• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUDASBatman | I AM VENGEANCE!
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Spousta WTF momentek, ale bavilo me to! Kamos rikal ze napodruhy to bylo jeste lepsi. No tesim se na tu reziserskou R-rated verzi.

    Proc se tu noc, kterou jsme uz videli kazdej mockrat, promital Excalibur?

    Neprijde vam to jezirko kam Lois schova [neco] jako zmensenina jezirka co mel Lex Luthor v prvnim Supermanovi z roku 1978?

    Wonder Woman nosi cerne pradlo.. me gusta!
    SATAI
    SATAI --- ---
    GHOSTSTALKER: uz jsem tu psal, ze vypukla soutez o nej popravu.

    Popravde spis cekam na HISHE a Honest Trailer.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SATAI: Tak spatne, jak se to autor tohohle snazi prezentovat, to rozhodne neni. Par nahodnych odpovedi pobavi, ale nekolikastrankova wall-of-hate... paneboze.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    GHOSTSTALKER: <chraplavým hlasem>Protože jsem Batman!</chraplavým hlasem>
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SITH: Ano, to ne samozřejmě také plothole jak Brno :). Ale Sup si aspoň může dovolit být blbý. Na rozdíl od Batmana, jehož hlavní (ne-li jedinou) devizou v Justice League je, že mu to myslí. Moc si neumím představit Batmana z BvS, jak JL šéfuje.
    SITH
    SITH --- ---
    podle mě se Superman celou dobu choval jako idiot :) no, co byste dělali vy po zabití záporňáka Zoda? proberu všechno co s ním přiletělo, lod zničím, zahrabu, vyhodím do vesmíru, whatever, projdu zbytky trosek těch trojnožek a ujistím se, že tam nezůstalo nic co by mě mohlo ohrozit, ne? Jako to, jak si Lexx přišel do lodi a ta mu za vteřinu předala kompletní vládu, to jsem chcal smíchy, a supík si nechá válet nebezpečný věci pod pláštěnkou v centru města. Well done
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    AKISAN: OK, od pondelka to dejme zostra a se spoilerama
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    JUDAS: dej vedet az bude konec embargal..chci to tady probrat..

    me se to libilo nejvic do uricty doby, kdy se z toho stali transformeri (zrozeni doomsdaye) ale tak i tak sem byl spokojenej potom hateu co sem pred tim vsude celt.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    V mobilni appce spoiler tagy nefungujou, tak bacha!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jinak abych tu nebyl za hatera - ten film se mi libi, dal bych tomu 7/10; ale vadi mi, ze to mohlo byt o dost lepsi.

    Batman v Superman Spoilers Discussion
    https://www.youtube.com/watch?v=8jyQY_IR9u0
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    spoiler:
    To ti ten zacatek jako vazne prijde jako dostatecna motivace pro Batmana? Zniceni casti mesta, za ktere vlastne Sup ani tak moc nemuze, protoze ho k tomu dohnal Zod? To pro me proste nefunguje; stejne jako to, ze si Bat neudela zakladni resersi a nezjisti, ze je oba celou dobu Lex "Joker" Luthor Jr. vodi za nos (btw, Lex podle me chtel kryptonit od zacatku pro Batmana, ne pro sebe). Treba by se to dalo vysvetlit tim, co se Batovi za poslednich 20 let stalo - ale to ve filmu neni (protoze WB chce mit rovnout "Avengers" a nechce delat originy) a domyslet si to nehodlam.

    Navic ten uvod (skvele natoceny) je taky trochu deravy - Wayne tower zacnou evakuovat teprve pote, co Bruce pristane v Metropolis a zavola jim?

    Ze Batman zabiji jen bad guys je uplne jedno - Batman nezabiji; tecka (opet, zkousnul bych nejake oduvodneni, proc to ve filmu dela s ohledem na udalosti poslednich 20 let, ale to tam neni).

    Smrt Supermana take nefunguje, rozhodne ne tak, jako v komiksech - opet z duvodu, ze WB chce mit vse hned. Zabit Supermana v "jeho" druhem filmu (ani to neni solovka) je hloupost; rozhodne to nema takovy dopad jako v komisech. To si proste meli nechat na Man of Steel 2/3 (po Justice League), az vsichni opravdu budou vnimat Supermana jako hrdinu, az si k nemu divaci vybuduji silnejsi vztah a az tu bude Justice League, ktera pro nej bude moci truchlit. V BvS je Superman 90 % filmu prezentovan jako nenavideny, presto ho pak na pohrbu vsichni velebi. A to vlastne neudelal nic jineho nez to, co v MoS (jen misto Zoda tu byl Doomsday)... A zase pri tom souboji znicil nemalou cast mesta (ale aspon si pak scenaristi dali pozor a nezapomneli zminit, ze se Doomsday presunul na neobydleny ostrov:-)). Navic porad nechapu, proc Superman to kryptonitove kopi nedal Wonder Woman (amazonce !); ale jasne, ta zrovna drzela laso :).
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    The LEGO® Batman Movie Teaser - Wayne Manor
    https://www.youtube.com/watch?v=X9ZoKKQsxis
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    spoiler: ( #batman# )
    Vzdyt to tam bylo ukazany hned na zacatku prece..v man of steel bojoval superman ze zodem a znicil pri tom pulku newyorku a zabil ikdyz samozrejme tak njeak neplanovane..plno lidi (aka klasicky vedlejsi ztraty)..a nekolik stovek/tisic lidi bylo v budove bruce waynea aka batmana...takze batman byl uz proste od zacatku na supermana nasranej a zaroven se ho bal..aka..je to hrozba..ted nam treba pomaha, ale kdyby si to rozmyslel (viz treba ty sny...zabil si mi lois..vzal si mi muj svet..ja znicim ten tvuj)..tak by mohl vyhladit veskerou populaci..Proto ho chtel batman proste sejmout..nebo mu alespon ukazat ze ho i nekdo ze zeme dokaze preprat..

    nevim jestli si cetl comicsy..ale jestli ne..tak ti tu nebudu spoilovat co se tam stane..superman kazdopadne samozrejme neumrel a to co se stalo se stalo hlavne proto, aby mohl dat justice league dohromady batman s wonder woman..protoze superman proste v comicsech plni roli takovyho toho poloboha kterej je prakticky nesmrtelnej..zatimco batman je furt "jenom clovek"..takze je logictejsi ze on bude davat dorhomady skupinu "lidi", kteri maj branit nasi zemi pred nejakejma pruserama z vesmiru..Neumrel samozrejme ani doomsday..

    jinak batman neignoruje dobro ktery superman cini...tam jde hlavne o to "tedka je sice hodnej..ale zabil uz vedlejsima ztratama plno lidi - viz souboj se zodem v man of steel - a kdyby chtel..tak cely lidstvo vyhladi z planety...musim tomu zabranit + samozrejme ten zacatek...kdy to jakoby vypadalo ze superman zabil 20 lidi jen proto aby ochranil lois..

    proto je tam taky ta senatorka prece...sou tam s ni i rozhovory v televizi apod..kde to probiraj..Ze je tu mezi nama buh a cokoliv co udela ma nejaky nasledky...ze nemuze bejt vsude a zachranovat vsechny...a ona samozrejme chce aby se zodpovidal za svoje ciny..nejen za to koho zachranil..ale i za ty, komu ublizil/zabil...proto je tam taky pribehova linka s tim vozickarem..

    to s marthou mas castecne pravdu..Na druhou stranu to je proste scenaristicka berlicka zejo..ktera tam kvuli pribehu musi bejt...muzem to brat tak ze lois proste miluje jako pritelkyni a proto ji slysi jak rve nebo jak je v hajzlu vic..nez jeho mamu kterou proste ma jen rad jako adoptivni mamu..a kdyz je nekde spoutana a ma pres hubu roubik..tak nevi ze ji nekdo unesl..

    a batman prece zabiji jen bad guys..ktery zabiji uz 20 let..a rikal ze sou jako plevel..jeden vytrhnes..vznikne dalsi..zatimco superman mu pripada jako vetsi zlo...proto taky cornul lexovi kryptonit..protoze vedel ze s nim supermana muze zabit nebo mit alespon pojistku kdyby se stal superman zmrdem...ze stejnyho duvodu chtel ten kryptonit zezacatku i lex zejo
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Tak jo...
    spoiler:
    Co provedl Superman Batmanovi? Batmanova motivace je podle me jen obecny strach z toho, ze by Superman jednou mohl neco spatneho provest; jedinou oporou pro takovy strach muze byt zprava Flashe z budoucnosti, coz mi neprijde moc silne, resp. jako neco, s cim by se Batman spokojil. Naopak Batman ignoruje dobro, ktere Superman cini. Stejne jako verejnost - nekde v teroristickym tabore se po akci Supermana najdou prostrileni bojovnici a vsichni veri, ze za to muze Superman X ignoruji jeho zachranne akce? Supermanova motivace (zachrana Marthy) dava vetsi smysl, ale je tam takova mensi dira, ze zatimco Lois najde pres pul sveta podle revu, Marthu nenalezne ve svem meste/v Gothamu :). A to ji nedrzeli ani nekde v podzemi v krytu s olovenymi stenami. Plus Batman se boji Supermana, protoze by mohl zabijet X Batman sam je ochotny Supermana zabit (wtf) a sam ve filmu umyslne zabije vice lidi nez Superman (wtf x2, doufam, ze z tohohle se behem Justice League probere).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Já to sem hodím, až skončí embargo na spoilery. Na mobilu neumím spoilerboxy.

    S Marvelem bych to vůbec nesrovnaval. Nemám jejich styl rád, takže to není, že bych BvS kritizoval jako Marvel fanboy.

    Bez spoilu - podle mě nefunguje vše, co vede k souboji BvS (počínaje akcí s Lois na začátku a konce motivační obou hrdinů, obzvlášť Batmana). A pak jsou tam věci, které sice nejsou díry ve scénáři, ale špatná rozhodnutí - některé věci si prostě meli nechat na později (Doomsday), až budou mít více vybudované postavy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GHOSTSTALKER: vsak davala ne?..viz to co provedl superman batmanovi...proto ho chtel batman sejmout..a proc se s nim mlatil superman bylo taky dobre vysvetleny ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JUDAS: No aspoň ta zápletka, proč se B a S mlátí, by měla dávat nějaký smysl :).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GHOSTSTALKER: tak i avengers mely blbej scenar a bylo tam par der..dvojka byla jeste horsi..ale hlavne marvel mel asi 5-6 filmu na predstaveni hrdinu..cap..thor..dva ironmani apod..zatimco DC ma defakto jen filmy dva..man of steel a bat vs sup...takze je to vsechno takovy nahustenejsi zejo...Hlavne se asi osm mesicu vedelo ze se tam proste jen nejak mihne WW..bylo to znatelny uz z traileru apod..a pak ctu nejaky hatersky recenze ze recenzent nechape proc WW nemela vic prostoru a nebyla v pulce filmu....omg proste....Scenar mi nicmene na comicsovej blockbuster prisel vicemene normalni..nic prevratnyho ani zadna mrdka...klidne mi hod do dspoilerboxu co ti na nem prislo blby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam