• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SALO: bych chtěl vědět, jak se mu to povedlo(spíš teda kolik ho to stálo)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SALO: Fixed. když ne já tak nikdo !!!!!!!!!

    SALO
    SALO --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KURE: lode ve wt ani nezkousej, nez se dohrabes na neco rozumnyho, zesedivis :D Muzu ti pucit acc jestli chces vyzkouset,ale velky tam mam jen letadla a tanky, lode mam taky maly jenom pac sem to nejezdil.
    KURE
    KURE --- ---
    CHA1NDLER: ja myslel auta, tanky, letadla. dobrej zasah = KO.
    KURE
    KURE --- ---
    CHA1NDLER: on tak funguje celej WT, vlastně cokoliv je oneshot (větší lodě tam nebyly když jsem to naposled zkusil).
    To je taky duvod proč mě to moc nebralo, jsem stařec slepej s pomalejma reflexama, než jsem si někoho všimnul byl jsem mrtvej :D

    KURE
    KURE --- ---
    _OZZY_: ty čluny jsou v Warthunder.... :) přemejšlim esli to nezkusit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Jj, ale je to furt celkem dost. Uvidim, mam jeste velkou cast lajn co mi chybi, tak se spis povenuju tomu.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    KURE: Schnellbooty jsou pekne (byt po precteni nejake te literatury mam pocit, ze az ne tak efektivni, jako britske a americke cluny) - mam plany na S-38, S-100, S-142 a mozna jeste nejake dalsi + plany na britske Fairmile A, B, C a D (Dog-boats) a SGB a jeste HMDL...
    Skoda, ze ty torpedove cluny nejsou ve WoWs (treba na nejakem nizkem tieru nebo jako samostatny game mod). proto jsem mel i docela rad War Thunder, ze tam byly - ze mi WT uplne nejde je jina vec :D
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Na první loď ti teoreticky stačej dvě lajny. 10k research pointů dostaneš do začátku automaticky, 40k vyjezdíš za 2 lajny s 2x bonusem a těch zbylejch zhruba 7k můžeš nasbírat po 400 bodech za plnení daily misí (dá se takhle vyjezdit 800 research pointů za měsíc).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA_1980: Jj tak si to teda pamatuju dobre? Ty jo, nesem este takova vymatlana pastika nakonec :D :D Myslel sem prave todle, ze mely mit ty znovudojety lode tebou zmineny minor bonusy.
    KURE: Jj prave.
    Shrnuti tedy je, ze pro mne, casual hrace je to vicemene zbytecny. Jediny nad cim bych uvazoval jsou japan krizniky, zao lajna. Ale pokud musim vyjezdit treba tri lajny, na to asi seru.
    KURE
    KURE --- ---
    YORK: jj to je jasny, já ale třeba nemam co expit, co by mě bavilo. Pres vanoce jsem dojel rusky křižniky na Petro, a nemit resetly ty americky bitevky, nevim co jezdit.
    YORK
    YORK --- ---
    KURE: Resetnutí lodí, který mě bavily, neřeší to, že za stejnej čas jsem mohl mít vyexpený tři celý nový větve, tj. fůru novejch lodí. Je to naprosto brutální nepoměr.
    KURE
    KURE --- ---
    YORK:
    chce to resetnout lodě který vás v principu bavily :)
    jsem někde na 59k a teď jezdim N.Carollinu. krásně mě do toho spadl ten Ranked sprint, takže mám pocit vysoce efektivní činnosti :)
    A jo, je to na dlouho, než nastřádáš na loď. Ale jsou za ty body i epicky moduly....

    LIQUIDFREAK: to byl plán, čím víckrát vyjezdíš lajnu, tím silnější ty lodě budou. naštěstí to neudělali, protože by to byl hnus, silní hráči s hodně expama by byli ještě silnější, a kdokoliv v "nový" lodi by byl v prd....

    _OZZY_: já nemám rád vzhled "parníků" :D proto to omezení, ale je fakt že u DD to neni tolik vidět, takže to je asi jedno.
    Budu to dělat v 1/72 protože vláčkaři toho nemaj tolik relevantního, zatímco plastikový modely fůru. Napřed si dam nějakýho prcíka, PT-59 nebo Schnellboot s100, abych se trochu rozcvičil, zjistil jak to je s elektronikou, svetylka, zvuky, čmoudíky...
    A pak se uvidí co se mi vejde do kufru auta, esli Fletcher nebo ten DE-413. (nebo mi to nepujde...) každopádně díky za cené rady :)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: nepleteš, původně to plánovali, než přišli s tím Výzkumným ústavem, že za každé dojetí se ti zlepší statistiky (přesnost, reload, ...), celkem 3x, ale jak se ukázalo, že bylo to tak těžce op (ne občanský průkaz :-) ), že to radši zahodili a udělali ty body a speciální lodě, co si za to koupíš.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    KURE: no, nabizi se jeste posledni boj USS Edsall (DD-219) (ten by byl i prijatelne dlouhej, ale neni to pozdejsi WWII :D):
    USS Edsall (DD-219) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Edsall_(DD-219)

    ...a Hacuzuki (ten uz by byl ale hodne velkej) - sdilim svuj clanek na Wiki:
    Hacuzuki – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Hacuzuki
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Pravdepodobne pletu, proto se ptam.
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: O tom nic nevim. Nepleteš si to náhodou s legendary modulama? Ty jsi původně dostal za odjedějí série misí s tou konkrétní lodí, pak to ale změnili a teď stojej 19k research pointů - což odpovídá resetnutí a vyexpení celý jedný lajny bez x2 bonusu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Neboj, rozmyslim hodne, jeste jsem nic neresetnul. Po pravde se mi dvakrat moc nechce vracet k tem hroznym kocabkam, kterymi je prospikovana temer kazda lajna.
    Navic, ted to nehraju nijak aktivne, tudiz se na to nejspis vyseru, tedy alespon prozatim. Ale uvidime.
    Dulezita otazka pro mne je, a info o tom sem nikde nenasel, ze sem slysel ze po kazdym resetu a dojeti dany lajny na X tato desitka ziska nejaky bonus, a to muzes opakovat. O jaky bonus ma jit? Epicky rozsireni ci?
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Doporučuju ti si to resetování pořádně rozmyslet. Lodě jako Ohio stojí přes 60k research pointů. Za vyeexpení jedný větve kompletně až po t10 s x2 bonusem dostaneš 20k research pointů. x2 bonus dostaneš jen jednou za 3 měsíce. Takže Ohio budeš mít nejdřív za 3/4 roku (teda za půl, pokud je zrovna před resetem bonusů) a budeš muset celkem 3x vyexpit komplet nějakou lajnu, kterou už vyeexpenou máš.

    Kdybych já vůl tohle spočítal předem, tak si radši vyexpím 3 nový lajny (třeba Petropavlosk, Khleber, Halland, což jsou všechno super lodě, který nemám) místo jednoho Ohia) :\
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam