• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    XLACHTAN: Aha ty jo sem si nevsim ani :D A prave nevidel, tak sem se i tak divil.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: tohle zrovna není Nastyho, viděl jsi ho někdy v CV?:D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SALO: omg ty xpy a fxp. Dete se bodnout s takovyma cislama :)
    SALO
    SALO --- ---
    YORK: "Just dodge"

    FONTAN
    FONTAN --- ---
    po delsi dobe jsem to zapnul a druha hra mi asi napovida abych to zase vypnul...

    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SALO: Tak na to uz sme zvykli ne? :D SALO: a pekne pekne, ja si vsim, bos mi rek :D
    SALO
    SALO --- ---
    LIQUIDFREAK: a ten pocit, ked v tej istej hre dostanes svoj 100. Heroic Achievement, ale nikto nevidi v chate,
    ze si "Bane of the Oceans", pretoze to bol Dreadnought...

    SALO
    SALO --- ---
    LIQUIDFREAK: ten pocit, ked T6 divizia musi potahat T8 hru...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Give me some NYX love ♥ samozrejme, cely vecer to bylo o tom, ze sem byl treti od konce, kluci to za mne vyhravali, ale to prirozene nebudu prece postovat :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    XLACHTAN: amen !
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    2x sc za misi, samozrejme trash jako vzdy, 25x ouroboros a 50k fxp. A mise, respektive eventy jako je tendle, vyhraj, zabij sou nejvetsi picovina pod sluncem, 9 z 10 bitev prohraju a i neco zabit, to dokazou jen tomato picuskove.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    XLACHTAN: to je prave ono, je uplne jedno do ceho sednes, dd, ca cl bb, stejne celou hru nedelas nic jineho nez se ze se snazis evadnout nejakyho vymrdanyho zmrda co ma 10k bitev a 60wr.. a jako pokazde si ten picus vyhlidne tebe.
    YORK: ano, cv jsem zkousel, pred reworkem, po reworku, imo to byla a je lod pro picuse, cemuz ty odpovidas, no offense :)
    YORK
    YORK --- ---
    SALO: Možná jo, nevim. Každopádně když jsem uprostřed náletu a jedno letadlo mi sestřelej, tak se mi imho změní cursor a místo třeba dvou torpéd mám už jen jedno.


    XLACHTAN: Ale jo, poškozovat můžeš celou letku najednou, o tom žádná. A když dáš každýmu letadlu třeba 700 damage 800 hp co má, tak nesestřelíš nic.

    Není to ale tak, že by každá rána šla vždycky rovnoměrně do celý letky, protože letadla většinou mizej postupně. A otázka je, jestli můžeš zmizet jedno z těch, co lítaj kolem a čekaj, nebo to vždycky je jedno z těch, který nálítávaj. Čistě pocitově bych řekl, že je to ta druhá varianta, ale netestoval jsem to nějak důkladně.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    YORK: jak o ně můžeš přijít když se to dmg random rozkládá do letky? Řeknu to jinak, měl jsem hry kde jsem měl skoro 50k plane dmg a sestřelených 6 letadel, dává to smysl? Moc ne co?
    SALO
    SALO --- ---
    YORK: to je len graficky efekt. lietadla sa ti vzdy preskupia.
    YORK
    YORK --- ---
    XLACHTAN: Damage sice dostává celá letka, ale letadla vždycky červenej zprava, tj. imho nejdřív přijdeš o ty, se kterejma právě nalítáváš.


    LIQUIDFREAK: Fakt není od věci si to vyzkoušet i z druhý strany, no. I čistě jen proto, že zjistíš, co si letadlovka může a nemůže dovolit a pak to můžeš využívat při hraní jinejch lodí.
    SALO
    SALO --- ---
    _OZZY_: v DD ziadnu letku raketovych lietadiel nezostrelis. ani s TX DD s aktivnym defAA a posilenym sektorom proti T8 CV... zohni sa a aplikuj lubrikant.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Můj největší problém s letadlovkama je to jak zkurvily metu. Concealment neexistuje. Early DD capping a knife fighting? Nope, smůla. Chceš flankovat enemy? Nope smůla, but jsi spotnutej nebo jsi spotnutej a letadlovka tě zabije. Agresivní hra s BB? Nope, jakmile se oddělíš od AA blobu jsi mrtvej. Late game CV vs DD? LOL
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    _OZZY_: kdo z koho to fakt není :)) vzhledem k tomu že AA je naprosto random a tvoje kontinuální AA útočí na celou skvadru a ne na aktuálně nalétávající letku, tak se ti taky snadno stane že dáš třeba 10k plane dmg a nesestřelíš nic. Takže je to jenom o tom jak moc tě letadlovka posere.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam