• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    RADAS
    RADAS --- ---
    ....jo, ještě jeden zásadní dotaz asi duležitý / nedůležitý pro nováčka jako jsem já. Je lepší hrát na Steamu, nebo "ofiko" přes Gaming Centr. Pochopil jsem, že ty účty nejsou propojený !
    Díky.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    00KUBAT: me prisly docela dobre, byla to moje prni linie BB, kterou jsem vyjel. Lyon je pak masakr brokovnice...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    HA, Normandie je skvělá BB! Jsou všechny francouzské BB tak dobré?

HOUH
    HOUH --- ---
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    Ty moje obrázky jsou z toho Modstation. Jednou jsem to tam naklikal a od té doby to funguje. Po update jen počkám pár dní, pak to jednou otevřu, kliknu jen znova "Apply" a už to zase jede.

Mám tam jen tyhle blbinky, ale vyhovuje mi to. Klidně si teda zahraju i bez nich. Jen je to s nima pohodlnější. Jsem línej 😁
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Ja taky hraju bez modu. Kdysi jsem nejake zkoiusel, ale stvalo me, jak se s kazdym updatem museli instalovat a upravovat zvlast.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Taky hraju bez módů a nemám problém. Většinu infa jde vyčíst z přehledu lodí v každé hře.
    HOUH
    HOUH --- ---
    já bych to vlastně bez módů už ani nezapl :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    hraju total bez modu
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    s modama bych mu hlavu moc nemotal. naopak,hraj tak jak ta hra je . hodně bývalých modu je implementovanejch už do hry a stejně zjistíš že těch pár zlepšováků moc nepotřebuješ.
    já jsem třeba dřív používal to modstation,časem jsem to zkrouhnul na tři, čtyři a nakonec jsem to vypustil uplně a už několik aktualizací hraju s čistou hrou. některý ti tak akorát bugujou hru
    WASPER
    WASPER --- ---
    HOUH: tvl k tomu si musim jeste naistalovat tu mrdku dot.net framework? to bych blil
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    buď jsou módy externích tvůrců, nebo Modstation přímo od wargamingu.

Já osobně mám nejradši: detailní popis lodí v seznamu, je tam dosah odhalení, dosah torpéd, doba reloadu..
    pak zbývající čas bitvy s aktuálními body, resp. který tým vyhraje za jak dlouho
    poškození způsobené lodím (jen tak pro zábavu)
    a ukazatel kolik se na lodi aktuálně dá opravit HP vs kolik je maximální možné opravení

HOUH
    HOUH --- ---
    WASPER: stahni si modstation a tam si zaklikneš jaké doplňky chceš https://worldofwarships.eu/cs/content/modstation/ a pak spouštíš hru tímto programem aby to bylo aktivní

Dobrý základ co používat je třeba tady https://youtu.be/zYTtE4NDlyw?si=j5E0aHsEzu8G-BQ3 , já osobně tam toho mám víc (informaci o tvojí lodi, autospy panel, autospy minimapa), chce si s tím trošku vyhrát.
    WASPER
    WASPER --- ---
    HOUH: Hod sem neco o tech modech. ja o tom vim tuzku.
    HOUH
    HOUH --- ---
    RADAS: taky je dobrý se hnedka naučit hrát s modama je na to tam oficiální utilitka od WG, já mám třeba všechny informace o lodích pěkně na obrazovce
    HOUH
    HOUH --- ---
    RADAS: doporučuji ti hrát ze začátku hodně tier 4, protože tam budeš mít víc než polovinu v týmu botů a to je vždy dobé na naučení
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Co byste doporučili si koupit za ocel? Hraju hlavně DD a cruisery.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    od pruhledne minimapy jsem upustil, jen to snizuje prehlednost minimapy. Hlavne si minimapu zvetsit az skoro na maximum, abys mel prehled - obcas mam pocit, ze vetsina hracu na tu minimapu ani nekouka :(
    WASPER
    WASPER --- ---
    ...A moc nepospichej. Rozhodne nema moc smysl delat si nejak rychle lod na Tier8,9,10. Tier 5, 6 je na uceni dobrej. Kdyz prijdes nevyhranej do T8 tak te bude desne srat ze chcipnes do 5 min v 90% her. No a jeste je dulezity ze je to team hra, neni to jenom o presne strelbe, ale o unikatni dynamice 2 lidskych tymu. Musis trochu premyslet o tom co udelaji ostatni. Obvykle je to o tom ze jedna strana se spis brani jedna spis utoci. Zacni s kriznikama a koukej se co delaj ostatni. Hrat bitevky dokud neumis strilet tj predvidat kam asi tak kdo pojede nebo dd, ktere tvori zakladni dynamiku bych ti do zacatku moc nedoporucoval.
    WASPER
    WASPER --- ---
    RADAS: Ja bych ti do zacatku poradil: Nez pujdes do random battle tak si natrenuj strelbu v cooperative. Poradne si projed nastaveni hry. HLAVNE si prepni dynamicke zamerovani. hud full. Nastav si pruhlednou minimapu a podivej se na youutub videa o tom jak mirit a jak se zlepsovat. Vsechny narody maj neco do sebe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam