• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    THEODORT: nemam, zatim mne od neho odradila ta balistika del, takze jsem dal prednost v nakupu jinejm lodim, ale mozna na neho taky dojde
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    _OZZY_: a Marceau mas? ja na K;lebera od ty doby totiz nesahnul.. :)

    btw kdo si dava obcas Dame Jidlo tak maj s Burger Kingem Warships menu - za 200 nejaky 4 maly burgery, hranolky, krouzky, piti, a k tomu kupon na 10+10 halloween camo, 1 den premia a 1250 zlataku..
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    BLUMIR: Mogador a Kleber jsou super - lovim s nima nepratelska DD a kdyz jsem v necem jinym, tak si na tyhle dva davam sakra pozor
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    THEODORT: No, co jsem koukal na schéma a replaye tak odolnost Napoli by měla být nadstandartní. Má icebreaker + 220mm boky + slušnou palubu + málo nástaveb. Jediná slabina je záď a prustřely skrz ní. Samozřejmě hraje na kratší vzdálenost, takže bude dostávat více.


    WASPER: No, to právě nevím co od toho čekat. S Fantaskou svítím myslím 6,4km, takže si pro ty DDčka se spotem pod 6 bez problému za chvilku dojedu. Jenže pokud budu svítit už při 7 km, dává to kořisti čas na reakci. Nevím , asi budu muset vyzkoušet.



    Má tu někdo Napoli?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    BLUMIR: Marceau je super, navic ma AA tak nejsi uplne tercem CV, strili skvele, na zabijeni nebohych DD a obcasny ucitadelovani krizniku co nedavaly pozor je uzasnej..
    Napoli moc odolne nepusobi (ted soudim z obcasnych stretnuti..)
    WASPER
    WASPER --- ---
    No ja nevim co se ti nelibi na mogadoru a klebru. Ano je sice videt ale to co te vidi rozstrilis driv nez stihne zavolat concentrate fire on mogador/kleber... Nezapomen na to ze ponorky budou brzo vsude - takze nejaky cihani uz moc nehrozi...
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    Řeším dilema, kterou premiovou loď X10 za uhlí? Mám 2 kandidáty:

    Marceau - mám francouzské kapitány a nyní fantasque, která je super a jde mi. Na Mogadora a Klébera se mi nechce, kvůli jejich spotu. Marceau je rychlá a má slušný spot jak Fantasque, slušná děla a pomalejší, ale delší torpy. Mohla by s ní být zábava jako mlátič na blízko a v případě lowHP torpéďáka ze skrytu. Na dálku se kvůli slabším dělům a obloučkům asi hodit nebude.

    Napoli - za mě je nejzábavnější křižník ve hře Devonshire, díky malému spotu a silné přesné salvě na přepady enemy křižníků a jejich citadelování. Je i docela odolný a něco ustojí. Napoli by mohl být ve stejné režii, silná salva, nízký spot, slušný pancíř. Počkat si na příležitost někde na křídle a pak trestat. Bohužel nemám kapitána ani se nedá koupit (tu babu za goldy nechci, nic neumí), ale mohu ho prostě vyjezdit.

    Co myslíte, co by mi tak slušelo...?
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    WASPER: Byla, a šly kapitánovy skilly, vlajky atd...
    WASPER
    WASPER --- ---
    Ta mise transylvanie je nejak drsna... nebylo to driv s 20 kapitanem?
    SALO
    SALO --- ---
    KotS 13: SPUDS vs. GREEK, cista komedia :DDD

    Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1171787064?t=2h57m53s
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    BIO23: mně se třeba už párkrát stalo, že mě ponorka označila impulsem. Tak jsem čekal, dokud neuvidím torpéda. Když se objevily, tak se přes R odoznačím a uhýbám stranou. Jenže ta potvora mě pak označila okamžitě znovu, torpéda udělala krásný oblouček a já dostal všechny 4 do boku. Naprosto netuším jak se tomu bránit.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    operace kryjte se za negry. naprosto jsem nepochopil o co našemu týmu jde. takhle to bylo celou gru kromě mě co tam jak kokot střílel a zkoušel capovat

    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    BIO23: Taktéž bych ocenil možnost vypnutí ponorek v MM. Takže si dám pauzu.
    KURE
    KURE --- ---
    BIO23: napřed budou v Ranked. protože Ranked je novej test server :D

    A pak je nacpou do random bitev, celkem nezávisle na tom jak ty testy dopadnou. Protože jedinej duvod zavedeni T11 je zprasit ekonomiku tak, aby hraní top tieru bylo těžce ztrátové, takže se zvedl odbyt na premiove lodě, vlajky, dublony.....
    BIO23
    BIO23 --- ---
    já ponorky neumím, nelíběj se mi a dost bych ocenil, kdybych je mohl vypnout do MM
    11. tier je taky komplet napiču pokud bude v randomech
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ale zas na jednu stranu sundat hallanda v letu tak to potěší :)

    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok. jsou situace kdy to není uplně fér. 8 citadel z toho 6 na jednu salvu neni asi uplně v pořádku

    KURE
    KURE --- ---
    MADDOGCZ: asi všechno opatchovat. Drivery, windows.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: Covece vubec netusim cim by to mohlo byt?! Tedy nemam cim prispet :-(
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Potřebuji poradit.
    Už asi týden spustím hru jen v bezpečném režimu, při normálním spuštění se to zastaví při přihlašování a nejde to někdy shodit ani pomocí správce.
    Přeinstaloval jsem, smazal preferences.xml, smazal Aslain, spouštím jako správce a pořád to jde spustit jen přes bezpečný režim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam