Tvl to je zas svatek retardu. Standardni bitva, ja s RN R7 Jervis. Hlasim, at strili na toho Clevlenda (protoze to byla jedina lod s radarem). Myslite, ze po nem nekdo strili?
Kliknu na mapu, kde je videt nepratelske DD na ctverci hned vedle nasi baze. Nase krizniky Dallas a De Grasse, toho casu na opacne strane baze, ale take jeden ctverecek od baze - nase nejblizsi lode k nasi bazi - na to serou a jedou udelat charge do nepratelske baze, kde oba chcipnou. Ja se snazim pres pul mapy dojet do nasi baze vcas - nakonec se mi to povede, vyzenu Cossacka, skoro ho i killnu, ale killsteal... Moc zivotu mi nezbylo a za chvilku me killnum Monaghan (mel gunboat build, misto toho divneho torpedo-AA).
Ani se muj vrat jeste nepotopil a uz vidim, jak vetsina naseho tymu - ctyri lode - pronasleduje jeden nepratelksy kriznik na okrajmapy a za ostrovy a absolutne nevnima, ze se k nasi bazi z zdruhe strany blizi dve bitevky (a DD, ktere nikdo nespotnul).
Na moje upozorneni v chatu (snazil jsem se byt slusny) se jedna bitevka a DD chytli za hlavu a jeli branit bazi. Dve bitevky ale pokracuji v... Kdovi, co vlastne si mysleli, ze delaj, protoze York, ktereho honili, jim davno zmizel za ostrovem.
nepritel, ktery capuje nasi bazi je postupne likvidovan, hra se blizi ke konci, prohravame o par bodu, enemy DD ma poslednich par HP a ukaze se na pomerne dlouhou dobu... A nas Kiev zajede k okraji mapy, tam zastavi (ne o okraj, pred nim) a strili nekam do prostred naseho capu. Asi se mu sekl bot...
A tak jsme (ne)slavne prohrali o par bodu: kdyby ty retardovane krizniky branili bazi, kdyby nase bitevky nelovily jeden kriznik, kdyby se nas Kiev nezasekl... Po hre jsem zjistil, ze jedna nepratelska bitevka byla AFK a i s tim nas rozmazli.