VOMETAK: Mám 368 lodí, ano jsem sběratel a nestydím se za to , jediné co nedělám tak si lodě nekupuji za peníze ( vyjímka v počátcích jsem si koupil Murmask a Duca A. ve slevě ). Tzn spustu lodí jsem si pořídíl, ale nejel jsem s nimi. Tento týden Maltu a Shikishimu. Reálně točím 10 lodí + občas nějaké další kvuli misím.
Jelikož nyní funguje system odměn, takže se se nemusí jezdit s kažkou lodí. Zde je můj seznam TX:
Admiral Nakhimov, Audacious, Franklin D. Roosevelt, Hakuryū, Malta, Manfred von Richthofen, Max Immelmann, Midway, Bourgogne, Conqueror, St. Vincent, Cristoforo Colombo, Grosser Kurfürst, Incomparable, Kremlin, Montana, Ohio, Preussen, République, Schlieffen, Shikishima, Slava, Thunderer, Vermont, Yamato, Alexander Nevsky, Colbert, Des Moines, Gibraltar, Goliath, Gouden Leeuw, Henri IV, Hindenburg, Jinan, Marseille, Minotaur, Moskva, Napoli, Petropavlovsk, Salem, Sevastopol, Smolensk, Venezia, Worcester, Yoshino, Zaō, Attilio Regolo, Daring, Delny, Druid, Elbing, Forrest Sherman, Gearing, Grozovoi, Halland, Harugumo, Hayate, Khabarovsk, Kléber, Marceau, Shimakaze, Småland, Somers, Vampire II, Yueyang, Álvaro de Bazán, Z-52, Balao.
V kooperativních bitvách jich mám 56.
https://wows-numbers.com/player/500328241,Cabaca/?type=pve pozustatek z doby kdy odměny neexistovaly.