WASPER: přesně jak píše kolega, můžeš mít pouze 19 bodů. Já hraju kapitána na sekudárky s manuálním zaměřováním - dlouhodobě na Bismarckovi, teď jsem ho přestal hrát a kapitána přesunul na GK (stejný styl hraní, jen mě přestalo bavit dělat věčně otloukánka s osmičkou v desítkách, když můžu sám s desítkou šikanovat osmičky:-)
skilly jsem jel - Preventive Maintenace, Expert Marksman, Adrenaline Rush, Basic of Survaibility, Basic Fire Training, Advanced Fire Training a jako poslední Manual Fire control of sekundárky :-)
v modulech pak vše pro podporu sekundárek : ochrana sekundárek, podpora dostřelu sekundárek a podpora rychlosti palby sekundárek, nutnost jsou oba moduly proti hoření a modul na maskování. Dřív jsem dával modul na kontrolu včasného varování proti torpédům a modul na rychlejší kormidlo, ale pak zas dýl hoříš a jsi dřívějším cílem...
+ nezapoměň nahodit vlajku na podporu sekundárek + vlajku snižující dobu hoření a záplavu + vlajku na více opravitelných HP a vlajky podporující zapalování, protože kdo se k tobě přiblíží, má prakticky permaoheň
!!! hodně lidí místo skillu na manuální zaměřování sekundárek dává skill Fire prevention, protože Worcester, Zao, Haragumo, Kitakaze a Conqueror - takže lepší ochrana proti hoření (a že německý bitevky hoří rády a ochotně) a současně se nemusíš zatěžovat s Ctrl + click na danou lodičku a sekundárky střílí samy a na obou boardech najednou, ale zas s manuálním zaměřováním máš tuším o 60% přesnější palbu a to já rád.