• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    XLACHTAN: To vis, spuds vi dycky secko nejlip. A ten graf je od zacatku hrani, ne nekdy od 5k bitev :D
    HONZA_1980: nevim, asi je tam nejaky zlom.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: confirmation bias, stejný graf u mě za stejné období. Ten trend vyrovnávání nevidím, protože prostě neexistuje.

    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: jak to, že těm fialkám z enemy team WG staty nekurví? :-)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: tvl to je snůška kravin tohle :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Nesouhlasim.. Nevim z jakyho rukavu dycky vytahnes svy tvrzeni, ale sou vesmes uplny opozit toho co rikam ja. Asi se shodneme ze se neshodneme.
    Mam uplne jiny zkusenosti nez ty, a je vic nez logicke ze o cosi jako 50wr for all se wg, potazmo dalsi gamespolecnosti snazi. Uprimne, kdybys mel 10k bitev a 40wr, jeste by te to bavilo? Mne teda ne, pac prohravat neumim.
    Pokud chces, muzu si nainstalovat xvm a zasypu te screenama, kde jasne uvidis ze ja mam plny tym rajcat, a enemy sou fialky. Tak to bylo ve wotku, je to i tady, je to i ve wt. Plus typicke chovani rng, ktere je vice ci mene aplikovano neustale. Ansto protoze zde byt musi, jinak by ti horsi hraci uz davno nehrali.
    A jen tak pro zajimavost, mrkni na chart nize, kdy jsem zacinal na nizsich tierech a byt jsem casto udelal uplny hovno, vyhraval sem. Se zvysujicim se tierem to bylo horsi a horsi. A kdyz si das tu praci a ze srandy si projedes chart u nekterych nasich NYX hracu, uvidis stejny progress. RNG BIAS :) Zadny vyrobce hry proste nemuze a neudela total fair pro vsechny, protoze je to nesmysl. Kazdej by brzy hry opoustel a byli by tu jen toperi, a to zrovna milkingshitwg preci nedopusti. Kolikrat jsi mel serii vyher, a na druhy den prisla serie proher a tak dale a dokola. Je to nahoda ze? :)

    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Ježdění na malejch tierech ti zvedne WR, pokud už jsi zkušenej naskillovanej hráč a vrátíš se do nich. Když se tam ale jen tak plácáš, protože se ti líbí, jak to vypadá a jak to střílí, a nijak zvlášť neřešíš výhry a prohry, tak se ti fakt WR nezvedne ;)

    RNG se tě nesnaží přiblížit k 50%, to je omyl. RNG způsobí, že v hodně velkym počtu bitev (2000+) se vůči sobě zprůměrujou všichni ostatní členové tvýho i nepřátelskýho týmu - tj. matematicky to je stejný, jako kdybys jel s týmem plnej dokonale průměrnejch hráčů proti týmu plnym dokonale průměrnejch hráčů. Takže jedinej, kdo může ovlivnit výsledek, jsi ty.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Ono, kdyz trosku zaguglujes, zjistis, ze i staty realnych botu jsou mnohem blize 50% nez lide linkovani nize. A sic mas castecne pravdu, nezapominej na "praci wg", jinymi slovy rng, ktery/a se snazi te co nejvice priblizit k onem 50.
    A obecne vzato, jezdeni na malych tierech ti zpravidla % zveda nebo je vyssi, nez na tierech vyssich.
    YORK
    YORK --- ---
    Všechny odježděný bitvy ti navíc zůstávají ve statistikách. Pokud jsi se dlouho plácal na low tierech a odjezdil jsi třeba 4k bitev s WR 40%, tak i když se fakt výrazně zlepšíš a začneš hrát třeba jako průměrnej hráč, tak ti potrvá několik let, než se přiblížíš k WR 50%.
    YORK
    YORK --- ---
    _OZZY_: Jasně, že naučil. WR není absolutní měřítko, ale relativní. Abys mohl mít nadprůměrný hráče, musíš mít taky podprůměrný, jinak by měli všichni WR 50%.
    WASPER
    WASPER --- ---
    _OZZY_: Pro to mam snadne vysvetleni. Zacal jsem hrat krizniky, pak me prestaly bavit tak jsem si dal bitevky, pak jsem si dal cv a ted jedu dd. (a zatim mi to moc nejde) Vcer jsem měl 13 proher 3 vyhry. Takze takhle se snadno stane ze ti klesne WR.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Mohlo by se nekomu hodit (z hrani CV jsem si na tyhle veci v podstate prisel sam, ale...)
    World of Warships: How To Play Destroyers vs Rocket Planes
    https://www.youtube.com/watch?v=T-scX3j7aew&ab_channel=Aerroon

    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: To je mi celkem jedno, spis mne zajima co si o takovych mam myslet ja :D
    TIGERLOVER: Nn, kdyz uz si nekoho screenshotnu, tak mu i napisu a ti tri dole zmineni reaguji zcela normalne.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    LIQUIDFREAK: Nejsou to boti?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Me by zajimalo, co si o sobe mysli takovy hrac, co ma 10k nebo 19k bitev a WR 39 %... To se jako za tech x let a x tisic bitev vazne nic nenaucil?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: Bezny standard, tedy casto zevrubne projedu nas a enemy team a je to tak dycky. S 2k+ bitev bojuju proti takovym porad, a teammates jsou bud total lame nebo total newbie. Je to k zblazneni :-(
    Jen namatkou jsem projel screenshoty, nize trojicka co sem screennul. Trapas. A ti lidi zpravidla sedi v desitkach, jezdi po mape uplne mimo a nedelaji nic. Nerikam ze se to bezne nedeje, afker, nebo velmi spatny hrac, ale ja je standardne mam v tymu.
    https://wows-numbers.com/player/548392932,grzernst/ - 4,6k bitev, 43,92%wr, 609xp
    https://wows-numbers.com/player/551406594,glammsee/ - 10k bitev, 39%wr, 872xp
    https://wows-numbers.com/player/543016611,isch_1/ - 19k bitev, 39,54%wr, 796xp

    Takze otazka zni, hrat ci nehrat? :D
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Twl, bitva, kde enemacka CV mela 19k bitev a wr 76 % vs nase CV s 602 bitvama a wr sice 52 %, ale hral to jak ponocnej... Hadejte, jak to dopadlo :(
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: no v tom 0.9.11 se to zacne testovat, ale s vydanim toho patche to v nem i bude. Nevim, jestli nekdy WG udelal, ze by neco oznamiul k nejakemu releasu apak to presunul jinam (pokud to rovnou nezrusil, ze to neproslo testy (viz prvni pokus o IFHE rework)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    k tomu predelani kapitanskejch skillu, vsichni vychazeji z teto vety z devblogu ( https://blog.worldofwarships.com/blog/70 ):

    In the near future, there will be а ST of the updated commander skills system. At the moment, we plan to update the skills in 0.9.11. We will conduct several stages of testing and will closely monitor your feedback.

    ale to ja si prekladam jako ze v 0.9.11 to teprve zacnou testovat, ne ze to rovnou vydaji, no ale uvidime :)
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Tyjo, zase slyšet Dampera, to je věc.

    Radar, nevadí, já už jsem se rozjel... BUCH ...umře strašlivou smrtí.
    Já si jdu zakouřit, než to vyhrajete.
    Nojo, s tím minotaurem nároky stoupaj, to musí být hned!
    Tyvole já sem předposlední, ale zabil jsem demojna.

    Jinak se reportům nedivte, i DDčka mají právo na úspěch a vy jim to takhle kazíte. To je nefér! :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: To máte za tu provokaci :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam