• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    WASPER
    WASPER --- ---
    zrusil se mechanizmus vybúch municni komory
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    nevite co delali s vybavenim? postupne zjistuju ze mi na vsech lodich zmizel prvni, uprava hlavni vyzbroje...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    tak přesto že jsem se zařekl že letos ani reálnou korunu,tak jsem makonec osm kontejnerů pořídil.
    a padnul mi ten princ pomeranč (nebo která mária to je) ale hlavně moje dlouholetá meta SMOLENSK !!!!!! takže letos skoro spokojenost. jen ten prémiák pořád nic :(
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    00KUBAT: 100 ne, jen 67, takže 13 velkých, 2 malé
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    VOMETAK: a jo tohle :-) To máš 100 desítkových lodí? Z kolika cca velkých kontejnerů ti to padlo?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    00KUBAT: tak za hraní dostáváš podle tieru nějakou odměnu, za Xtier je to dárkový certifikát, za jeden máš malou bedničku, za 5 velkou
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    00KUBAT: kontejnery
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    VOMETAK: za jaké certifikáty?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    za certifikáty 2x180 dní prémka, pár lodí 6,7,8 tier a vcera Aljaška, spokojenost
    HOUH
    HOUH --- ---
    já zatím 4 velký dárky , Elli a 3x modrý shit bonusy :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    takze jeziskovy darky lautr nic :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    2x100k xp do kapitana. ciparna jako vzdy
    CABA
    CABA --- ---
    18 velkých dárečků a jen Cheshire , a 2000 dublonu, jinak vlajky expy a uhlí, takže prd.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Jinak tady je taková kalkulačka na ty letošní odměny podle lodí co máte na účtu

https://whaling.in.fkn.space/
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok...velký kontejnery hotový (mam asi 17 shozenejch výzkumů z léta takže mi ty lodě teď chyběj) a ve finále když nepočítám toho Hoffmanna tak samý píčoviny.
    Rochester (ještě tak jde) ,Chkalov,Numancia (totálně k prdu) ,Florida a nějaký Jupiter a Orion.
    jsem docela smutnej jediný co jsem fakt chtěl byl prémiák a toho mam pořád jen 16 dní :(((((
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: Kamo, ty dycky places na spatnem hrobe :D Ale jinak jo, dal sem tri randomy, a spokojene se vratil do coopu :D
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Je videt, ze to zapli sezonni hraci... Vytahnete CV, report. Vytahnete ponorku, report. Vytahnete supewrship, report. A je uplne jedno, jak zahrajete. Muzete zahrat jako buh, potahat cely tym, ale plus vam nikdo neda (a to ani kdyz vytahnete neco jineho).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA_1980: jsem na tom stejne, ale s tim kamo to bude fun kocabka. I kdyz ten Harbi mi taky vrta hlavou. Po pravde nevim, sem zpet asi po cca roce, a nevim co driv :))
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: já budu brát Harbin, protože NC a Akizuji už mám klasicky ze stromu a letadlovku ani ponorku nechci
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: já ho nevybral a stejně jsem ho ve hře neměl :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam