• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    _OZZY_: Kdéé?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    HONZA_1980: jdou, vlevo nahore mas nejaky event, na ktery kdyz kliknes, tak tam mas, ze muzes za nasbirane body posbirat odmenu z lodi, ktere jsi nejel...
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    dotaz, ty festive tokeny na lodich, uz nejdou shazovat za xpcka jako minule, ze jsem nemusel hrat vsechny?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: ja tam moc dalsich adeptu nemam uz prave z tech desitek
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: ale za to uhlí - 90 % je to asi jedno
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: stalingrad chválím ale Brisbane je podle mě jedna z nejzbytečnějších lodí ....je to hrozně háklivý na team (což je vždycky průser) a na mapu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Kidd, makarov, duca d´aosta, mysore z vyrocnich kontejneru, a za ocel stalingrad, za uhli brisbane.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    90% slevovy kupon na ocelovou a uhlikovou lod za alpha test. To de :)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    3397 base expů , tahle loďka málokdy zklame

BIO23
    BIO23 --- ---
    tak jsem vzal tu Bourgogne :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    ELDOUGO: Já zase torpédoborec. Si ze mě dělaj prdel. :(
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    00KUBAT: No doteď stačilo jen odehrát bitvu, hráč dostal 500 něčeho co se dalo vyměnit za ocel nebo goldy 1:1. Teď mi to dává 150.

Na druhým účtu mi to odehrává syn ve výcvikových bitvách. :D
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    ELDOUGO: má to být asi nostalgické a odkazovat to na minulé herní akce. Za mě je to taky hnusné.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BLUMIR: a za coooo? Kde berete goldy ze hry? wtf!? :-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    já jsem teda zoufalej z toho přístavu . přeplácaná ultrabarevná tralalanda naprosto k ničemu. na co je drak za oknem nebo dementní figurka co hejbe hlavou ? k čemu jsou ty interaktivní chujoviny ? (ano, mám zapnutej oceán. jen nerozumím proč a kdo vymyslí takovouhle kravinu k ničemu a řekne si : " to se bude líbit.to tam dáme" . )
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    _OZZY_: Hele mě jde spíš o ostatní bonusy, goldy a premium lodě.

Chápej že pro nás co do toho nikdy žádný realmoney nedali jsou goldy a goldový lodě něco málo dosažitelného. A teď jich mám tolik protože nakupuju, už mám Orkana, Mainze, brzo bude Atago a ještě jedna loď. Dostal jsem premiové t8 a t6 lodě. To co jsem doteď získal jednou za rok, mám nyní několikrát v měsíci.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    hezká bitva

_OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    BLUMIR: preci jen je 10 let vyroci hry... kdy y kazdemu dali 10 dni premia, tak zas bude hracska zakladna picovat, ze se nepredali..
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    _OZZY_: :) a jak snadno ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam