• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    RADAS
    RADAS --- ---
    Díky za rady, koukal jsem, že tam mám Starter Pack: Ishizuchi tak to prubnu + pokud mne to chytne tak se přidám do NYXCZ...pokud mne příjmete teda. :)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    tak Špenělé mi vybojovali Dunkerque

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    RADAS:občas koukni sem. jsou tu kody na různý mise a kontejnery se zlepšovákama : https://www.wows-gamer-blog.com/2023/10/bonus-codes.html?m=1#
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    RADAS: twitche,youtube..k někomu se přidej
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    RADAS: tohle je těžký poradit. nevíš co ti sedne a bude tě bavit. jak bylo řečeno, pěkně od malejch a nenech se hned odradit když to nepůjde. čas ukáže .
    s dd bych začal s japoncema, bb asi němce nebo amíky, stejně tak křižníky (možná rusáky) , u letadlovek (rusáci jsou podle mě težší na hraní) je to asi jedno a u ponorek taky.
    má to hrozně možností ...něco na hovno střílí,zas to vydrží. něco není vidět,něco je ...hovno to střílí ale zase to vydrží ...najdi si svoje
    CABA
    CABA --- ---
    RADAS: Začni normálně od jedniček, at se naučíš střílet a hýbat po mapě.
    RADAS
    RADAS --- ---
    Ahoj, začínám, nějaká rada do začátku, ve smyslu: kup tuhle a tuhle loď ať se v tom neplácáš a zahraješ si atp.
    Díky !
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    kontejnér za 10 amerikaňských žetonů

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    WASPER: Zahrál jsem ho jen pro odměnu těch 2 dní premiáku na začátku. Jinak čistě občas pro zábavu, ale nenadchne to, odměny jsou dost bídné...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WASPER: Když to nehraji, tak ne XD
    WASPER
    WASPER --- ---
    TIGERLOVER: Zaznamenal jsi vyrazny nerf ponorek a boost všeho co ponorky poškozuje před par měsíci?

Myslim že se fakt nemusíš ponorek v randomu bát. Ty doby kdy dal clovek ponorkou instant jsou davno pryc. Ani dd nesundas jednou salvou.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WASPER: Tak já to přestal hrát v randomu.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    WASPER: nebaví
    WASPER
    WASPER --- ---
    ELDOUGO: No za me mas obdiv ze v tom po nerfu vubec neco uhrajes. :) btw 2all co rikate na den d?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    WASPER: tak já je rád zas tak moc nemám ale že bych je nehrál vůbec to taky ne. nikdy jsem nepíčoval že jsou ve hře. třeba ten angličan se mi vyložené jako loď líbí
    WASPER
    WASPER --- ---
    Jako bych pred par mesici slysel nejake mrmlani na tema ponorky znicily hru. :D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    hezká prohra

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ty doky to je čirá kokotina !!!!! 250 K velitele a 50 K volnejch ? já nemám vlajky a paběrkuju to i v dobrý bitvě po 300 . to se někdo posral

CABA
    CABA --- ---
    TIGERLOVER: Mne naskočili až další den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam