Já kupoval kolegovi tenhle DualSIM Lenovo A750,
http://www.etotalk.com/lenovo-a750-3g-wcdma-multilanguage-dual-sim-mt65751g-hz-40wvga-android-23_p2869.html Čínskej eshop je to úplně v pohodě, všechno přišlo rychle tak jak mělo. Telefon jsem kupoval ještě s 2.3 Androidem, pak jsem si všimnul, že asi po 3 měsících začali prodávat i verzi s ICS, tak jsem supportu napsal mail s otázkou ohledně upgradu. Druhý den mi poslali návod a odkazy na upgrade. Klasika - nahrát nové rozložení oddílů s Clockworkem a pak flashnout novou ROM s ICS. Ta je jenom English a jazyk se mění až nějakou jejich utilitou po flashnutí, ale funguje to. Dle infa od kolegy je ICS a 2.3 nebe a dudy. S 2.3 ten telfon nesnášel, spousta věcí špatně přeložená, některé nastavení nefungovali. S iCS ten telefon miluje :) takže je zřejmé, kolik udělá vyladěnější systém (navíc je ICS rychlejší). HW zvládá telefon všechno, co běžný uživatel potřebuje. Osobně mi nepřijde ani šíleně ošklivej, krasavec to ale taky neni.
Pro mě by bylo ideální to HTC Desire V, ale teď mám 4,3" a menší telefon (ale ani větší) moc nechci. Docela rád bych AMOLED, teď mám ZTE a display je venku nanic. Zbytkem HW by mi bohatě stačilo. A ještě bych chtěl čistej Android bez všech nadstaveb, ale moc ROMek na XDA nebo MoDaCo jsem pro tyhle DualSIMy nenašel.