úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TERAMORA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
září : 3 inzerát
byt : 4 inzerát
nabízím
byt na letné od srpna/září
PRONÁJEM
byt 2+1, 84 m2, nájem bez poplatků 13 tisíc
Ráda bych tímto nabídla byt, který bude k dispozici od srpna či září tohoto roku. Jedná se o byt, který prošel částečnou rekonstrukcí před 4 lety (zbroušené parkety, nové rozvody,...). Byt je celkově v dobrém technickém stavu, plánuje se pouze výměna dosluhujících vafek v kuchyni, jinak vše naprosto funkční (karma, 2x vafky v pokojích, vodoměry, plynoměry, vše po revizi atp.).
Byt sestává z chodby (díky dvoukřídlím dveřím možno propojit s kuchyní), komory, WC zvlášť, koupelna s vanou, kuchyň, dva veliké pokoje s velkými okny, které jsou propojeny dveřmi, ale také každý pokoj má svůj vlastní vchod. Tedy pokoje mohou být průchozí avšak nemusí (nyní řešeno jako neprůchozí kvůli spolubydlení).
Co se poplatků týče, nájem činí 13 tisíc VČETNĚ: vodného/stočného/úklidu domu/energie na provoz výtahu a osvětlení v domě/popelnice a BEZ poplatků (pro 2,5 lidí):
1. za elektřinu, která se aktuálně po odečtu pohybuje okolo 700ti Kč za měsíc
2. za plyn, ještě mi letos nepřišlo vyúčtování, ale platím 1500 Kč měsíčně a bez nedoplatků za poslední 3 roky
3. za internet nyní od UPC 450 (120 Mb/s), ten pojede do listopadu na moje jméno (není možno převést, jelikož mám roční smlouvu, nechci převádět jinam). Dále v bytě O2 za podobnou cenu (horší rychlost), přípojka je v bytě zavedená (před UPC bylo O2 od T-Mobilu)
+ jednorázová KAUCE ve výši jednoho nájemného (13000 Kč).
Předpokládám, že jsem nic nezapomněla.
Foto budu postupně dodávat a případné dotazy ráda zodpovím, foto klidně i do mailu po vyžádání.
Možnosti a ceny dopravy
13tisíc + spotřeba energií
TERAMORA
---
---
11:32:27 10.5.2015
ahoj! je to pro mě čerstvá informace a na dalších informacích/fotkách pracuji
byt je volný nejdříve od srpna! jak je již uvedeno
tak prosím o trpělivost
ISCARIOT
---
---
19:50:21 9.5.2015
Podle me je uplne zbytecnej inzerat bez fotek, teda pokud nejses duchodce a nezajima te, jak byt vypada.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam