
    NECECH: A to este neni vsechno proste, husta parba u mne doma kde sme si delaly takovy veci...

No ty vole! U Konzuma to musí bejt... :P
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KONZUM23: To muselo dát práci! ;)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KONZUM23: Na Tebe je slov škoda. Stejně rozumíš maximálně těm jednoslabičným. Pošuku.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KONZUM23: Jen se neposer, kryptofašisto! :P
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KONZUM23: To nemůžeš chápat, jsi totiž primitiv... :D
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH: Toho jsem se bál. Asi si Tě fakt budu muset dát na ignore...

Mimochodem, právě jsi přiznal, že trollíš úmyslně a vědomě. Doufám, že nakonec nasereš Natašu a dostaneš ten vysněný banán i v Těžkém životě banánovníku... :P
    NECECH
    NECECH --- ---
    TOMASZ: Dele nez si myslis. :D
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH: Za blba Tě máme všichni. Uvidíme, jak dlouho vydržíš otravovat.
    NECECH
    NECECH --- ---
    TOMASZ: Za blba me mas ty. Uvidime, jak dlouho ti to vydrzi. Ty muj troliku. :D
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH --- --- 8:52:50 28.6.2012 --- 18:44 :: sledované diskuze^
    MAEROR: Ano, takove konstatovani zde jeste chybelo. Jinymi slovy: Mas me za blazna. To je vskutku inteligentni zpusob, jak to resit.

Ne za blázna. Za blba Tě má... :D
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KONZUM23: kterému vzali jeho metály a koply ho na ulici
    Jako, že mi obecně vzali metály, ale ženy mě koply na ulici? Nebo máš nevyhraněnou sexuální orientaci a jen probublalo, že uvažuješ o změně pohlaví na hermatroglodyta? Nebo je v případě slovesa kopnout nějaká výjimka z pravidel českého pravopisu, jak pravil v podobné situaci již jiný lumén, blbečku?

Kdybys četl kolem, zjistil bys, že tento text, krom toho, že byl vysmrknut během pěti minut a nečiní si nároky, ;) vznikl jako parodie na jiný text a diskusi jej doprovázející. To vše v době, kdy jsem -- podobně jako Ty teď a z podobné neznalosti -- bojoval se "starými strukturami AP". Nicméně Tě možná bude zajímat, že od té doby jsem si něco doplnil a teď už chápu například, proč mě ten parodovaný text dráždil a v čem jsem se mýlil. Nicméně Tě možná bude zajímat, že ve mně stále z části přetrvává negativní pocit z toho textu (jak si ho znovu čtu) i z té chvilkové slabosti, která následovala a ukazuje, že nikdo není dokonalý. Já jsem se poučil. Věřím, že i druzí. Jen Tebe to pořád tak nějak čeká, blbečku.

:P
    NECECH
    NECECH --- ---
    KONZUM23:
    zdroj: TOMASZ (viz nize)

Ach ta moderna...
    Nábytek z Ikei v našich makovicích!
    V tmavém sále protáhlých nosů
    vaříme špatný fet

a otupělí
    zapadáme do pavučin nánosu
    bláta duše.

.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH: ;)
    NECECH
    NECECH --- ---
    ANO! TAK TOHLE JE TEN SPRAVNEJ FLAME!!!!! VIC!!!!!!! JESTE VIC!!!!!!!!!!!!!!!!
    TOMASZ: a ty nedelej ksicht, ze te to nebavi nebo vazne urazi ;-)

a mozna by bylo dobry pro zmenu fakt neco napsat o literature, treba proc je tohleto sracka: [ TOMASZ @ AUTORSKÁ POEZIE * ]
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KONZUM23: ;) Kolovrátek.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KONZUM23: Ani bych neřekla. ;)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KONZUM23: Vítej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam