• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Takze wg nezklamal, uplny hovno sem dostal..
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    ELDOUGO: Hele jako sračka mi to nepřijde, jen strašně záleží, zda jsou ve hře letadla. Protože když jo, je tadle loď v piči protože furt svítí a každej si po ní rád vystřelí a neuděláš otočku.

Valparaiso vůbec nemám ve zbrojnici k zakoupení...
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    BLUMIR: a ty nový teď ne? Třeba Valparaiso?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    za mě co se týče toho jak mě to baví : Z , svea, bourgogne, stalin a pak dál (macklenburg , ragnar nemám ) ano ...incomparable je bohužel pěkná sračka . dost jsem ho chtěl a zatím velký zklamání ale třeba je to rukama
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    Mám možnost koupit 2 ocelový lodě.

Co Svea? Vyplatí se? Koukal jsem na recenze, smoke, radar, heal, boost. Vím, nemá to HP, pancíř ani sonar...

Nic dalšího mě nezaujalo, mám Mecka (super), Incomparable (co skvěle jezdí na T6 na T10 totálně nefunguje). Další bude asi ta Z-42. Bourgogne se mi nelíbí, Alsace byla porod. Ragnar zas nemá torpéda a Orkan mi tak nějak stačí. Možná Stalingrad, jenže jeho gameplay mi přijde trošku nuda.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: ja zrovna taham tak sem zvedavej jak to dopadne, ale obvykle mivam kulovy :D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok...z desítek shozený hvězdičky. bral jsem jenom ty velký kontíky a z těch pár co jsem dostal padlo 180 dní prémia, nějaký 8.tier dd (Z ? ) ale potěšila Alaska. jinak dost bída
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    12 torpéd s bitevkou taky není špatný skore

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    na 6. dobrý

BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    Le Repulse. Mám radši Renown, ale přijde mi že se poslední dobou netrefuje.

Stylově mě dorazila letadla ze 2 letadlovek.

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    _OZZY_: tam už mi chybí jen Ocean, Sigfried a Gibraltar a ty mě nějak nelákají se za nimi hnát . ale asi jo, po vánocích až shodim "hvězdičky "
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ELDOUGO: reset vetve a poridit vsechny lode, co jdou za vyzkumne body :D
    Ale ano, taky uz jsem dohral vsechny lajny, ale tak nejak nove lajny vychazi, takze porad je co hrat. A nedavno jsem si konecne podridil Bourgone a to japonske T11 DD...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ELDOUGO: ja tem ruskejm ponorkam neprisel na chut a nakonec jsem celou lajnu vyresil nakupem za frwwxp...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    tak dorazím Prince Adalberta a mám hotovo. vyzkoumaný všechno co jde, pak budu nějakou dobu hrát jen premiáky a nakoupím v každý větvi 8 - 10 . jinak nevím co tady dál .
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    GG ...... ponorka !!!!

BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    Jinak Heinrich stále funguje.

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BLUMIR: Smallnd co chvíli, je to hrozná bestie...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    BLUMIR: asi tak. hraju tak 5 her za týden
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    ELDOUGO: A kdy jsi naposledy potkal třeba Smalanda? Že to lidi nehrajou je spíš tím, že ti zkušení hráči co je mají již nehrajou tudle hru vůbec.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    máte někdo tu z 42 za ocel ? líbí se mi to. je to hezká loď ale moc to nepotkávám , lidi to nehrajou tak nevim co na tom může být špatně . (jaká loď je alternativa vám radši nepovím :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam